Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε τιμή Σκρουτζ (49.90) από το Πλαίσιο ο παραπάνω εξωτερικός σκληρός μέχρι το τέλος της Κυριακής (24:00)

https://www.plaisio.gr/seagate-eksoterikos-skliros-diskos-2-5-expansion-portable-2tb-mauro_2367025?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter-20210521-web-only-offers&ref_tim=1621638228&ref_a=9827718&ref_b=1211743&redirect=1

Επεξ/σία από matrixxx
  • Thanks 4
Δημοσ.

εγω το παραγγειλα και στο τελευταιο κλικ μου εβγαλε error και τωρα η παραγγελια ειναι σε κατασταση αναμονης πληρωμης ενω η χρεωση στην καρτα εγινε κανονικα.....

Δημοσ.
7 ώρες πριν, antwnhspap98 είπε

Σε τιμή Σκρουτζ (49.90) από το Πλαίσιο ο παραπάνω εξωτερικός σκληρός μέχρι το τέλος της Κυριακής (24:00)

Έχει και 1600 αξιολογήσεις. Μέχρι και η γιαγιά μου πρέπει να έχει να αποθηκεύει τον ελληνικό πάνω του. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Μακιαβέλλι είπε

Έχει και 1600 αξιολογήσεις. Μέχρι και η γιαγιά μου πρέπει να έχει να αποθηκεύει τον ελληνικό πάνω του. 

Δείχνει και αξιολογήσεις από άλλες γλώσσες γι' αυτό βλέπεις τόσες... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Tatofski64 είπε

Άραγε είναι sata μέσα ο σκληρός, μπορουμε να των λύσουμε για να γίνει εσωτερικός 

Εδώ δείχνει ότι είναι sata (χωρίς να ξέρω αν είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο): 

(είχα βάλει για άλλο μοντέλο - fixed).

Το ίδιο και για το 4TB

Επεξ/σία από specre
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, specre είπε

Εδώ δείχνει ότι είναι sata (χωρίς να ξέρω αν είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο): 

(είχα βάλει για άλλο μοντέλο - fixed).

Το ίδιο και για το 4TB

Με λίγο που το έψαξα στο φόρουμ εδώ και τριγύρω, είναι ιδανικός για ps4 upgrade, βγάζουμε το enclosure και κρατάμε τον σκληρό για upgrade στο ps4, θαρρώ πως είναι καλή η τιμή για 2ΤΒ.

Δημοσ.

Τον 1ΤΒ τον έχει 54,90 €: https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/eks-skliroi-diskoi/seagate-eksoterikos-skliros-diskos-2-5-expansion-portable-1tb-mauro_2344238

Οπότε νομίζω κι εγώ πως είναι καλή η τιμή για τον 2ΤΒ (χωρίς να το έχω ψάξει για χαμηλό ιστορικό κτλπ).

Καλό θα ήταν αν το έχει κάποιος, να μας πει αν έχει την ίδια συσκευασία όπως στο video που έβαλα πριν.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, ignome4 είπε

Περίπου ίδιες τιμές στο Σκρουτζ κλπ.

Μαζί με τα μεταφορικά το κοντινότερο (σε τιμή) κατάστημα βγαίνει 58,5 ευρώ. Σε εμάς που είμαστε επαρχία μας συμφέρει το Πλαίσιο. Επίσης έχει και 6 άτοκες δόσεις.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, czarjuly είπε

εγω το παραγγειλα και στο τελευταιο κλικ μου εβγαλε error και τωρα η παραγγελια ειναι σε κατασταση αναμονης πληρωμης ενω η χρεωση στην καρτα εγινε κανονικα.....

Απο το πρωι ειμαι στα τηλεφωνα και ακομα δεν μου εχουν απαντησει!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα πάντως μου ήρθε μήνυμα με κωδικό παραγγελίας και εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης 28/5/21, είμαι επαρχία.

Επεξ/σία από viman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μακρια απο οτιδηποτε εχει την ταμπελα 'Seagate'...Δωσε λιγα ευρω παραπανω και παρε ενα WD...

Επεξ/σία από ppaio
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ppaio είπε

Μακρια απο οτιδηποτε εχει την ταμπελα 'Seagate'...Δωσε λιγα ευρω παραπανω και παρε ενα WD...

η toshiba..οσους seagate εχω δει απο γνωστους ολοι ειχαν θεμα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...