mp44christos Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Το Nokia 7 plus μου πνέει τα λοίσθια. Είναι πρώην κάτοχος moto x 1st gen, 3rd gen. Δηλ μονο stock Android έχω χρησιμοποιήσει. Γενικά δεν μπορώ καθόλου τα miui. Stock Android μόνο. Ξερνώ όταν βλέπω διαφήμισεις. Το ποιο σημαντικό απ όλα για μένα είναι η κάμερα. Θέλω καλή gcam. Η στοκ εφαρμογή και βίντεο μου είναι αδιάφορα. Θα ήθελα να έχει και 5g. Τι μου προτείνετε παίδες στα +-250?
CaptainChris Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Στοκ Android μονο τα Motorola One και τα Nokia. Μπορείς να δεις όμως και τα Realme που έχουν πολύ καλό λειτουργικό χωρις τα προβλήματα της Xiaomi και τα TCL που έχει καθαρό λειτουργικό με λίγες προσθήκες που είναι και χρήσιμες που μπορούν εύκολα να απεγκατασταθουν. Και οι δύο εταιρείες έχουν παρά πολύ καλές εφαρμογές κάμερας που κάνουν τις Gcam αχρειαστες. 1
mp44christos Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, CaptainChris said: Στοκ Android μονο τα Motorola One και τα Nokia. Μπορείς να δεις όμως και τα Realme που έχουν πολύ καλό λειτουργικό χωρις τα προβλήματα της Xiaomi και τα TCL που έχει καθαρό λειτουργικό με λίγες προσθήκες που είναι και χρήσιμες που μπορούν εύκολα να απεγκατασταθουν. Και οι δύο εταιρείες έχουν παρά πολύ καλές εφαρμογές κάμερας που κάνουν τις Gcam αχρειαστες. Συγκεκριμένα ποια μοντέλα προτείνεις γτ γίνετε και ένας χαμός ειδικά στην realme. Αμφιβάλλω γενικά για αυτό που λες. Το hdr+ είναι ανώτερο από εφαρμογές σε oneplus 8t Nord και όλα τα xiaomi που έχω δει. Τωρα ίσως να είχαν σάπια μαμα εφαρμογή οτα τα είδα αυτά τα κινητά. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2021 από mp44christos
CaptainChris Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Τα Realme 7 Pro και 8 Pro έχουν εκπληκτικα αποτελέσματα στις φωτογραφίες, όπως και τα TCL 10 Pro και TCL 10 5G. Επίσης εξαιρετικές φωτογραφικές έχουν και τα Samsung A52 και A72 που έχει και τηλεφακο.
mp44christos Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, CaptainChris said: Τα Realme 7 Pro και 8 Pro έχουν εκπληκτικα αποτελέσματα στις φωτογραφίες, όπως και τα TCL 10 Pro και TCL 10 5G. Επίσης εξαιρετικές φωτογραφικές έχουν και τα Samsung A52 και A72 που έχει και τηλεφακο. Μία απογοήτευση όλα... Νεκρά όλα στο xda καμία gcam που να δουλεύει σίγουρα και από φωτογραφίες απ πτο τσέκαρα μετά βίας πιάνουν το Nokia 7 plus με gcam(Pixel 2 ποιότητα) και σε αυτό τους είμαι πολύ χαριστικός. Το ui των tcl και realme αν και δεν είναι το oneui που είδα στο A52 η miui που θέλω να αυτοκτόνησε απέχει από stok αρκετά θα έλεγα. Για ποιο λόγο δεν βάζουν 90χλ η 120χζ οθόνες? Το nord παρόλο που βγαίνει καινούριο παραμένει πολύ ακριβό η νοκια 100 ευρό υπερτιμημένη. Που είναι οι παλιές καλές εποχές των nexus? Επεξ/σία 23 Μαΐου 2021 από mp44christos
Spaghet Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Αυτό ακριβώς! Βρίσκομαι στην ίδια αναζήτηση φίλε μου και δεν έχω βγάλει άκρη... Ίσως αυτό να αποτελεί έναν καλό συμβιβασμό https://www.skroutz.gr/s/24530122/Motorola-Moto-G-5G-Plus-64GB-Surfing-Blue.html?from=catspan στα 225€ Εγώ περιμένω μήπως πετύχω σε προσφορά το pixel 4a. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2021 από Spaghet
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, Spaghet είπε Αυτό ακριβώς! Βρίσκομαι στην ίδια αναζήτηση φίλε μου και δεν έχω βγάλει άκρη... Ίσως αυτό να αποτελεί έναν καλό συμβιβασμό https://www.skroutz.gr/s/24530122/Motorola-Moto-G-5G-Plus-64GB-Surfing-Blue.html?from=catspan στα 225€ Εγώ περιμένω μήπως πετύχω σε προσφορά το pixel 4a. Καλημερα, ποια ειναι μια καλη προσφορα για το Pixel 4a. Το κοιταζω και εγω και δεν το αποφασιζω.
