jkoukos Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 4 ώρες πριν, Θοδωρής005 είπε Ναι άρα ποσο διαρκή η εγκατάσταση περιπου; Δεν υπάρχει στάνταρτ. Αυτό σου λένε τόση ώρα. Εξαρτάται την περίπτωση σε κάθε οικοδομή και τον φόρτο του εργολάβου. Αρχικά αφού κάνει αίτηση ο πρώτος ένοικος στην οικοδομή, θα έρθει κάποιος τεχνικός του παρόχου για να κάνει αυτοψία των χώρων και να συναποφασίσουν με τον διαχειριστή την βέλτιστη λύση. Μετά θα εκδώσει σχετική μελέτη και αφού υπογράψει ο διαχειριστής, θα ξεκινήσουν οι εργασίες από τον συνεργαζόμενο εργολάβο της εταιρείας. Κάτω από μήνα δεν υπάρχει καμία περίπτωση και να είσαι τυχερός να γίνει σε 3-4 μήνες, αλλά μπορεί να πάρει και παραπάνω.
Θοδωρής005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 10 λεπτά πριν, jkoukos είπε Δεν υπάρχει στάνταρτ. Αυτό σου λένε τόση ώρα. Εξαρτάται την περίπτωση σε κάθε οικοδομή και τον φόρτο του εργολάβου. Αρχικά αφού κάνει αίτηση ο πρώτος ένοικος στην οικοδομή, θα έρθει κάποιος τεχνικός του παρόχου για να κάνει αυτοψία των χώρων και να συναποφασίσουν με τον διαχειριστή την βέλτιστη λύση. Μετά θα εκδώσει σχετική μελέτη και αφού υπογράψει ο διαχειριστής, θα ξεκινήσουν οι εργασίες από τον συνεργαζόμενο εργολάβο της εταιρείας. Κάτω από μήνα δεν υπάρχει καμία περίπτωση και να είσαι τυχερός να γίνει σε 3-4 μήνες, αλλά μπορεί να πάρει και παραπάνω. Ο γείτονας απέναντι γιατί το έκανε σε ένα μήνα ;; επίσης στο σάιτ της wind λέει ένα μήνα
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Φίλε Θοδωρή διαβάζεις τι έχω γράψει εγώ.? αλλά κυρίως ο jkoukos οποίος ξέρει περισσότερα από μένα.? άσε τι λέει η (κάθε) COSMOTE/VODAFONE/WIND στην ιστοσελίδα της σε (1) ένα μήνα θα σου έβαζαν οπτική ίνα αν υπήρχε ήδη εγκατάσταση οπτικών ινών (FTTH) στην πολυκατοικία από άλλον πελάτη (όπως έγινε στην δική μου πολυκατοικία στους επόμενους από μένα. αν δεν υπάρχει όμως εγκατάσταση...
Θοδωρής005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 16 λεπτά πριν, ikorolis είπε Φίλε Θοδωρή διαβάζεις τι έχω γράψει εγώ.? αλλά κυρίως ο jkoukos οποίος ξέρει περισσότερα από μένα.? άσε τι λέει η (κάθε) COSMOTE/VODAFONE/WIND στην ιστοσελίδα της σε (1) ένα μήνα θα σου έβαζαν οπτική ίνα αν υπήρχε ήδη εγκατάσταση οπτικών ινών (FTTH) στην πολυκατοικία από άλλον πελάτη (όπως έγινε στην δική μου πολυκατοικία στους επόμενους από μένα. αν δεν υπάρχει όμως εγκατάσταση... Απλά το λέω γιατί σε άλλη πολυκατοικια απέναντι χωρίς να υπάρχει εγκατάσταση μέσα έγινε εγκατάσταση σε ενα μηνα από ιδιωτικό συνεργείο από την πατρα Για λογαριασμό της wind
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 11 λεπτά πριν, Θοδωρής005 είπε Απλά το λέω γιατί σε άλλη πολυκατοικια απέναντι χωρίς να υπάρχει εγκατάσταση μέσα έγινε εγκατάσταση σε ενα μηνα από ιδιωτικό συνεργείο από την πατρα Για λογαριασμό της wind ισχύει ότι λέει η δράση sfbb.gr και άτομα που έχουν κάνει εγκατάσταση οπτικών ινών. ότι αφορά την άλλη πολυκατοικία που αναφέρεσαι προφανώς υπάρχει κάποια επιχείρηση/εταιρεία μέσα και έβαλε μισθωμένη γραμμή οπτικών ινών για αποκλειστική χρήση (πίστεψε με δεν θα πάρει κανείς άλλος από εκεί) ότι έκανα εγώ για την εταιρεία που εργάζομαι στην αθήνα σε (1) ένα μήνα μισθωμένη γραμμή οπτικών ινών 100/100 όταν πληρώνεις τα πάντα γίνονται γρήγορα...
Θοδωρής005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, ikorolis είπε ισχύει ότι λέει η δράση sfbb.gr και άτομα που έχουν κάνει εγκατάσταση οπτικών ινών. ότι αφορά την άλλη πολυκατοικία που αναφέρεσαι προφανώς υπάρχει κάποια επιχείρηση/εταιρεία μέσα και έβαλε μισθωμένη γραμμή οπτικών ινών για αποκλειστική χρήση (πίστεψε με δεν θα πάρει κανείς άλλος από εκεί) ότι έκανα εγώ για την εταιρεία που εργάζομαι στην αθήνα σε (1) ένα μήνα μισθωμένη γραμμή οπτικών ινών 100/100 όταν πληρώνεις τα πάντα γίνονται γρήγορα... Δεν ήταν επιχείρηση γνωστός μου είναι δεν πληρωσε κάτι απλώς η εγκατάσταση έγινε σε ενα μηνα
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 14 ώρες πριν, Θοδωρής005 είπε Δεν ήταν επιχείρηση γνωστός μου είναι δεν πληρωσε κάτι απλώς η εγκατάσταση έγινε σε ενα μηνα Αγαπητέ θοδωρή τα πράγματα είναι απλά υπάρχει κανονισμός , υπάρχει χρονοδιάγραμμα Αν στην πολυκατοικία που μένει ο γνωστός σου δεν έχει γίνει εγκατάσταση οπτικών ινών (FTTH) από κάποιον άλλον ώστε να μπουν όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός που αναφέραμε στα προηγούμενα μηνύματα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει εγκατάσταση οπτικών ινών στον γνωστό σου σε ένα μήνα , ο εναλλακτικός τρόπος που υπάρχει είναι ο γνωστός σου να είναι επαγγελματίας/επιχείρηση/εταιρεία και να έβαλε μισθωμένη γραμμή οπτικών ινών και να πλήρωσε.
Θοδωρής005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 18 λεπτά πριν, ikorolis είπε Αγαπητέ θοδωρή τα πράγματα είναι απλά υπάρχει κανονισμός , υπάρχει χρονοδιάγραμμα Αν στην πολυκατοικία που μένει ο γνωστός σου δεν έχει γίνει εγκατάσταση οπτικών ινών (FTTH) από κάποιον άλλον ώστε να μπουν όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός που αναφέραμε στα προηγούμενα μηνύματα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει εγκατάσταση οπτικών ινών στον γνωστό σου σε ένα μήνα , ο εναλλακτικός τρόπος που υπάρχει είναι ο γνωστός σου να είναι επαγγελματίας/επιχείρηση/εταιρεία και να έβαλε μισθωμένη γραμμή οπτικών ινών και να πλήρωσε. Ξέρεις όμως τι πηρα τηλεφωνο στην wind και ενημερωθηκα τι έχει γίνει και μου είπαν οι οπτικές ίνες έχουν συνδεθεί με την πολυκατοικια και το μόνο που χρειάζεται είναι να έρθει από το ισόγειο στο διαμέρισμα μου και μου ότι επειδή στην περιοχη δεν υπάρχει πολλη από το συνεργείο της μου είπε ότι αυτό μπορεί να γίνει σε διάστημα έως και 1 μηνα
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Θοδωρής005 είπε Ξέρεις όμως τι πηρα τηλεφωνο στην wind και ενημερωθηκα τι έχει γίνει και μου είπαν οι οπτικές ίνες έχουν συνδεθεί με την πολυκατοικια και το μόνο που χρειάζεται είναι να έρθει από το ισόγειο στο διαμέρισμα μου και μου ότι επειδή στην περιοχη δεν υπάρχει πολλη από το συνεργείο της μου είπε ότι αυτό μπορεί να γίνει σε διάστημα έως και 1 μηνα Θοδωρή δεν καταλαβαίνεις δυστυχώς ότι και να λέει η οποιαδήποτε εταιρεία - πάροχος αν στην πολυκατοικία που μένεις εσύ ή ο γνωστός σου Δεν έχει γίνει εγκατάσταση οπτικών ινών (FTTH) εσωτερικά δηλαδή να έχει περάσει κεντρικό καλώδιο οπτικών ινών (FTTH) εντός της πολυκατοικίας είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά , να έχει μπει κεντρικός κατανεμητής οπτικών ινών είτε στο υπόγειο της πολυκατοικίας (δίπλα από το υπάρχων χάλκινο δίκτυο τηλεφωνίας) είτε στο ισόγειο της πολυκατοικίας , να έχει μπει κατανεμητής οπτικών ινών ή Floor Box σε κάθε όροφο της πολυκατοικίας ώστε να συνδεθεί με οπτική ίνα κάθε διαμέρισμα στο οποίο θα εγκατασταθεί μια πρίζα οπτικών ινών εντός του διαμερίσματος από την οποία θα πάει ένα καλώδιο οπτικών ινών στο ONT και ένα καλώδιο δικτύου (UTP) το οποία θα συνδεθεί στο ROUTER που θα σου φέρει όποια εταιρεία - πάροχος επιλέξεις για να έχεις την επιθυμητή σύνδεση οπτικών ινών (FTTH) από κάποιον άλλο ιδιοκτήτη/ένοικο της. Όπως καταλαβαίνεις εσύ και οποιοσδήποτε άλλος όλο αυτό το παραπάνω δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει σε ένα μήνα καθώς απαιτείται άδεια από τον δήμο προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στον δρόμο και στο πεζοδρόμιο έξω από την πολυκατοικία αυτό θα το κάνει ο μηχανικός οποίος είναι υπεύθυνος για την μελέτη - έγγραφα που απαιτούν την υπογραφή του πελάτη και του διαχειριστή. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2021 από ikorolis
stcp Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, ikorolis είπε Θοδωρή δεν καταλαβαίνεις δυστυχώς ότι και να λέει η οποιαδήποτε εταιρεία - πάροχος αν στην πολυκατοικία που μένεις εσύ ή ο γνωστός σου Δεν έχει γίνει εγκατάσταση οπτικών ινών (FTTH) εσωτερικά δηλαδή να έχει περάσει κεντρικό καλώδιο οπτικών ινών (FTTH) εντός της πολυκατοικίας είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά , να έχει μπει κεντρικός κατανεμητής οπτικών ινών είτε στο υπόγειο της πολυκατοικίας (δίπλα από το υπάρχων χάλκινο δίκτυο τηλεφωνίας) είτε στο ισόγειο της πολυκατοικίας , να έχει μπει κατανεμητής οπτικών ινών ή Floor Box σε κάθε όροφο της πολυκατοικίας ώστε να συνδεθεί με οπτική ίνα κάθε διαμέρισμα στο οποίο θα εγκατασταθεί μια πρίζα οπτικών ινών εντός του διαμερίσματος από την οποία θα πάει ένα καλώδιο οπτικών ινών στο ONT και ένα καλώδιο δικτύου (UTP) το οποία θα συνδεθεί στο ROUTER που θα σου φέρει όποια εταιρεία - πάροχος επιλέξεις για να έχεις την επιθυμητή σύνδεση οπτικών ινών (FTTH) από κάποιον άλλο ιδιοκτήτη/ένοικο της. Όπως καταλαβαίνεις εσύ και οποιοσδήποτε άλλος όλο αυτό το παραπάνω δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει σε ένα μήνα καθώς απαιτείται άδεια από τον δήμο προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στον δρόμο και στο πεζοδρόμιο έξω από την πολυκατοικία αυτό θα το κάνει ο μηχανικός οποίος είναι υπεύθυνος για την μελέτη - έγγραφα που απαιτούν την υπογραφή του πελάτη και του διαχειριστή. Παντως σε πολυκατοικια οπου νοικιαζω ενα διαμερισμα στο κεντρο, μου ζητηθηκε καποια στιγμη πριν λιγο καιρο απο εναν ιδιοκτητη να υπογραψω ενα χαρτι οτι συμφωνω να γινει εγκατασταση οπτικων ινων στην πολυκατοικια, γιατι ηθελε να βαλει στο διαμερισμα του. Αν και προσωπικα αλλο που δεν ηθελα, του ειπα να απευθυνθει στην ιδιοκτητρια μου και δεν υπεγραψα. Ξερω οτι σιγουρα δεν απευθυνθηκε! Μετα απο 15-20 μερες πετυχαινω στην εισοδο καμμια 10αρια εργατες. Αλλος εσκαβε εξω, αλλος περναγε καναλια, αλλος εβαζε κουτια και ενας μου κανει "κυριος, προσεξε μην πατησεις την οπτικη ινα και μας κανεις ζημια!" Ολα σχετικα ειναι λοιπον. Btw, στον οτε που ρωτησα προχτες, μου ειπαν οτι για να βαλω ινα στο διαμερισμα (το κουτι ειναι εξω απο την πορτα μου πλεον) απαιτειται μεχρι και 1 μηνας. Δεν ειναι και λιγο για 1 τρυπα στον τοιχο και 5-6 μετρα ινας μεχρι την πριζα... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, stcp είπε Παντως σε πολυκατοικια οπου νοικιαζω ενα διαμερισμα στο κεντρο, μου ζητηθηκε καποια στιγμη πριν λιγο καιρο απο εναν ιδιοκτητη να υπογραψω ενα χαρτι οτι συμφωνω να γινει εγκατασταση οπτικων ινων στην πολυκατοικια, γιατι ηθελε να βαλει στο διαμερισμα του. Αν και προσωπικα αλλο που δεν ηθελα, του ειπα να απευθυνθει στην ιδιοκτητρια μου και δεν υπεγραψα. Ξερω οτι σιγουρα δεν απευθυνθηκε! Μετα απο 15-20 μερες πετυχαινω στην εισοδο καμμια 10αρια εργατες. Αλλος εσκαβε εξω, αλλος περναγε καναλια, αλλος εβαζε κουτια και ενας μου κανει "κυριος, προσεξε μην πατησεις την οπτικη ινα και μας κανεις ζημια!" Ολα σχετικα ειναι λοιπον. Btw, στον οτε που ρωτησα προχτες, μου ειπαν οτι για να βαλω ινα στο διαμερισμα (το κουτι ειναι εξω απο την πορτα μου πλεον) απαιτειται μεχρι και 1 μηνας. Δεν ειναι και λιγο για 1 τρυπα στον τοιχο και 5-6 μετρα ινας μεχρι την πριζα... ναι η δική σου περίπτωση είναι διαφορετική από του θοδωρή γιατί σε εσένα κάποιος άλλος ήταν ο πρώτος που έκανε όλη την δουλειά εσύ αν θες να βάλεις τώρα σε ένα μήνα θα την έχεις ο πρώτος όμως που έκανε την δουλειά για να την αποκτήσει έφαγε 3-4 μήνες ίσως και παραπάνω
Θοδωρής005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 4 ώρες πριν, ikorolis είπε ναι η δική σου περίπτωση είναι διαφορετική από του θοδωρή γιατί σε εσένα κάποιος άλλος ήταν ο πρώτος που έκανε όλη την δουλειά εσύ αν θες να βάλεις τώρα σε ένα μήνα θα την έχεις ο πρώτος όμως που έκανε την δουλειά για να την αποκτήσει έφαγε 3-4 μήνες ίσως και παραπάνω Κοίτα αυτό και πες μου τι εχεις να πεις Και στο ξαναλέω μενω σε μικρή πολη και είναι ιδιωτικό συνεργείο και έχουν λίγη οπότε μέχρι ένα μηνα Και στο κατάστημα που ρώτησα το ίδιο μου ειπαν
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Τι ζητάς πληροφορίες τότε;Βαλε το και όλα καλά.
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 13 λεπτά πριν, Θοδωρής005 είπε Και να ρωτήσω η ενεργοποίηση ποσο διαρκή; Στον γείτονα πόσο έκανε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα