roginsky12 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 21 λεπτά πριν, Mute_ είπε Όχι δεν είναι. Τηλέφωνο στο 13788 να το ελέγξουν και να δηλωθεί βλάβη να το δει τεχνικός του ΟΤΕ. δεν ειναι θεμα ρυθμισεων δηλαδη απο το ρουτερ?
infin1tyGR Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Όχι, φαίνεται σαν να υπάρχει βλάβη στη γραμμή σου.
roginsky12 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 μιλησα με βλαβες του ΟΤΕ...μου ειπαν οτι υπαρχει θεμα. Πρωτα ειπε θα το κοιταξουν εξωτερικα και αμα χρειαστει θα στειλουν τεχνικο
Mute_ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, roginsky12 είπε μιλησα με βλαβες του ΟΤΕ...μου ειπαν οτι υπαρχει θεμα. Πρωτα ειπε θα το κοιταξουν εξωτερικα και αμα χρειαστει θα στειλουν τεχνικο Το πιθανότερο είναι, από προσωπική εμπειρία ή ότι Υπάρχει κακή σύνδεση στο κεντρικό διανομέα καφαο. Δεύτερον, εάν είναι νέα γραμμή έχει γίνει λάθος στη σύνδεση από τον τεχνικό του ΟΤΕ και θα το διορθώσει (η περίπτωσή μου), τρίτον υπάρχει πρόβλημα στη κεντρική γραμμή από καφαο. Μέχρι και φάγωμα από ποντίκια άκουσα από φίλο που δουλεύει τεχνικός του ΟΤΕ. Πάντως αν τους ζορισεις το φτιάχνουν. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2021 από Mute_ 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Τα πάντα είναι πιθανά που λέει ο λόγος. Ευτυχώς είναι στον ΟΤΕ, περισσότερες πιθανότητες για να γίνει κάτι σε λογικό χρονικό διάστημα.
_Theo_ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Παιδιά, και εμένα το Router μου συγχρονίζει χαμηλά! Είχα δηλώσει βλάβη στον ΟΤΕ αλλά μου είπαν ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι διότι είναι μακριά το ΚΑΦΑΟ. Ισχύει κάτι τέτοιο; Μπορεί να γίνει κάτι μπας συγχρονίσω έστω στα 45 Mbps ; Έχω 50άρα...
filipN Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Ισχύει αυτό που σου είπαν. - Δεν έχεις 50άρα, έχεις έως 50 και παίρνεις VDSL από ΑΚ (αστικό κέντρο). Η μείωση της ισχύος του σήματος από το ΑΚ έως το σπίτι σου είναι αντίστοιχη με αυτή μιας καλωδιακής απόστασης κοντά στα 1200 μέτρα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείς να πας παραπάνω. - Θα μπορούσες να έχεις κάποιες ελπίδες μόνο εάν γνώριζες πως η πραγματική καλωδιακή απόσταση είναι πολύ μικρότερη. Σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να ξεκινήσεις από ένα πλήρη έλεγχο της δικής σου καλωδίωσης, δηλαδή αυτής που υπάρχει από το κουτί του ΟΤΕ έως και την πρίζα σου. 1
roginsky12 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 9 ώρες πριν, _Theo_ είπε Παιδιά, και εμένα το Router μου συγχρονίζει χαμηλά! Είχα δηλώσει βλάβη στον ΟΤΕ αλλά μου είπαν ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι διότι είναι μακριά το ΚΑΦΑΟ. Ισχύει κάτι τέτοιο; Μπορεί να γίνει κάτι μπας συγχρονίσω έστω στα 45 Mbps ; Έχω 50άρα... με τι ταχυτητα κατεβαζεις τωρα απο το ινερνετ?
_Theo_ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 33 λεπτά πριν, roginsky12 είπε με τι ταχυτητα κατεβαζεις τωρα απο το ινερνετ? Πιάνω κατά μέσο όρο 3,5-3,8 MB/s.
roginsky12 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 5 ώρες πριν, _Theo_ είπε Πιάνω κατά μέσο όρο 3,5-3,8 MB/s. με 50αρα γραμμη πρεπει να κατεβαζεις γυρω στα 6,5mb/sec...ετσι δεν ειναι? 1
mphxths Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, roginsky12 είπε με 50αρα γραμμη πρεπει να κατεβαζεις γυρω στα 6,5mb/sec...ετσι δεν ειναι? Αρχικα τα 50mbps = 6.25mb/s . Αν συγχρονιζεις στα 50 , θα αποδωσει η γραμμη λιγο λιγοτερο. Αρα τα 6.25mb/s δεν θα τα δεις ποτε στην 50αρα. Ο φιλος συγχρονιζει στα 33mbps και η γραμμη του πρακτικα αποδιδει περιπου 30mbps ( 3.8mb/s x 8). Για τον συγχρονισμο της , μια χαρα αποδιδει η γραμμη. Το θεμα ειναι γιατι συγχρονιζει στα 33mbps και οχι παραπανω. 2
_Theo_ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 6 ώρες πριν, mphxths είπε Αρχικα τα 50mbps = 6.25mb/s . Αν συγχρονιζεις στα 50 , θα αποδωσει η γραμμη λιγο λιγοτερο. Αρα τα 6.25mb/s δεν θα τα δεις ποτε στην 50αρα. Ο φιλος συγχρονιζει στα 33mbps και η γραμμη του πρακτικα αποδιδει περιπου 30mbps ( 3.8mb/s x 8). Για τον συγχρονισμο της , μια χαρα αποδιδει η γραμμη. Το θεμα ειναι γιατι συγχρονιζει στα 33mbps και οχι παραπανω. Από τον ΟΤΕ μου είπαν ότι είναι μακριά το κουτί (ΚΑΦΑΟ) και δεν γίνεται να πάει παραπάνω. Τώρα αν φταίει και κάτι άλλο δεν το γνωρίζω...
mphxths Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, _Theo_ είπε Από τον ΟΤΕ μου είπαν ότι είναι μακριά το κουτί (ΚΑΦΑΟ) και δεν γίνεται να πάει παραπάνω. Τώρα αν φταίει και κάτι άλλο δεν το γνωρίζω... Kοιτα αν στο ειπαν απο τον ΟΤΕ αυτο κατι παραπανω θα ξερουν απο εμας. Απλα να ξερεις οτι παραλληλα συνδεδεμενες τηλεφ. πριζες , κακης ποιοτητας καλωδια , παρεμβολες απο αλλες ηλεκτρονικες συσκευες μεσα στο σπιτι , περιεργα πολυπριζα , κλπ παιζουν και αυτα τον ρολο τους. 1
Anestis_85 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Καλησπερα παιδια συγχρονιζω ψηλα και τα πιανω αλλα μονο με καλωδιο με wi-fi βγαζω download απο 8 μεχρι 33 το πολυ τι λετε να φταιει;;
mphxths Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Anestis_85 είπε με wi-fi βγαζω download απο 8 μεχρι 33 το πολυ τι λετε να φταιει;; Tι wifi ? 2.4ghz ή 5ghz ? Δοκιμασε με 5ghz και δες τι γινεται. Και φυσικα να εχει καλο σημα. YΓ : Στην θεση σου θα πηγαινα σε 100αρα. Δειχνει οτι θα τελικιασει την 100αρα η γραμμη σου. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2021 από mphxths
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα