Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σας θελω να ρωτήσω αν γνωριζει καποιος σχετικα με την ανακυλωση του ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ εχω καποια γυαλινα μπουκαλια στα οποια εχω αφαιρεση ετικετες (και την κολλα) επισης εχω και καποια μεταλικα τενεκεδακια (κονσερβα) υπαρχει περιπτωσει να τα δεχτουν τα μηχανηματα χωρις ετικετες; θελουν barcodes πανω στην συσκευασια; η δεχονται ανεξαρτητα ολες της μαρκες;  

εαν γνωριζει καποιος την τιμη που επιστρεφουν και αν δεχονται συσκεαυσιες  χωρις ετικετα παρακαλω ας απαντησει 

ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΄ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ΄

8902081151006.jpg.57db78ad2fb4cf51374552b27b4cbb6b.jpg

Επεξ/σία από kozanitis_itis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ζητανε τις ταμπέλες και τους κωδικούς;Πρωτη φορά  ακούω τόση επιλεκτική ανακύκλωση.Γιατί δεν δοκιμάζεις τι μπορείς να βάλεις;

δεν γνωριζω πως λειτουργει δεν εχει στην περιοχη μου μηχανημα για να το δοκιμασω το κοντιινοτερο μηχανημα αβ ειναι 1 ωρα απο εμενα .απλα νωμιζα οτι σκαναρει barcode για καταλαβει μαρκα ειδος κλπ  .Ευχαριστω για την απαντηση .περιεμω και αλλες απαντησεις

Περιμενω και αλλες απαντησεις .οποιος εχει δοκιμασει παρακαλω να απαντησει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, poulinos είπε

99   τις 100  με barcode διοτι ειναι αλλη τιμη για καθε φιαλη

διαβασα πριν λιγο οτι ανεξαρτητα υλικο γυαλι μπουακαλι ειναι 0.03 στο αβ 

αλλα τωρα δεν ξερω αν θελει barcode γιατι αν θελει θα τα παω σε μπλε καδο απλα σκεφτηκα οτι ειναι μια καλη ευκαιρια γιατι πρωτον στους μπλε καδους δεν ειναι αξιοπηστη  η ανακυκλωση και δευτερον θα ειχα και ενα μικρο κουπονι για ψωνια στα αβ ,απο οτι βλεπω με την τιμη 0.03 θελεις 33 τενεκεδακια για ενα ευρω .αγορας πιστευω δεν ειναι και λιγοτο 0.03 για την ποσοτητα που εχω

2 λεπτά πριν, kozanitis_itis είπε

ευχαριστω για την απαντηση

αλλα τωρα δεν ξερω αν θελει barcode γιατι αν θελει θα τα παω σε μπλε καδο απλα σκεφτηκα οτι ειναι μια καλη ευκαιρια γιατι πρωτον στους μπλε καδους δεν ειναι αξιοπηστη  η ανακυκλωση και δευτερον θα ειχα και ενα μικρο κουπονι για ψωνια στα αβ ,απο οτι βλεπω με την τιμη 0.03 θελεις 33 τενεκεδακια για ενα ευρω .αγορας πιστευω δεν ειναι και λιγοτο 0.03 για την ποσοτητα που εχω

περιμενω και αλλες απαντησεις

Δημοσ.

~0,03€ γενικά για γυάλινα μπουκάλια χωρίς ετικέτες στο μηχάνημα που έβαλες φωτογραφία και 0,11€ περίπου άμα έχει ετικέτα και για συγκεκριμένες εταιρείες σε γκρι μηχάνημα που έχει συνήθως μέσα στα καταστήματα του ο ΑΒ.

Δημοσ.

Αλλο   μηχανημα   ειναι   αυτο  της  ανακυκλωσης   και  αλλο   αυτο  της   επιστροφης  μπουκαλιων.

Αυτο  στην  φωτο   ειναι   ανακυκλωσης  και  παιρνει   ολα  τα  μπουκαλια.

