alan2 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Καποιος μου αλλαξε τον κωδικό στο λογαριοασμό fb και αλλαξε και το email μεσα στο λογαριασμό. Οπότε δεν έχω πρόσβαση και δεν μπορώ να αλλάξω κωδικό γιατι η επιβεβαίωση πάει στο δικό του mail όποιου το άλλαξε. Απο το fb έλαβα Your Facebook password was changed on Sunday, June 6, 2021 at 11:07 AM (UTC+08). IP address: 115.77.139.59 Estimated location: Hanoi, HANOI, VN εκανα "secure your account " και έστειλα με webcam φωτο ταυτότητας χθες. Ετυχε σε κάποιον αυτό; Υπάρχει περίπτωση να ξαναπάρω έλεγχο του λογαριασμού μου πίσω;
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Στις 8/6/2021 στις 12:42 ΜΜ, alan2 είπε Καποιος μου αλλαξε τον κωδικό στο λογαριοασμό fb και αλλαξε και το email μεσα στο λογαριασμό. Οπότε δεν έχω πρόσβαση και δεν μπορώ να αλλάξω κωδικό γιατι η επιβεβαίωση πάει στο δικό του mail όποιου το άλλαξε. Απο το fb έλαβα Your Facebook password was changed on Sunday, June 6, 2021 at 11:07 AM (UTC+08). IP address: 115.77.139.59 Estimated location: Hanoi, HANOI, VN εκανα "secure your account " και έστειλα με webcam φωτο ταυτότητας χθες. Ετυχε σε κάποιον αυτό; Υπάρχει περίπτωση να ξαναπάρω έλεγχο του λογαριασμού μου πίσω; Το να στείλεις φωτογραφία της ταυτότητας σου στο ιντερνετ (και πόσο μάλλον στο facebook..) δεν είναι και ότι πιο έξυπνο σαν κίνηση. Καλό είναι αν καταφέρεις να πάρεις τον έλεγχο του λογαριασμού, να αλλάξεις κωδικό και να ενεργοποιήσεις τον έλεγχο 2 παραγόντων ώστε να μην ξανατύχει τίποτα παρόμοιο στο μέλλον..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα