asapas8 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα. Μια ερώτηση και απο εμένα εαν μπορείτε να βοηθήσετε, καλοδεχούμενο! Παρατήρησα σήμερα (σε νεοφτιαγμένο build) υψηλή θερμοκρασία του επεξεργαστή. Έχω ανοιχτές πολλές καρτέλες chrome (χάνεται το μέτρημα), βέβαια έχω κατεβάσει και το tabmemfree που βοηθάει σε τέτοιες περιπτώσεις. Από το πρόγραμμα της AMD, ο CPU σε κανονικές συνθήκες (ενώ τρέχουν οι καρτέλες) πιάνει τους 45-50. Όταν όμως έβαλα ενα παιχνίδι που είναι cpu bound, (συγκεκριμένα μανατζερ για μπάσκετ, τέτοιο στυλ παιχνιδιού, ούτε καν κάτι απαιτητικό), παρατήρησα οτι με τη μία πιάνει 75-80 και καθώς παίζω και κάνω κύκλο απ το παιχνίδι στις καρτέλες και το αντίστροφο, υπάρχουν στιγμές που χτυπάει 80-85. Το ανώτερο που είδα εγώ ήταν στους 87c αλλά για λίγο. Καθώς περνούσε η ώρα σταθεροποιήθηκε γύρω στους 80-81-82-83 εκεί γύρω. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε αυτό? Μιας και είμαι εντελώς noobας και δεν το έχω (το pc μου το έστησε τεχνικός). Υπάρχει λόγος να επικοινωνήσω μαζί του? Διαβάζω στο ίντερνετ σε διάφορες σελίδες, οτι η AMD έχει επισήμως δηλώσει οτι οι 5000 πιάνουν τέτοιες θερμοκρασίες εκ κατασκευής, ακόμα και 95αρια να βαράνε δεν υπάρχει θέμα, αλλά γνωρίζετε κάτι πιο συγκεκριμένο στην περίπτωση αυτή? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για το χρόνο και τη βοήθεια σας. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2021 από asapas8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα