Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 hours ago, geomrk said:

Τίμιο cashback. Ακόμα και το 0.5% είναι πολύ περισσότερο από τη βασική επιβράβευση των yellows πχ. Για κάποιον που χρησιμοποιεί κάθε μέρα το σκρουτζ, νομίζω συμφέρει.

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι από τον δεύτερο χρόνο και μετά δεν υπάρχει τρόπος να γλυτώσεις την συνδρομή. Η συνδρομή λοιπόν είναι στα 12 ευρώ, όποτε θα πρέπει τον δεύτερο χρόνο να κάνεις αγορές 480 ευρώ από το skroutz μόνο και μόνο για να βγάλεις τα έξοδα συνδρομής της πιστωτικής. 

Εντάξει μια κάρτα ανανέωσης είναι στην τελική. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όλες οι πιστωτικές έχουν όριο χρήσης που διαγράφουν την ετήσια συνδρομή, εδώ γιατί δεν υπάρχει? 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, darkmatinee είπε

Τίμιο cashback. Ακόμα και το 0.5% είναι πολύ περισσότερο από τη βασική επιβράβευση των yellows πχ. Για κάποιον που χρησιμοποιεί κάθε μέρα το σκρουτζ, νομίζω συμφέρει.

Εγω δουλευω skroutz wallet γινεται να εχουμε και τα 2 ταυτοχρονα? Δηλαδη πχ σε αγορα 1000 ευρω να παρουμε και το 3% απο το wallet και το 2.5% επιπλεον απο την mastercard? Αν και με πιστωτικες δεν εχω μπλεξει ποτε μονιμα χρεωστικη και ποτε δοσεις πληρωνω παντα με οτι εχω αν δεν εχω δεν θα αγορασω αν εχω θα αγορασω κοκ. 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, OmeletaMAN είπε

Το θέμα είναι ότι από τον δεύτερο χρόνο και μετά δεν υπάρχει τρόπος να γλυτώσεις την συνδρομή. Η συνδρομή λοιπόν είναι στα 12 ευρώ, όποτε θα πρέπει τον δεύτερο χρόνο να κάνεις αγορές 480 ευρώ από το skroutz μόνο και μόνο για να βγάλεις τα έξοδα συνδρομής της πιστωτικής. 

Συν τα έξοδα του Skroutz plus. Αρα κοντά στα 30 ευρώ πάει η ετήσια συνδρομή για χρήση της υπηρεσίας. 

Δημοσ.
On 09/10/2025 at 08:02, fmarkos said:

Είναι η ιδέα μου ή τελευταία το σκρουτζ με τις παραδώσεις τα έχει γίνει λίγο μπ@#%^&λο; Παραγγέλνεις με παράδωση την επόμενη μέρα σου έρχεται μια βδομαδά μετά. Παραγγέλνεις με παράδωση σε locker σου έρχεται μήνυμα ότι δεν χωράσει σε λόκερ η παραγγελία, το βάζεις να έρθει σπίτι και έρχεται δεμά που άνετα χωράει στο κουτί. Σου στέλνουν μήνυμα πως θα έρθει δέμα, μένεις σπίτι να περιμένεις και τελικά σε πάνε για άλλη ημέρα (αφού έχεις χάσει την μέρα σου να περημένεις). Κι αυτό γίνεται μόνημα εδώ από τέλος Ιουλίου. 

Μια από τα ίδια και εδώ. Είναι η 3η αποστολή που με ταλαιπωρούν. Χθες 15:00-17:00 θα ερχόταν, 16:50 ήρθε μήνυμα ότι πλησιάζει και 17:45 το ακύρωσαν. Τώρα μου λέει από Δευτέρα, το οποίο αν κρίνω από τις προηγούμενες φορές θα γίνει εύκολα Τετάρτη. 

Παίζει να μπορούμε να κάνουμε καταγγελία κάπου; Τα γαλλικά που τους έριξα την τελευταία φορά μάλλον δεν έπιασαν τόπο. Προσωπικά δεν καίγομαι τόσο να παραλάβω άμεσα αλλά με ενοχλεί που κάθομαι σα μλκς στο σπίτι όλη μέρα να περιμένω και τελικά με πιστολιάζουν. 

Δημοσ.

Λόγω ασύμφορου κόστους κατά την δική τους κρίση, από 1 Ιουλίου κόψανε την ACS που παραλάμβανε από μαγαζιά και βάλανε να τα παραλαμβάνει όλα η Skroutz Last Mile και ότι είναι για τελική παράδοση από ACS, το πηγαίνουν εκείνοι στις αποθήκες της ACS και έτσι κόπηκε το μισό κόστος.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, οι οδηγοί της Skroutz Last Mile, χωρίς να φταίνε, να λαμβάνουν όγκο παραλαβής/παράδοσης που δεν προλαβαίνουν να παραδώσουν καθημερινά στην ουσία και για αυτό δημιουργούνται όλα τα προβλήματα. 

