Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδες!!!εχω αυτην την οθονη και εχει την επιλογη response time για καλητερη αποκριση που πρεπει να μπει???EXEI ΥΨΗΛΟ-ΜΕΤΡΙΟ-ΧΑΜΗΛΟ στον manual δεν λεει ακριβως που πρεπει να μπει!!σας ευχαριστω για τον χρονο σας

:D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, panakos_thess είπε

καλησπερα παιδες!!!εχω αυτην την οθονη και εχει την επιλογη response time για καλητερη αποκριση που πρεπει να μπει???EXEI ΥΨΗΛΟ-ΜΕΤΡΙΟ-ΧΑΜΗΛΟ στον manual δεν λεει ακριβως που πρεπει να μπει!!σας ευχαριστω για τον χρονο σας

βάλε ένα fast paste game και δες που έχει την καλύτερη συμπεριφορά(αν ήταν ειρωνικη ερώτηση λόγω της μάρκας για να σπάσεις πλάκα σε λυπάμαι) 

Επεξ/σία από ICE-T
Δημοσ.
Στις 31/5/2021 στις 12:06 ΜΜ, panakos_thess είπε

Καλησπέρα, βάλε το UFO Ghosting Test και δοκίμασε μια μία την ρύθμιση. Λογικά στο μεσαίο θα είσαι καλύτερα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sheogorath είπε

Καλησπέρα, βάλε το UFO Ghosting Test και δοκίμασε μια μία την ρύθμιση. Λογικά στο μεσαίο θα είσαι καλύτερα.

Καλησπερα φιλε μου σαν τι να δω τι διαφορα θα περημενω?

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, panakos_thess είπε

Καλησπερα φιλε μου σαν τι να δω τι διαφορα θα περημενω?

response-time.png

Αυτό στα δεξιά είναι το inverse ghosting και ειναι χειροτερο απο το απλό ghosting. Αντί να έχεις μαυρίλα μουτζούρα, έχεις φωτεινή μουτζούρα.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι εχεις δικαιο τελικα στο ΥΨΗΛΟ ειναι σαν την πρωτη φωτογραφια οποτε στο ΥΨΗΛΟ ευχαριστω

Στις 31/5/2021 στις 4:24 ΜΜ, ICE-T είπε

βάλε ένα fast paste game και δες που έχει την καλύτερη συμπεριφορά(αν ήταν ειρωνικη ερώτηση λόγω της μάρκας για να σπάσεις πλάκα σε λυπάμαι) 

Δεν εχει να λεει η μαρκα ειναι πραγματικα πολυ καλο Μονιτορ και αυτο εχω στην κατωχη μου!!!

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, panakos_thess είπε

Ναι εχεις δικαιο τελικα στο ΥΨΗΛΟ ειναι σαν την πρωτη φωτογραφια οποτε στο ΥΨΗΛΟ ευχαριστω

Δεν εχει να λεει η μαρκα ειναι πραγματικα πολυ καλο Μονιτορ και αυτο εχω στην κατωχη μου!!!

επειδή τρολαρουν κάτι επιλογές τέτοιες χωρίς να ρωτάνε αν υπάρχει η δυνατότητα για ακριβότερο γι'αυτό το έγραψα

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, ICE-T είπε

επειδή τρολαρουν κάτι επιλογές τέτοιες χωρίς να ρωτάνε αν υπάρχει η δυνατότητα για ακριβότερο γι'αυτό το έγραψα

Δεν εχει να λεει η μαρκα αλλα το πανελ τι ειναι και τα specs οπως ποιο παλια ειχα την QNIX QX2710 PLS και ειμουν τρομερα ευχαριστημενος

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
On 02/06/2021 at 11:49, panakos_thess said:

Δεν εχει να λεει η μαρκα αλλα το πανελ τι ειναι και τα specs οπως ποιο παλια ειχα την QNIX QX2710 PLS και ειμουν τρομερα ευχαριστημενος

παιζουν ρολο και τα υπολοιπα components.μια οθονη δεν ειναι μονο το  panel

• Like 1
Δημοσ.
On 13/07/2021 at 21:27, panakos_thess said:

Εννοιτε

το βασικο ειναι να βρεις την σωστη τομη αναλογα παντα τις αναγκες του καθενος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...