Θοδωρής005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Και να ρωτήσω η ενεργοποίηση ποσο διαρκή; 1 μηνα
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, Θοδωρής005 είπε Και να ρωτήσω η ενεργοποίηση ποσο διαρκή; 1 μηνα Μια χαρά. Το ιδιο πιστευω θα κάνει και σε εσένα
Θοδωρής005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μια χαρά. Το ιδιο πιστευω θα κάνει και σε εσένα Μίλησα τώρα με την wind και μιλησα με την ομάδα ftth και μου είπαν μια εβδομαδα δεν έχουν δουλειά και μενω σε μικρή πολη
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 4 λεπτά πριν, Θοδωρής005 είπε Μίλησα τώρα με την wind και μιλησα με την ομάδα ftth και μου είπαν μια εβδομαδα δεν έχουν δουλειά και μενω σε μικρή πολη Μπραβο ,με το καλό.
Θοδωρής005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μπραβο ,με το καλό. Εσυ εχει ς οπτικές ;
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, Θοδωρής005 είπε Εσυ εχει ς οπτικές ; Οπτική ίνα;Οχι.
Θοδωρής005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Θα βαλω Οκ καληνύχτα 1
jkoukos Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Θοδωρής005 είπε Κοίτα αυτό και πες μου τι εχεις να πεις Και στο ξαναλέω μενω σε μικρή πολη και είναι ιδιωτικό συνεργείο και έχουν λίγη οπότε μέχρι ένα μηνα Και στο κατάστημα που ρώτησα το ίδιο μου ειπαν Βάζεις το μήνυμα του φίλου, αλλά προσπερνάς ότι πριν είχε απαντήσει σε άλλο μέλος του φόρουμ, ότι κανονικά ο χρόνος είναι τουλάχιστον 3μηνο, απλά ήταν τυχερός και στην δική του περίπτωση ολοκληρωθήκαν τα πάντα σε 50 μέρες. Η αναφορά στην παράθεση για εργασίες σε 3 μέρες που έχεις σημειώσει, αφορά αποκλειστικά τις εργασίες του εργολάβου, εφόσον έχουν προηγηθεί και ολοκληρωθεί όλα τα βήματα που χρειάζονται (πριν τις εργασίες) και στα έχουμε αναφέρει. Αυτά τα βήματα είναι που καθυστερούν και μετά έρχεται ως κερασάκι τυχόν επιπλέον καθυστέρηση του εργολάβου. Στο λέμε συνέχεια. Δεν υπάρχει κάτι στάνταρτ και εξαρτάται την περίπτωση. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2021 από jkoukos 1
N3M3SiS Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Φιλε μου ακου. Εγω εκανα αιτηση πριν το πρωτο lockdown, σε 2 μηνες εμπαινα στο ιντερνετ με οπτικη. Ο γαμπρος μου που μενει απο πανω, εκανε γυρω στον 1.5 μηνα, γιατι το κουτι ειχε ηδη μπει λογω της δικης μου εγκαταστασης, οποτε συντομευθηκε η διαδικασια. Συναδελφος μου που εκανε αιτηση στο 2ο Lockdown, του πηρε 3 μηνες να ολοκληρωθει. Εχει αναφερθει αλλος που εκανε 6 μηνες και ενας αλλος που του εκαναν 20 μερες. Σου λυθηκε η απορια;
eliasbats Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 μόλις διάβασα 3 σελίδες posts και το έχω μετανιώσει... 😌 τα'θελε ο κώλος μου φαίνεται, περίμενα μεγάλο plot twist το οποίο δεν βγήκε, πιο πολύ σε "μέρα της Μαρμότας" κατέληξε... (κάτσε να θυμηθώ να κάνω unsubscribe μόλις κάνω υποβολή...)
Θοδωρής005 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, eliasbats είπε μόλις διάβασα 3 σελίδες posts και το έχω μετανιώσει... 😌 τα'θελε ο κώλος μου φαίνεται, περίμενα μεγάλο plot twist το οποίο δεν βγήκε, πιο πολύ σε "μέρα της Μαρμότας" κατέληξε... (κάτσε να θυμηθώ να κάνω unsubscribe μόλις κάνω υποβολή...) Γιατί μετανιωσες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα