Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, teoqq είπε

Πλέον αυτό που έχω παρατηρήσει σαν κατάστημα το no1 του "αλγόριθμου" του Skroutz (που πλέον πιστεύω δεν είναι τόσο τυχαίο) είναι το Skroutzhub. Σε ότι προϊόν έχει κατάστημα στις αποθήκες του Skroutz δεν μπορώ να το "κερδίσω" στο buy-box.

Εγώ πάντως προσπαθώντας να παραγγείλω ένα κινητό σήμερα θα έλεγα ότι είναι το Ad :P . 

Θα ήθελα να σας δείξω το παράδειγμα αλλά μάλλον αγόρασα το τελευταίο τεμάχιο και δεν το βλέπω πλέον στην λίστα. 

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, manolis940 είπε

Εγώ πάντως προσπαθώντας να παραγγείλω ένα κινητό σήμερα θα έλεγα ότι είναι το Ad :P . 

Θα ήθελα να σας δείξω το παράδειγμα αλλά μάλλον αγόρασα το τελευταίο τεμάχιο και δεν το βλέπω πλέον στην λίστα. 

Καλά το Ad εννοείται πως το βγάζει σε ξεχωριστό link. Αλλά αν μπεις στο γενικό link του προϊόντος (δηλαδή όχι σε Ad) και έχει Skroutzhub τότε 9/10 θα δεις αυτό.

Πάντως πρέπει να τεσταρουν διάφορα πραματα καθώς πχ σήμερα ξανά βλέπω τα προϊοντα-καταστήματα όπως και πριν και όχι σαν σύνολο.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, teoqq είπε

Πάντως πρέπει να τεσταρουν διάφορα πραματα καθώς πχ σήμερα ξανά βλέπω τα προϊοντα-καταστήματα όπως και πριν και όχι σαν σύνολο.

έτσι είναι αρκετες εβδομάδες τώρα

σε κάποια προιόντα το εχουν έτσι, σε άλλα αλλιώς

Δημοσ.
2 ώρες πριν, teoqq είπε

Καλά το Ad εννοείται πως το βγάζει σε ξεχωριστό link. Αλλά αν μπεις στο γενικό link του προϊόντος (δηλαδή όχι σε Ad) και έχει Skroutzhub τότε 9/10 θα δεις αυτό.

Αυτό που θέλουν να μας πουν πάντως σίγουρα είναι το να μην τους έχουμε εμπιστοσύνη στο ότι θα μας δώσουν την χαμηλότερη τιμή.

Δημοσ.

Καλησπέρα, αρχική ημερομηνία παράδοσης έλεγε έως 20 Ιουνίου και από χθες λέει αυτό

image.png.c635a618a42ae02a3ed091a4166b871a.png

Τι ακριβώς σημαίνει αυτό έχει κάποιος εικόνα; Έχω κλείσει ραντεβού με ψυκτικό αρχές Ιουλίου και δεν με παίρνει να το αλλάξω λόγω σεζόν. 

Εντωμεταξύ έληξε η Plus συνδρομή μου 2 μέρες αφού έκανα την παραγγελία, παίζει κάποιο ρόλο; 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, aromeo είπε

Καλησπέρα, αρχική ημερομηνία παράδοσης έλεγε έως 20 Ιουνίου και από χθες λέει αυτό

image.png.c635a618a42ae02a3ed091a4166b871a.png

Τι ακριβώς σημαίνει αυτό έχει κάποιος εικόνα; Έχω κλείσει ραντεβού με ψυκτικό αρχές Ιουλίου και δεν με παίρνει να το αλλάξω λόγω σεζόν. 

Εντωμεταξύ έληξε η Plus συνδρομή μου 2 μέρες αφού έκανα την παραγγελία, παίζει κάποιο ρόλο; 

Λογικά σε κάλεσε η μεταφορική και δεν σε βρήκε. Θα πρότεινα να μιλήσεις πρώτα μαζί της : https://www.beinoglou.gr/

Αν δεν βγάλεις άκρη πάτα το Επικοινωνία με το Skroutz. 

Δημοσ.
3 minutes ago, manolis940 said:

Λογικά σε κάλεσε η μεταφορική και δεν σε βρήκε. Θα πρότεινα να μιλήσεις πρώτα μαζί της : https://www.beinoglou.gr/

Αν δεν βγάλεις άκρη πάτα το Επικοινωνία με το Skroutz. 

Δεν έγινε ποτέ παράδοση από το κατάστημα στην μεταφορική για να ξεκινήσει η παράδοση και ούτε με κάλεσε κάποιος. Στο επικοινωνία με το skroutz έλεγε ότι η κατάσταση θα ενημερωθεί σύντομα.

Anyway, μάλλον κάποιος βλέπει το θέμα από το skroutz (lol) και μόλις ήρθε ειδοποίηση ότι ενημερώθηκε η κατάσταση. 

image.jpeg.36ca1930b452f562c6782a22d6df92da.jpeg

Δημοσ.

"Αποτυχία παραλαβής" λέει, δεν είναι θέμα του παραλήπτη. Το κάνει καμια φορά όταν η μεταφορική δεν καταφέρνει να παραλάβει το δέμα από το κατάστημα, είτε επειδή κάτι τους έτυχε στο δρομολόγιο, είτε το δέμα είχε διαφορετικό όγκο από ότι είχαν προβλέψει κλπ. Μου έχει συμβεί κι εμένα μερικές φορές, με αποκορύφωμα ένα σχετικά μικρό δέμα που έκαναν 2 βδομάδες μέχρι να συνεννοηθούν ποιος θα το παραλάβει για να μου το φέρει. Είναι σπάνιο όμως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...