Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με άνοιγμα φωτό photo viewer windows 7 pro, και επισης δεν λειτουργεί το screen saver η to sleep mode απο power options η personalize.


charas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συμφουρίτες χρειάζομαι βοήθεια, δεν μου έχουν ξανατύχει τέτοια είδους προβλήματα στο παρελθόν.

Το μεγάλο με ρυζεν και windows 10 επωλήθη, οικονομικά προβλήματα γαρ, και την θέση του πήρε συστημα με χ79 m/b και i7 3930k, και windows 7 pro καθαρή εγκατάσταση σε ssd δίσκο 240gb. Το πρώτο πρόβλημα ήταν οτι το πσ έμενε συνέχεια ανοικτό δεν έκλεινε ποτέ παρόλο που είχε ενεργοποιημένο screen saver απο personalize και το power save mode ενεργοποιημένο με χρόνους 2 και 5 λεπτά αντίστοιχα, αλλα απλώς δεν δουλεύει. 

Το άλλο πρόβλημα ειναι με τις φωτό που ανοίγει όποιες θέλει( όλες jpeg αρχεία). Μου βγάζει το μνμ που ειναι στην φωτό και βάζω και μια φωτό του δίσκου για επαλήθευση.

Κάνω εγώ κάτι λάθος, δεν ειχα ποτέ προβλήματα με windows 7, η τα 7άρια τώρα ειναι προβληματικά? Δέν θέλω να πάω σε 10άρια αν είναι εφικτή η λύση, για αυτο please help.

Ευχαριστώ.

 

Capture.PNG

Capture1.PNG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δοκιμασε το  infraview https://www.irfanview.com/

επισης επειδη εχω μεγαλη υποψια οτι εχεις κατεβασει το ISO του 2011 Win7 SP1, κατεβασε  το simplic pack 7  https://www.majorgeeks.com/files/details/simplix_updatepack.html μετανομασε το σε UpdatePack7R2--++.exe και τρεξτο ωστε να κανειε full update το συστημα


 
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε ευχαριστώ για τα λίνκ. Επιτυχία 50%. Το infraview δουλεύει και μπορώ να δώ τις φωτό, το άλλο θεμα με το screen & power saver παραμένει παρόλο που κατέβασα simplic pack 7 . Οπότε η κατανάλωση δουλεύει για την ΔΕΗ. Η έκδοση των 7 που έχω είναι του 2018 απο DAZ.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...