Δημοσ.
5 hours ago, kozanitis_itis said:

περιμενω και αλλες απαντησεις

αν λες και για αλουμινιο τοτε δεν μιλαμε για το μηχανημα που εχει ο βασιλοπουλος μεσα που αναφερει διαφορετικες τιμες για καθε μπουκαλι αλλα αναφερεις καποιο γενικο μηχανημα ανακυκλωσης γυαλιου αλουμινιου κτλ

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Σήμερα πήγα να δώσω κουπόνια σε γνωστό ΑΒ στο κέντρο της Αθήνας και μου λέει απο Σήμερα ΔΕΝ τα δέχονται ! Δεν έχουν πει και δεν έχω ακούσει τίποτα ούτε και ανακοίνωσαν κάτι γιατί εξαγοράστηκε λέει το Κατάστημα απο άλλη Εταιρία ιδιωτική... 

Απο το κακό στο χειρότερο βλέπω πάνε ορισμένα πράγματα,Οχι πως περίμενα και κάτι απο εκεί γιατί δίνουν πολύ λίγα έτσι και αλλιώς,αλλά αρκετός κόσμος και ιδιαίτερα άποροι το χρησιμοποιούσαν και έπαιρναν λίγα ψιλά και ανακύκλωναν και αρκετές συσκευασίες.

Δεν υπάρχει και άλλο κοντά στην Περιοχή,το ένα που υπάρχει ούτε και αυτό δέχεται γιατί το έχουν κάνει και αυτό ιδιωτικό κρατόντας την Επωνυμία και έχοντας το Ανοικτό 7μέρες την εβδομάδα μέχρι αργά το βράδυ !

Δημοσ.
Στις 11/12/2023 στις 5:54 ΜΜ, ELMastas είπε

Σήμερα πήγα να δώσω κουπόνια σε γνωστό ΑΒ

Στις 11/12/2023 στις 5:54 ΜΜ, ELMastas είπε

το έχουν κάνει και αυτό ιδιωτικό

Ενω πριν ηταν δημοσιο ; :P

Δημοσ.
13 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Ενω πριν ηταν δημοσιο ; :P

Οχι απλά τώρα όπως παρατηρούμε όλο και περισσότερο τελευταία,μας λένε κάποια επωνυμία πχ ΑΒ και είναι εξαγορασμένη απο άλλη εταιρία που διαφοροποιείται κιόλας σε πολιτικές της.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, ELMastas said:

Οχι απλά τώρα όπως παρατηρούμε όλο και περισσότερο τελευταία,μας λένε κάποια επωνυμία πχ ΑΒ και είναι εξαγορασμένη απο άλλη εταιρία που διαφοροποιείται κιόλας σε πολιτικές της.

Όλες οι "επωνυμίες" ανήκουν σε κάποια άλλη εταιρεία εδώ και δεκαετίες, όχι τελευταία. Συγκεκριμένα ο ΑΒ ανήκει σε "άλλη" εταιρεία εδώ και ... 30 χρόνια. Η πιο πρόσφατη αλλαγή ήταν το 2016, όπου έγινε συγχώνευση της (τότε) μητρικής εταιρείας Delhaize με την Ahold, σε μία ομπρέλα υπό το όνομα "Ahold Delhaize". Το ίδιο ακριβώς σκηνικό υφίσταται σε σχεδόν κάθε μεγάλη εταιρεία. Ελάχιστες πορεύονται solo, και όχι μόνο στο κομμάτι των super market. 

Επεξ/σία από Haldol
Δημοσ.

Και αυτό που είναι χαλασμένη το έχω συναντήσει κάποιες μέρες και εδω στο Κέντρο αλλά όχι μόνιμα απλά φαίνεται πως δεν έχουν κατάλληλο προσωπικό και θέλουν καιρό να φτιάξουν κάποια βλάβη.Το Θέμα είναι οτι είναι απλά κοροιδία όταν βγάζουν αυτό με την ιστορία της ανακύκλωσης και το διαφημίζουν ενώ σε μαγαζιά της ίδιας Αλυσίδας/Επωνυμίας δεν την δέχονται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...