Προς το περιεχόμενο

Opel Mokka- Yaris Cross-Skoda Kamiq-Suzuki Jimny

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και νομίζω θα πας για το mokka αφού φαίνεται να σου αρέσει πιο πολύ απ' όλα δες ίσως και κάποιο c4, είναι πολύ όμορφο το καινούργιο. Επίσης, τα Peugeot τα έχεις δει; Όμορφα κι αυτά!

Μου έκανε μεγάλη εντύπωση αυτό με το jimny, δεν το είχα πάρει χαμπάρι καθόλου και ειδικά ότι έχει γίνει τύπου συλλεκτικό και τα πουλάνε ακριβά!

• Thanks 1
Δημοσ.

Το Renegade το έχεις αποκλείσει? Τρέχουν και εκπτώσεις αυτό το διάστημα στον διαμορφωτή της Jeep, σε όλα τα μοντέλα...
Πάντως πιστεύω ότι το Vitara είναι η χρυσή τομή...
4χ4, αυτόματο, καλή τιμή, καλός εξοπλισμός...

• Like 1
Δημοσ.
Στις 4/6/2021 στις 11:06 ΠΜ, Backpacker είπε

Αν προκύπτει κάτι που με ενθουσιάζει πάω και 27-28. Αλλά τα μοντέλα που έχω βρει και στις εκδόσεις που πληρούν τις ανάγκες μου εκεί παίζουν σε αυτά τα ποσά των 25χιλ περίπου. Το Mokka GS line με αυτόματο κιβώτιο πάντα... με διχρωμίες έξω,μεγάλες ζάντες αλουμινίου και μέσα δύο τοπ οθόνες οργάνων και infotainment (10 και 12 ιντσες) είναι στα 25.500. 

Σε όγκο/μέγεθος πάω μέχρι αυτά τα αμάξια...αν είχα παιδιά πχ θα ανέβαινα και σε μέγεθος και σε τιμή και θα έπαιρνα το νέο Jeep Compass που εξωτερικά είναι κουκλί εδώ και χρόνια και το νέο έγινε και εσωτερικά πλέον πολύ όμορφο. Αλλά για εμένα που είμαι εργένης είναι overkill. 

Δες/οδήγησε το Q2. Ξεκιναει απο 22500 αλλα αφου σε παιρνει μεχρι 28000 πας στο αυτοματο s-tronic με 150hp και αλλάζεις level νομιζω σχετικα με τα προαναφερθέντα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...