Από διοίκηση Skroutz που όπως όλες οι διοικήσεις μεγάλων εταιριών τους νοιάζει το κέρδος κοιτάνε τα στατιστικά και λένε πχ πόσοι ακυρώνουν λόγω καθυστερήσεων σε συνάρτηση το κέρδος που βγάζουν από το μισό δρομολόγιο της ACS. 

Το ισοζύγιο βγαίνει θετικό προς την μεριά τους και η ιστορία θα συνεχιστεί έως ότου οι ακυρώσεις των καταναλωτών, αν γίνει ποτέ, ξεπεράσει σε κόστος το κόστος που γλίτωσαν από την ACS.

Τελικώς, βλέπουν ότι τους παίρνει ακόμα γιατί καλώς ή μάλλον κακώς, για σεβαστό ποσοστό online καταναλωτών έχει γίνει συνήθεια να ψωνίζουν από εκεί μόνο.

• Like 3
Δημοσ.

Σχετικά με το από πάνω, αυτό που έμαθα εγώ από τον οδηγό είναι ότι πήγαν να τους βγάλουν πολλά δρομολογία εκτός, δηλαδή να τα δώσουν στην ACS αλλά τελικά δεν έγινε ποτέ διότι τα δέματα συνέχισαν να αυξάνονται και η ACS τριγυρνάει με τα γνωστα μικρά αυτοκίνητα-κλούβες και όχι βανάκια όπως η Skroutz last mile.

Επίσης, τουλάχιστον στην περιοχή μου και επειδή στέλνω αρκετά, τους έβγαλαν την Ρουμανία. Αναφέρομαι στην SLM, πλέον δηλαδή τα συγκεκριμένα δέματα από εμένα φεύγουν με την ACS. Οπότε πραγματικά δεν ξέρω τι ακριβώς κάνουν...

Αυτό που κάνουν τώρα είναι να ξεκινάνε την καμπάνια για το Black Friday. Έκαναν δωρεάν ενα πακέτο Data Insights μέχρι τις 30/11 το οποίο το έχουν στα 110+ € τον μήνα (αναφέρομαι στα καταστήματα). 
Τέλος, έβαλαν όρο πως οτιδήποτε ΔΕΝ έχει χαμηλότερη τιμή των τελευταίων 30 ημερών δεν θα μπαίνει με το label black friday deal, διότι μέχρι τώρα ήταν ότι να ναι αν θυμάμαι καλά.

• Like 2
Δημοσ.

Η skroutz θα έπρεπε να είχε επεκταθεί ήδη και σε ψηφιακές υπηρεσίες πέραν των προϊόντων. Για παράδειγμα αγορά ψηφιακού περιεχομένου, αγορά εισιτηρίων συναυλιών, αεροπορικών, πακέτα διακοπών κτλ.

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, OmeletaMAN είπε

Η skroutz θα έπρεπε να είχε επεκταθεί ήδη και σε ψηφιακές υπηρεσίες πέραν των προϊόντων. Για παράδειγμα αγορά ψηφιακού περιεχομένου, αγορά εισιτηρίων συναυλιών, αεροπορικών, πακέτα διακοπών κτλ.

Ασε, δεν χρειαζομαστε αλλα μονοπωλια. Μας φτανουν αυτα που εχουμε.

Δημοσ.
2 hours ago, OmeletaMAN said:

αγορά εισιτηρίων συναυλιών,

Ωραίο θα ήταν αυτό... τις προάλλες αγόρασα κάτι εισιτήρια και η προμήθεια (βλ. κερατιάτικα) ήταν κοντά 11 ευρώ. Όσοι περισσότεροι μπουν στο κόλπο τόσο καλύτερα, ΑΝ φυσικά δουλέψει σωστά ο ανταγωνισμός (που στην Ελλάδα συχνά δεν δουλεύει).

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, konstantinos77g είπε

Έχει πέσει το Skroutz και κανένας δεν μιλάει εδώ μέσα... 😳😳😂😂

Και τι να πούμε; 

Δημοσ.
29 minutes ago, Titos301 said:

καποιος το πε 🤣θελω να κανω και μια επιστροφη 1η φορα, ειναι ευκολο παιδια; θελω να αλλαξω νουμερο

Η πιο εύκολη αλλαγή/επιστροφή χρημάτων που έχεις κάνει στη ζωή σου.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...