vlzvl Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα παιδιά, αποφάσισα να κάνω σήμερα την δήλωση μου και έπεσα σε ένα κενό 301 (εισοδήματα μισθωτών) το οποίο είναι και πορτοκαλί και δεν μπορώ να το αλλάξω? Κανονικά θα έπρεπε να είναι προσυμπληρωμένο το συνολικό εισόδημα, έτσι δεν είναι? Κάπου διάβασα ότι πρέπει να επικοινωνήσω με μισθοδοσία/λογιστήριο του εργοδότη μήπως δεν έχουν στείλει ακόμη τις βεβαιώσεις αποδοχών στο ΓΓΠΣ. Ωστόσο λίγο αργά δεν είναι? 8 Ιουνίου έχουμε και αναρωτιέμαι ποιον θα βρω εκεί με τις άδειες τους.. Τι κάνω εδώ? Προς το παρόν το αποθήκευσα προσωρινά.. ΥΓ. μέχρι 28 ιουλίου είναι οι δηλώσεις, έτσι? ευχαριστώ
Nabuko Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δεν έχεις βεβαίωση αποδοχών στο taxis? Εκεί που λέει Ενημέρωση Βεβ. Αποδοχών 1
vlzvl Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Nabuko είπε Δεν έχεις βεβαίωση αποδοχών στο taxis? Εκεί που λέει Ενημέρωση Βεβ. Αποδοχών Υπάρχει η επιλογή αυτή αλλά δεν την έχω ξαναχρησιμοποιήσει. Έκανα κλικ εκεί και είναι άδειο, το παρακάτω μου βγάζει: Οι πληροφορίες αποδοχών είναι θέμα του φορέα έτσι? Δεν ενημερώνω εγώ τίποτα. Πρέπει να επικοινωνήσω με μισθοδοσία/λογιστήριο του φορέα? Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2021 από vlzvl
Nabuko Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, vlzvl είπε Πρέπει να επικοινωνήσω με μισθοδοσία/λογιστήριο του φορέα? Ναι. Αν δεν τα περνάνε στο taxis τουλάχιστον να σου δώσουν τη βεβαίωση έντυπα ή να στη στείλουν με ημέηλ για να περάσεις μόνος σου τα ποσά. Υποθέτω ότι έχεις μπει στη δήλωση Ε1 και έχεις κάνει επιβεβαίωση στοιχείων. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2021 από Nabuko 1
vlzvl Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, Nabuko είπε Ναι. Αν δεν τα περνάνε στο taxis τουλάχιστον να σου δώσουν τη βεβαίωση έντυπα ή να στη στείλουν με ημέηλ για να περάσεις μόνος σου τα ποσά. Υποθέτω ότι έχεις μπει στη δήλωση Ε1 και έχεις κάνει επιβεβαίωση στοιχείων. Ωραία, θα επικοινωνήσω μαζί τους... Ωστόσο, ακόμη και αν έχω τις βεβαιώσεις πως θα τις περάσω μόνος μου στο taxisnet όταν δεν με αφήνει (πορτοκαλί κουτί)? Εννοείς να κάνω έντυπα το Ε1? Ναι, έχω επιβεβαιώσει τις πληροφορίες μου στο taxisnet για την δήλωση 2021 με το που μπήκα.
Nabuko Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 16 λεπτά πριν, vlzvl είπε Ωστόσο, ακόμη και αν έχω τις βεβαιώσεις πως θα τις περάσω μόνος μου στο taxisnet όταν δεν με αφήνει Τα περνάς στο 343 και 347. 1
vlzvl Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 7 λεπτά πριν, Nabuko είπε Τα περνάς στο 343 και 347. Σε ευχαριστώ για την πληροφορία, δεν το ήξερα, νασαι καλά. Επικοινώνησα με την μισθοδοσία και μου είπε ότι δεν το'χει ανεβάσει ακόμα ?!?! Μου είπε να επικοινωνήσω ξανά από βδομάδα μαζί τους εάν δεν το δω πάλι.. Να υποθέσω κάθε φορέας τα ανεβάζει όποτε θέλει, κάπου διάβασα ότι μέχρι 28 μαρτίου πρέπει να τα ανεβάζουν? Τουλάχιστον έβγαλα άκρη
Nabuko Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, vlzvl είπε κάπου διάβασα ότι μέχρι 28 μαρτίου πρέπει να τα ανεβάζουν? Προ covid νομίζω ίσχυε αυτό που λες. Φέτος δεν ξέρω. Αν δεν βιάζεσαι, περίμενε να τα ανεβάσει. 1
HALF EVIL Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Μόλις σήμερα ο λογιστής μου είπε , μην κάνεις τίποτα, τα έχουν κάνει μπάχαλο στο taxisnet, έχουν περάσει άλλα ντ' άλλων, περίμενε να γίνουν διορθώσεις. 2
vlzvl Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 ευχαριστώ παιδιά, φαίνεται ότι είναι γενική η καθυστέρηση λοιπόν νόμιζα ότι εγώ είχα μόνο το θέμα. Μέχρι τέλος Ιουλίου υποθέτω υπάρχει χρόνος, οπότε μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα