Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, makis269 είπε

εχω το cosmote tv και δυο μήνες με έχουν χρεώσει άδικα 2-4 ευρώ παραπάνω ,

ο λογαριασμός εκδόθηκε 29/10 για δύο μήνες προκαταβολικά ενώ ο κούλης απο 1/11 έκοψε τα τέλη τηλεορασης για έναν χρόνο και με χρέωσαν κανονικά 4 ευρώ για το δύμηνο νοεμβρίου - δεκεμβρίου ,

στο τσατ δεν απανταγαν και αναγκάστικα να πάρω δυο με τρεις φορες στο πενταψήφιο γιατι μου έκλειναν την γραμμή λογο φορτου .

που θέλω να καταλήξω μου έκοψαν την αδικη χρέωση για τα τέλη τηλεφωνίας και τα πλήρωσα στο πενταψηφιο τους.

τα συμπεράσματα δικά σας.

24ωρη είναι η γραμμή με το κανονικό νούμερο;

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Αυτά τα "θα πάω αλλού" έχουν πεθάνει, πλέον όπου και να πας, πάνω κάτω ίδια πακέτα βρίσκεις και το ξερουν. Δεν ασκεί καμια πίεση το "φεύγω". 

Ontopic, τον αναλυτικό τον βλέπεις online, με τους κωδικούς σου, μπες και δες τι χρεώθηκες. Το πιο πιθανό είναι να μην υπάρχει κάτι παράλογο, έχει συμβεί πολλές φορές.

Ισχύει με προϋποθέσεις. Αν όντως βρεις λίγο χαμηλότερη χρέωση, αλλά έχεις πολλούς αριθμούς οπότε η μεταφορά σε άλλο παροχο θα είναι συμφέρουσα για εσένα. Το είχε κάνει ένας συγγενης μου αυτό που είχε wind, έκανε πρώτα μια προσυμφωνια σαν εικονικό συμβόλαιο με cosmote το οποίο φαινόταν σε κάποιο σύστημα, μετά τον κάλεσαν από wind για παρακάλια να μην αλλάξει, εκεί τους την είπε για διάφορα πράγματα που είχε θέμα όπως και τις τιμές, μετά τον κάλεσε κάποιος προϊστάμενος και τελικά άλλαξαν τα τιμολόγια. Ουσιαστικά είχαν λήξει τα συμβόλαια και αύξησαν κάποιες τιμές αλλά τελικά για τον συγγενή μου μετά από όλα αυτά έκαναν εξαίρεση για να μην χάσουν τον πελάτη. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...