Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ότι έχει βάλει κάποιους όρους και τους αποδέχθηκαν δεν λέει απολύτως τιποτα. Αν οι όροι κριθούν από την επιτροπή καταχρηστικοί θα αλλάξουν οι κανόνες. 

• Like 2
  • Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 01/07/2025 at 13:23, MSc CCDSP said:

Ωχ θεέ μου...

image.png.913df4974e8501a573919d339e17b33f.png

Και μιλάμε για αλοιφές που δεν υπάρχει περίπτωση να είναι πραγματικά ευαίσθητες στην ζέστη...

Μου το εβγαλε και μενα αυτο σε καποια φαρμακευτικα προιοντα που παρηγγειλα. Σπαστικο μεν γιατι με βολευουν πολυ τα skroutz point, αλλα απο την αλλη δεν το βρισκω παραλογο.

Πολλα boxes βρισκονται σε εξωτερικο χωρο και τα χτυπαει ολη μερα ο ηλιος. Αν εσυ εχεις παρει μια κρεμα πχ και δεν την παραλαβεις αμεσα, μπορει να μεινει εως και 2 μερες εκει με 50 βαθμους κελσιου. Ε δεν ειναι και οτι καλυτερο νομιζω. Απλη λογικη.

Ελπιζω οταν περασει το καλοκαιρι να παραδιδονται κανονικα στα boxes.

Επεξ/σία από ardi21
Δημοσ.
4 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Το ότι έχει βάλει κάποιους όρους και τους αποδέχθηκαν δεν λέει απολύτως τιποτα. Αν οι όροι κριθούν από την επιτροπή καταχρηστικοί θα αλλάξουν οι κανόνες. 

Ok και μετα πεταει απ'εξω τους εναγομενους εμπορους και ολους τους υποστηρικτες τους (γιατι εχει το δικαιωμα να αρνηθει συνεργασια επισης) και ησυχαζουν ολοι :P

Δημοσ.
3 ώρες πριν, fagoura είπε

Ok και μετα πεταει απ'εξω τους εναγομενους εμπορους και ολους τους υποστηρικτες τους (γιατι εχει το δικαιωμα να αρνηθει συνεργασια επισης) και ησυχαζουν ολοι :P

Να πετάξει?! Εδώ δεν πέταξε αυτούς που έφαγαν λεφτά από κόσμο και τους πέταξε αφού ο κόσμος τον ενημέρωσε. Γενικά το να μπει κάποιος στην πλατφόρμα του Skroutz είναι τόσο εύκολο όσο η δημιουργία ενός mail.

Σε κάθε περίπτωση αν του τραβούσε κάποιος το αυτάκι καλό θα ήταν και για τις 2 πλευρές.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά έκατσε σε κανένα το Skroutz Last Mile? Μέχρι τώρα οι περισσότερες παραγγελίες ερχόντουσαν με ACS και κάναν μια μέρα εκτός αν έρχονταν από νησί. Τώρα μου έκατσε Skroutz Last Mile το οποίο το κράτησε για μια μέρα και το παρέδωσε την επόμενη μέρα στην Acs και μου ήρθε στην ουσία με μια μέρα καθυστέρηση.

Τώρα έκανα 2 νέες παραγγελίες και λένε και αυτές Skroutz Last Mile. 

Αν είναι τώρα να έρχονται σε 2 μέρες χωρίς λόγο, καηκαμε

Επεξ/σία από therock

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...