SabotazNic Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Καλησπερα, Σε μια φιλη της χαλασε το κινητο στο οποιο ηταν συνδεδεμενη στους λογαριασμους της (fb, insta Κτλ) που τα χρησιμοποιουσε και για δουλεια. Μου εστειλε μνμ οτι προσπαθουσε να κανει ανακτηση κωδικων μεσω fb, αλλα δεν ειχε προσβαση καθολου στο μαιλ. Μου εκανε εντυπωση και το εψαξα λιγο και απο οτι φαινεται το Yahoo διαγραφει λογαριασμους οι οποιοι μενουν ανενεργοι για χ + 180 μερες (καθιστα ανενεργο τον λογαριασμο μετα απο χ μερες (δεν ξερω αριθμο), αλλα τον διαγραφει μονιμα μετα απο 180 απο οσο εψαξα). Τελος παντων, εφτιαξα παλι το ιδιο μαιλ αλλα μου κανει εντυπωση που το fb δεν στελνει το mail ανακτησης. Το βρισκει σαν λογαριασμο στο fb, απλα το mail ποτε δεν φτανει στα εισερχομενα στο Yahoo. Υπαρχει καποια λυση? Ευχαριστω
Nabuko Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 29 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Υπαρχει καποια λυση? Δοκίμασε να κάνει σύνδεση με αριθμό κινητού και όχι με μέηλ? 1
SabotazNic Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 11 ώρες πριν, Nabuko είπε Δοκίμασε να κάνει σύνδεση με αριθμό κινητού και όχι με μέηλ? Ναι, δυστυχως το ειχε χρησιμοποιησει για να κανει λογαριασμο στην μητερα της απο οτι μου ειπε (ή το ειχε συνδεσει εκει, κατι τετοιο) Πιο πολυ ψαχνω τροπο να προσπερασω το yahoo, με την εννοια οτι λογικα αυτο ευθυνεται που το mail απο fb μερια δεν φτανει ποτε στα εισερχομενα. Το fb το στελνει στο ιδιο email address.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα