Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus


Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ότι έχει βάλει κάποιους όρους και τους αποδέχθηκαν δεν λέει απολύτως τιποτα. Αν οι όροι κριθούν από την επιτροπή καταχρηστικοί θα αλλάξουν οι κανόνες. 

  • Like 3
  • Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 01/07/2025 at 13:23, MSc CCDSP said:

Ωχ θεέ μου...

image.png.913df4974e8501a573919d339e17b33f.png

Και μιλάμε για αλοιφές που δεν υπάρχει περίπτωση να είναι πραγματικά ευαίσθητες στην ζέστη...

Μου το εβγαλε και μενα αυτο σε καποια φαρμακευτικα προιοντα που παρηγγειλα. Σπαστικο μεν γιατι με βολευουν πολυ τα skroutz point, αλλα απο την αλλη δεν το βρισκω παραλογο.

Πολλα boxes βρισκονται σε εξωτερικο χωρο και τα χτυπαει ολη μερα ο ηλιος. Αν εσυ εχεις παρει μια κρεμα πχ και δεν την παραλαβεις αμεσα, μπορει να μεινει εως και 2 μερες εκει με 50 βαθμους κελσιου. Ε δεν ειναι και οτι καλυτερο νομιζω. Απλη λογικη.

Ελπιζω οταν περασει το καλοκαιρι να παραδιδονται κανονικα στα boxes.

Επεξ/σία από ardi21
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Το ότι έχει βάλει κάποιους όρους και τους αποδέχθηκαν δεν λέει απολύτως τιποτα. Αν οι όροι κριθούν από την επιτροπή καταχρηστικοί θα αλλάξουν οι κανόνες. 

Ok και μετα πεταει απ'εξω τους εναγομενους εμπορους και ολους τους υποστηρικτες τους (γιατι εχει το δικαιωμα να αρνηθει συνεργασια επισης) και ησυχαζουν ολοι :P

Δημοσ.
3 ώρες πριν, fagoura είπε

Ok και μετα πεταει απ'εξω τους εναγομενους εμπορους και ολους τους υποστηρικτες τους (γιατι εχει το δικαιωμα να αρνηθει συνεργασια επισης) και ησυχαζουν ολοι :P

Να πετάξει?! Εδώ δεν πέταξε αυτούς που έφαγαν λεφτά από κόσμο και τους πέταξε αφού ο κόσμος τον ενημέρωσε. Γενικά το να μπει κάποιος στην πλατφόρμα του Skroutz είναι τόσο εύκολο όσο η δημιουργία ενός mail.

Σε κάθε περίπτωση αν του τραβούσε κάποιος το αυτάκι καλό θα ήταν και για τις 2 πλευρές.

  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά έκατσε σε κανένα το Skroutz Last Mile? Μέχρι τώρα οι περισσότερες παραγγελίες ερχόντουσαν με ACS και κάναν μια μέρα εκτός αν έρχονταν από νησί. Τώρα μου έκατσε Skroutz Last Mile το οποίο το κράτησε για μια μέρα και το παρέδωσε την επόμενη μέρα στην Acs και μου ήρθε στην ουσία με μια μέρα καθυστέρηση.

Τώρα έκανα 2 νέες παραγγελίες και λένε και αυτές Skroutz Last Mile. 

Αν είναι τώρα να έρχονται σε 2 μέρες χωρίς λόγο, καηκαμε

Επεξ/σία από therock
Δημοσ.
On 27/07/2025 at 13:24, trojan111 said:

Και σε μένα το ίδιο... Η αποστολή έγινε με LM αλλά ο κωδικός παρακολούθησης ήταν της ACS...

Εγώ είμαι σε νησί. Κοντινό μεν, και ως τώρα ακόμα και από Θεσσαλονίκη να φεύγε το δέμα με ACS, την αμέσως επόμενη το είχα.

Τώρα με την πρώτη μου παραγγελία Last Mile, έφυγε από Αθήνα. Το κράτησε μια μέρα η Last Mile, και μου ήρθε την επόμενη. Δηλαδή Τετάρτη το είχε η Last Mile, και Πέμπτη το έστειλε ACS, και εγώ παρέλαβα Παρασκευή...

Ένα αν ήταν απευθείας ACS από Τετάρτη θα το δω Πέμπτη ακόμα και αν έφυγε από Σέρρες...

Για να δούμε τώρα στις επόμενες Last Mile πως θα παει, αλλά πολύ φοβάμαι ότι στην περίπτωση μου πάω στο +1 για παραδόσεις 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, geomrk είπε

Έχω απηυδήσει. Τι μπορω να κανω για αυτο? Που μπορω να απευθυνθω; σε καθε παραγγελια μου γινεται αυτο αν δεν ειναι σε skroutz point

image.png.859211aa7c4c9cf8ad3173eff5a9ff58.png

Aυτος ηταν πρακτικα ο λογος που δεν ξαναεκανα και δε θα ξανακανω συνδρομη, με εκλειναν στο σπιτι για να παραδωσουν, αλλαζαν την ωρα παραδοσης και εν τελει δεν ερχοταν ποτε και το εφερναν την επομενη. Με εφτασαν στα ακρα με τη κοροιδια τους και πολλες φορες μιλησα παρα πολυ ασχημα στο call center και επειδη δε φταινε τα παιδια σε κατι να τα ακουνε το εκοψα κ ησυχασαμε ολοι

  • Like 1
Δημοσ.