mp44christos Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Μου βαβεσε φαλιμεντο εσπευσμένα το κινητό σε περίοδο που το χρειαζόμουν επειγόντως. Οπότε πήγα public και φυσικά ότι είχε ήταν πανάκριβα του κέρατα. Οπότε ζήτησα και πήρα το μοναδικό POCO m3. Με το σκεπτικό το θέλω τώρα τουλάχιστον παρε κάτι φτηνό και αν βρεθεί κάτι καλό στα 250 αργότερα το τσίμπαω. Είδα και τα realme (tcl δεν είχε) όχι παιδιά το ui τους ναι είναι ποιο καθαρό αλλά στοκ δεν είναι. Και η κάμερα ούτε με σφαίρες δεν πιάνει gcam του νοκια. Γενικά gcam σε τέτοιες συσκευές είναι μονόδρομος. Σαν συσκευή το m3 είναι καλή. Αρνητικο ειανι σάπιο λογισμικό. Δηλ πραγματικά δεν ξέρετε τι χάνεται από τον κόσμο του αντροιντ όσοι είστε χρόνια σε χιαομι. Το μ3 έχει και καλή υποστήριξη στους xda οπότε όταν βρω χρόνο θα πάει για root και cyanogen. Βρήκα gcam που από άθλια κάμερα την κάνει ιδιαίτερα αξιοπρεπες. Εδώ μια γρήγορη λήψη που έκανα. Υποψην είναι σε low light φωτισμό ακόμα να μην φαίνεται. http://imgur.com/gallery/jEnVmfQ Επεξ/σία 24 Μαΐου 2021 από mp44christos
Spaghet Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 2 hours ago, intensobank said: Καλημερα, ποια ειναι μια καλη προσφορα για το Pixel 4a. Το κοιταζω και εγω και δεν το αποφασιζω. Προσωπικά μέχρι 300 διαθέτω. Δεν το κατέχω το αντικείμενο όμως, ας μας πει γνώμη και κανένα άλλο παιδί.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 6 λεπτά πριν, Spaghet είπε Προσωπικά μέχρι 300 διαθέτω. Δεν το κατέχω το αντικείμενο όμως, ας μας πει γνώμη και κανένα άλλο παιδί. 315 ευρω το βρηκα. Αλλα ειχα την εντυπωση οτι θα ειχε καλυτερη τιμη. Pixel 4a
Spaghet Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Πώς το φέρνεις από Γερμανία όμως; Σύντομα ανακοινώνεται και το pixel 5a. Λογικά θα ρίξει κι αλλο την τιμή του 4a
imr Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Στις 21/5/2021 στις 2:58 ΜΜ, mp44christos είπε Το Nokia 7 plus μου πνέει τα λοίσθια. Είναι πρώην κάτοχος moto x 1st gen, 3rd gen. Δηλ μονο stock Android έχω χρησιμοποιήσει. Γενικά δεν μπορώ καθόλου τα miui. Stock Android μόνο. Ξερνώ όταν βλέπω διαφήμισεις. Το ποιο σημαντικό απ όλα για μένα είναι η κάμερα. Θέλω καλή gcam. Η στοκ εφαρμογή και βίντεο μου είναι αδιάφορα. Θα ήθελα να έχει και 5g. Τι μου προτείνετε παίδες στα +-250? Και εγω με το ιδιο κινιτο 2μισι χρονια τωρα, δυσκολευομαι να βρω κατι αντιστοιχο. Υπαρχει και το https://www.skroutz.gr/s/25960888/OnePlus-Nord-N10-5G-128GB-Midnight-Ice.html Αλλιως πιξελ
mp44christos Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, imr said: Και εγω με το ιδιο κινιτο 2μισι χρονια τωρα, δυσκολευομαι να βρω κατι αντιστοιχο. Υπαρχει και το https://www.skroutz.gr/s/25960888/OnePlus-Nord-N10-5G-128GB-Midnight-Ice.html Αλλιως πιξελ Δεν έχει όμως καθόλου καλή υποστήριξη στο xda. Περιμένω λίγο ακόμα με το μ3 να δουμε αν πετύχω καλή προσφορά. Επιπλέον το θέλω με τιμολόγιο οπότε Γερμανίες και τέτοια δεν με πιάνουν εμένα. Ίσως πέσει σε τιμή κανένα Nokia, nord η pixer a τώρα που βγαίνουν καινούργια μοντέλα. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2021 από mp44christos
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, Spaghet είπε Πώς το φέρνεις από Γερμανία όμως; Σύντομα ανακοινώνεται και το pixel 5a. Λογικά θα ρίξει κι αλλο την τιμή του 4a Τι να φερεις απο Γερμανια? Το παραγγελνεις και ερχεται. Τα μεταφορικα μονο να τσεκαρεις. Εδω ειναι δωρεαν για εσας εκει ελλαδα δεν ξερω.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, intensobank είπε Τι να φερεις απο Γερμανια? Το παραγγελνεις και ερχεται. Τα μεταφορικα μονο να τσεκαρεις. Εδω ειναι δωρεαν για εσας εκει ελλαδα δεν ξερω. Ούτε η Saturn ούτε η mediamarkt.de στέλνει Ελλάδα (για την ακρίβεια, μόνο Γερμανία). @mp44christos πιο εύκολο να ασχοληθείς με custom ROM της επιλογής σου, πάρα να βρεις κινητό με τα στάνταρ σου στην τιμή που αναφέρεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα