Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Καλησπέρα, Μου έχει στείλει ένας φίλος από Γερμανία ένα δέμα με DHL και επιπλέον ασφάλιση ποσού (μέχρι 2.000 ευρώ). Εδώ και περίπου 2-3 μέρες το status μου δείχνει: Αναφορά σε κείμενο Pick-up successful at the preferred location. Tu, 25.05.2021, 14:35 hours Από την ημέρα δηλαδή που παρέλαβε από τον φίλο μου. Έχει εμπειρία κάποιος με την συγκεκριμένη εταιρεία; Είναι αναμενόμενο αυτό γενικά η να αρχίσω να ανησυχώ; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνος σας!
greekfragma Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 μια χαρά φυσιολογικό. λογικά ως αύριο θα δεις το επόμενο βήμα ως αναχώρηση από Γερμανία.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 @greekfragma μήπως γνωρίζεις πόσο χρόνο χρειάζεται για να φτάσει Ελλάδα? Κάπου διάβασα συνολικά μπορεί να πάρει μέχρι και 10 ημέρες
Superuser Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Μια βδομάδαο περισσότερος χρόνος αναλώνεται σε ελληνικά εδάφη Εδώ βάλε το τρακιγκ https://www.dhl.de/de/privatkunden.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα