somt Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 9 λεπτά πριν, teoqq είπε Πάντως πρέπει να τεσταρουν διάφορα πραματα καθώς πχ σήμερα ξανά βλέπω τα προϊοντα-καταστήματα όπως και πριν και όχι σαν σύνολο. έτσι είναι αρκετες εβδομάδες τώρα σε κάποια προιόντα το εχουν έτσι, σε άλλα αλλιώς
manolis940 Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 2 ώρες πριν, teoqq είπε Καλά το Ad εννοείται πως το βγάζει σε ξεχωριστό link. Αλλά αν μπεις στο γενικό link του προϊόντος (δηλαδή όχι σε Ad) και έχει Skroutzhub τότε 9/10 θα δεις αυτό. Πάντως πρέπει να τεσταρουν διάφορα πραματα καθώς πχ σήμερα ξανά βλέπω τα προϊοντα-καταστήματα όπως και πριν και όχι σαν σύνολο. Αυτό που θέλουν να μας πουν πάντως σίγουρα είναι το να μην τους έχουμε εμπιστοσύνη στο ότι θα μας δώσουν την χαμηλότερη τιμή.
aromeo Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου Καλησπέρα, αρχική ημερομηνία παράδοσης έλεγε έως 20 Ιουνίου και από χθες λέει αυτό Τι ακριβώς σημαίνει αυτό έχει κάποιος εικόνα; Έχω κλείσει ραντεβού με ψυκτικό αρχές Ιουλίου και δεν με παίρνει να το αλλάξω λόγω σεζόν. Εντωμεταξύ έληξε η Plus συνδρομή μου 2 μέρες αφού έκανα την παραγγελία, παίζει κάποιο ρόλο;
manolis940 Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 5 λεπτά πριν, aromeo είπε Καλησπέρα, αρχική ημερομηνία παράδοσης έλεγε έως 20 Ιουνίου και από χθες λέει αυτό Τι ακριβώς σημαίνει αυτό έχει κάποιος εικόνα; Έχω κλείσει ραντεβού με ψυκτικό αρχές Ιουλίου και δεν με παίρνει να το αλλάξω λόγω σεζόν. Εντωμεταξύ έληξε η Plus συνδρομή μου 2 μέρες αφού έκανα την παραγγελία, παίζει κάποιο ρόλο; Λογικά σε κάλεσε η μεταφορική και δεν σε βρήκε. Θα πρότεινα να μιλήσεις πρώτα μαζί της : https://www.beinoglou.gr/ Αν δεν βγάλεις άκρη πάτα το Επικοινωνία με το Skroutz.
aromeo Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 3 minutes ago, manolis940 said: Λογικά σε κάλεσε η μεταφορική και δεν σε βρήκε. Θα πρότεινα να μιλήσεις πρώτα μαζί της : https://www.beinoglou.gr/ Αν δεν βγάλεις άκρη πάτα το Επικοινωνία με το Skroutz. Δεν έγινε ποτέ παράδοση από το κατάστημα στην μεταφορική για να ξεκινήσει η παράδοση και ούτε με κάλεσε κάποιος. Στο επικοινωνία με το skroutz έλεγε ότι η κατάσταση θα ενημερωθεί σύντομα. Anyway, μάλλον κάποιος βλέπει το θέμα από το skroutz (lol) και μόλις ήρθε ειδοποίηση ότι ενημερώθηκε η κατάσταση.
nzeppos Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου "Αποτυχία παραλαβής" λέει, δεν είναι θέμα του παραλήπτη. Το κάνει καμια φορά όταν η μεταφορική δεν καταφέρνει να παραλάβει το δέμα από το κατάστημα, είτε επειδή κάτι τους έτυχε στο δρομολόγιο, είτε το δέμα είχε διαφορετικό όγκο από ότι είχαν προβλέψει κλπ. Μου έχει συμβεί κι εμένα μερικές φορές, με αποκορύφωμα ένα σχετικά μικρό δέμα που έκαναν 2 βδομάδες μέχρι να συνεννοηθούν ποιος θα το παραλάβει για να μου το φέρει. Είναι σπάνιο όμως.
mountains1 Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου Παραγγελια απο skroutz, για πρωτη φορα μου τυχαινει γιατι παντα οπου μπορουσα επελεγα αλλους τροπους διανομης αλλα τωρα δεν μπορουσα, θα ερθει με 'skroutz last mile'. Αυτο τι σημαινει πρακτικα; Θα το φερει βανακι του skroutz, θα μπει σε θυριδα, πως γινεται;
bill_viper Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου 1 ώρα πριν, mountains1 είπε Παραγγελια απο skroutz, για πρωτη φορα μου τυχαινει γιατι παντα οπου μπορουσα επελεγα αλλους τροπους διανομης αλλα τωρα δεν μπορουσα, θα ερθει με 'skroutz last mile'. Αυτο τι σημαινει πρακτικα; Θα το φερει βανακι του skroutz, θα μπει σε θυριδα, πως γινεται; Βανάκι. 1
teoqq Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου Ακούγεται ότι "τελειώνουν" οι αποστολές από τον Skroutz μέσω Last Mile. Συγκεκριμένα, τα δέματα θα τα παραλαμβάνουν οι courier όπως ACS και μετά σε κάποιες μεγάλες πόλεις πχ Θεσσαλονίκη-Αθήνα η παράδοση θα γίνεται από την Last Mile σε Skroutz Point. *Η πηγή μου είναι οι οδηγοί της ACS και της Last Mile που έρχονται σε μένα 😅 1
manolis940 Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου 3 ώρες πριν, teoqq είπε Ακούγεται ότι "τελειώνουν" οι αποστολές από τον Skroutz μέσω Last Mile. Συγκεκριμένα, τα δέματα θα τα παραλαμβάνουν οι courier όπως ACS και μετά σε κάποιες μεγάλες πόλεις πχ Θεσσαλονίκη-Αθήνα η παράδοση θα γίνεται από την Last Mile σε Skroutz Point. *Η πηγή μου είναι οι οδηγοί της ACS και της Last Mile που έρχονται σε μένα 😅 Μου ακούγεται λογικό. Η επένδυση του Skroutz πάνω στο last mile είναι λίγο πάμε και όπου βγει. Λογικό είναι να φτάσει στο σημείο να το κάνει outsourcing.
teoqq Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου 49 λεπτά πριν, manolis940 είπε Μου ακούγεται λογικό. Η επένδυση του Skroutz πάνω στο last mile είναι λίγο πάμε και όπου βγει. Λογικό είναι να φτάσει στο σημείο να το κάνει outsourcing. Επίσης, μου στείλανε 2 mail για πιθανή συνεργασία για αποστολές η ίδια η Last mile, δηλαδή όχι μέσω Skroutz. Γενικά το κόστος των μεταφορικών κτλπ είναι τεράστιο και ο Skroutz ειδικά στην αρχή το είχε πραγματικά ότι να ναι. Αναφέρομαι κυρίως σε ογκώδη σχετικά προϊόντα που εδώ ήμουν όταν έγραφα πως έβγαζε πχ δωρεάν μεταφορική ή μόλις 4€ σε δέματα που ΔΕΝ πήγαιναν ποτέ με Courier παρά μόνο με Cargo μεταφορικές.
Gulik Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου 18 ώρες πριν, teoqq είπε Γενικά το κόστος των μεταφορικών κτλπ είναι τεράστιο και ο Skroutz ειδικά στην αρχή το είχε πραγματικά ότι να ναι. Στο Last Mile αναφέρεσαι, ή γενικά; Εδώ και λίγο καιρό, στα "ψιλά γράμματα", που λέμε, υπάρχει ένας συγκεκριμένος αστερίσκος με την φράση "για αποστολές εώς 5kg", ως προς τα "δωρεάν μεταφορικά" του Skroutz Plus.
teoqq Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου 5 ώρες πριν, Gulik είπε Στο Last Mile αναφέρεσαι, ή γενικά; Ναι. Από μια συζήτηση που έκανα σήμερα, μου μετέφεραν ότι τους είπανε για τεράστιο κόστος των μεταφορικών από παραλαβές δεμάτων από επαρχία. Οπότε αυτές τις παραλαβές από τα καταστήματα, τις δίνουν κατα βάση στην ACS και η Last Mile θα κάνει μόνο παραδόσεις στις μεγάλες πόλεις. Αυτό που δημιουργεί ένα ερώτημα και μια έξτρα σκέψη είναι πως ο courier της ACS θα πηγαίνει στο Skroutz Point της επαρχίας. Πάλι καλά τουλάχιστον το κάνουν από τον Ιούλιο και όχι από το τον Νοέμβριο ... 😂 2
nzeppos Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Για να σκεφτείτε πόσο ασύμφορη πρέπει να είναι η SLM για ορισμένες περιπτώσεις στην επαρχία, 2-3 φορές που μου έχουν φέρει οι ίδιοι το δέμα (γιατί ανακάλυψαν εκ των υστέρων ότι δεν χωράει σε Skroutz point), αναγκάστηκαν να έρθουν από Θεσσαλονίκη. Για ελαφρύ δέμα οριακά άνω των 15 ευρώ και χωρίς μεταφορικά. Μιλάμε για σχεδόν 3 ώρες πηγαινέλα, χώρια πόσο επιπλέον χρόνο τρώει ο μεταφορέας με τηλέφωνα κλπ αφού σε μία τουλάχιστον περίπτωση δεν γνώριζε την περιοχή (άρα θεωρώ πως δεν πρέπει να ήταν ο ίδιος που διαχειρίζεται τα τοπικά Skroutz points). Δεν νομίζω να κάνουν πολλές παραδόσεις στο νομό, λογικά πρέπει να έρχονται για ελάχιστες τέτοιες περιπτώσεις. Θα ήταν πολύ πιο απλό να έδιναν το δέμα στην ACS που ούτως ή άλλως κάνει συνέχεια παραδόσεις Skroutz στην περιοχή. Επεξ/σία 24 Ιουνίου από nzeppos
WebDevGr Δημοσ. 24 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου Τώρα που γέμισε ο τόπος και lockers της ACS πιθανόν να το κάνουν συνδυαστικά. Την προηγούμενη βδομάδα αγόρασα κάτι που προφανώς είχαν δηλώσει λάθος διαστάσεις και δεν μου έδινε την επιλογή των skroutz lockers. Το έδωσαν στην ACS να μου το φέρει και τελικά το παρέλαβα από locker της ACS 🤯
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα