Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα , έχω ένα λάπτοπ το οποίο το έχω μέσω wireless συνδεμένο στο ίντερνετ, επειδή πείρα και ένα σταθερό υπολογιστή θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε βήμα βήμα πως θα μπορούσα να έχω ίντερνετ και στους δύο υπολογιστές. 

Δημοσ.

Πολλές επιλογές για να διαλέξεις:

• Τραβάς καλώδιο από τον Router στον υπολογιστή.
  • Κάνεις χρήση USB WiFi κάρτας.
  • Κάνεις Bridge τις κάρτες LAN και WLAN του φορητού και τον συνδέεις ενσύρματα με τον σταθερό.
Δημοσ.

Θα με ενδιέφερε το 3:) αλλά δυστυχώς δεν γνωρίζω την διαδικασία. Μήπως αν σ ήταν εύκολο να βοηθήσεις? Αυτή την στιγμή έχω το λάπτοπ συνδεδεμένο στο ίντερνετ μέσω wireless, και το σταθερό συνδεδεμένο στο λάπτοπ μέσω καλωδίου ethernet.

12 λεπτά πριν, jkoukos είπε

Πολλές επιλογές για να διαλέξεις:

• Τραβάς καλώδιο από τον Router στον υπολογιστή.
  • Κάνεις χρήση USB WiFi κάρτας.
  • Κάνεις Bridge τις κάρτες LAN και WLAN του φορητού και τον συνδέεις ενσύρματα με τον σταθερό.

Θα με ενδιέφερε το 3:) αλλά δυστυχώς δεν γνωρίζω την διαδικασία. Μήπως αν σ ήταν εύκολο να βοηθήσεις? Αυτή την στιγμή έχω το λάπτοπ συνδεδεμένο στο ίντερνετ μέσω wireless, και το σταθερό συνδεδεμένο στο λάπτοπ μέσω καλωδίου ethernet.

1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Πάρε μια καρτα wifi και σύνδεσε τον

Ε το θέμα είναι να μην πάρω:)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, kostasbm είπε

ρουτερ εχεις?????

πως παιρνεις ιντερνετ τωρα??

Το ρούτερ είναι στο πρώτο όροφο , και εγώ είμαι στο δεύτερο όροφο, έχω ένα λάπτοπ και έχω ασύρματα ίντερνετ, και δίπλα στο λάπτοπ έχω έναν σταθερό το οποίο θα ήθελα να έχει και αυτό ίντερνετ επειδή δεν έχω άλλη κεραία wireless.

Επεξ/σία από badbiter
Δημοσ.
Μόλις τώρα, badbiter είπε

Το ρούτερ είναι στο πρώτο όροφο , και εγώ είμαι στο δείτε όροφο, έχω ένα λάπτοπ και έχω ασύρματα ίντερνετ, και δίπλα στο λάπτοπ έχω έναν σταθερό το οποίο θα ήθελα να έχει και αυτό ίντερνετ επειδή δεν έχω άλλη κεραία wireless.

φτηνη λυση αν μπορεις να τραβηξεις καλωδιο εξωτερικα απο το μπαλκονι ,εαν συμφωνει ο πρωτος οροφος

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostasbm είπε

φτηνη λυση αν μπορεις να τραβηξεις καλωδιο εξωτερικα απο το μπαλκονι ,εαν συμφωνει ο πρωτος οροφος

Δηλαδή δεν γίνεται?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, badbiter είπε

Δηλαδή δεν γίνεται?

εσυ θα δεις  αν γινεται

ενα καλωδιο απο το ρουτερ του πρωτου στο δικο σου οροφο και τελος

σε καθε αλλη περιπτωση οτι σου ειπαν ποιο πανω

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, kostasbm είπε

εσυ θα δεις  αν γινεται

ενα καλωδιο απο το ρουτερ του πρωτου στο δικο σου οροφο και τελος

σε καθε αλλη περιπτωση οτι σου ειπαν ποιο πανω

Ναι σε καλά φίλε μου. Ευχαριστώ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, badbiter είπε

Τον σύνδεσμο τον άνοιξες να τον διαβάσεις; Έχει τα βήματα που πρέπει να κάνεις. Αν δεν τα κατανοείς, δεν ξέρω με ποιον τρόπο θα τα καταφέρεις.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, jkoukos είπε

Τον σύνδεσμο τον άνοιξες να τον διαβάσεις; Έχει τα βήματα που πρέπει να κάνεις. Αν δεν τα κατανοείς, δεν ξέρω με ποιον τρόπο θα τα καταφέρεις.

Φίλε μου το διάβασα αλλά δεν είναι οδηγός για αρχάριους, εκτός αν παίζει τόσο ρόλο το γεγονός που είμαι αχετος στο κομμάτι με τα δελτία. Σε ευχαριστώ πάντως :)

Δημοσ.
Στις 4/6/2021 στις 9:41 ΜΜ, andreas1gr είπε

Αγόρασε μια και τελείωσε το πρόβλημα...

φιλε μου το εφτιαξα, αλλα τελικα θα παρω αλλη κεραια , απλα με επιασε και ταση ωστε να καταφερω να το φταιξω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...