ειμαι σε μερος που δεν εξυπηρετει το last mile του σκρουτζ μου ειπαν οτι θα παραδοθει με acs και οτι εχουν συνεργασια για ποιο λογο δεν δινουν κατευθειαν στην acs?

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, lak10 είπε

ειμαι σε μερος που δεν εξυπηρετει το last mile του σκρουτζ μου ειπαν οτι θα παραδοθει με acs και οτι εχουν συνεργασια για ποιο λογο δεν δινουν κατευθειαν στην acs?

Αυτό το ξέρουν μόνο αυτοί του Skroutz.

Συγκεκριμένα το είχα αναφέρει παλιότερα ότι από 1/7 υπάρχουν παραγγελίες όπου παραλαμβάνει η ACS και παραδίδει στον πελάτη η SLM ενώ υπάρχει και το να παραλαμβάνει η ACS και να παραδίδει η SLM.
Από την μια το ανέφεραν σαν θετικό ότι μπορεί κάποιος να παραλάβει από Skroutz point ενώ το δέμα θα το έχει πάει εκεί η ACS. Το πρόβλημα πιστεύω υπάρχει στη άλλη περίπτωση, όταν δηλαδή το παραλαμβάνει η SLM και το παραδίδει η ACS καθώς εκεί χάνεται τουλάχιστον 1 ημέρα.

Γενικά αρκετό μπέρδεμα που η μόνη σκέψη μου είναι το κόστος και ότι ψάχνουν τρόπους να το κατεβάσουν καθώς τους ήρθε τεράστιο ή τουλάχιστον όχι αυτό που πίστευαν.

Το λέω άλλο μια φορά εδώ, το μεγαλύτερο λάθος κάνανε που άλλαξαν τις ημέρες που βλέπει ο πελάτης ότι θα παραδόσει με σκοπό απλά να είναι μέσα στους χρόνους. Ο πελάτης βλέπει κάτι 10-15 ημέρες με Courier που στην πραγματικότητα παραλαμβάνει μέσα σε 1-2 ημέρες. Αυτό κάνει να αποτρέπει τον πελάτη να επιλέψει ένα κατάστημα πχ επαρχίας και να επιλέξει ένα κατάστημα στην Αττική ή κάπου άλλου που του βγάζει Παράδοση την επόμενη ημέρα. Δηλαδή γυρίσαμε πίσω τότε που δεν υπήρχε η express παράδοση.

Από 1/9 αν δεν κάνω λάθος, θα αλλάξουν τα μηνύματα αυτά.
Άντε να δούμε.

Δημοσ.

 

15 hours ago, lak10 said:

ειμαι σε μερος που δεν εξυπηρετει το last mile του σκρουτζ μου ειπαν οτι θα παραδοθει με acs και οτι εχουν συνεργασια για ποιο λογο δεν δινουν κατευθειαν στην acs?

Ακριβώς αυτό γράφω και εγώ πιο πάνω. Αντί η ACS να παραλαμβάνει απευθείας όπως γινόταν πάντοτε, τώρα μεσολαβεί το Last Mile και ξεκινάνε μπερδέματα και καθυστερήσεις.

Από το καλό στο χειρότερο παμε

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, therock είπε

 

Ακριβώς αυτό γράφω και εγώ πιο πάνω. Αντί η ACS να παραλαμβάνει απευθείας όπως γινόταν πάντοτε, τώρα μεσολαβεί το Last Mile και ξεκινάνε μπερδέματα και καθυστερήσεις.

Από το καλό στο χειρότερο παμε

επιβεβαιωνω οτι εγω για Καστορια τρωω +1 μερα καθυστερηση παραγγελια που εφυγε χθες με last mile δεν εφθασε σημερα οπως γινεται κανονικα αλλα θα ερθει αυριο μεγαλη ξενερα. Ισως φταιε και λιγο και η acs γιατι τωρα τελευταια βλεπω οτι ξεκιναει απο το hub 1 το βραδυ αντι για 10 που ξεκιναει κανονικα. το δεμα μου το παραλαβανε απο SLM 4 το απογευμα φυσιολογια ειχε χρονο να φορτωθει για καστορια στο hub της Πετρου Ραλλη

Επεξ/σία από lak10
Δημοσ.

Λογικά αργεί να τα παραλαμβάνει από Skroutz Mile. Εγώ πάντως λέω να ξεκινήσουμε τα παραπονα στο Skroutz και να μην τους αφήσουμε να κάνουν ότι θέλουν. Έχουν υποβαθμιστεί σε πολλά άλλα αυτό ειδικά με την άσκοπη καθυστερήση δε πρέπει να τα αφησουμε να περάσει ετσι

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...