Προς το περιεχόμενο
  • Εγγραφή

E3 2021 - Εvent, game, παρουσιάσεις


Προτεινόμενες αναρτήσεις

 

Aνoίγω αυτό το νήμα για να συζητήσουμε και ανεβάζουμε ότι event και game παρουσιάζεται στην μεγαλύτερη gaming έκθεση που τρέχει αυτές τις μέρες

Σήμερα είχαμε τo event της Ubisoft 

 

για μένα τα game που ξεχώρισαν ήταν σίγουρα το Avatar καθώς και το mario rabbits για switch.

ειχαμε και το show της Devolver     

 

από την devolver αυτό εδώ ξεχώρισα 

 

 

  • Like 2
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Praetorian έχει "καρφιτώσει" αυτό το θέμα
  • Απαντήσεις 34
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

Aμα αυτό είναι Ε3 εμενα με λένε Αφροξυλάνθη.

Halo Infinite - Εγκαταλελειμμένο The Outer Worlds 2 - To sequel που κανεις δεν ζητησε Το νεο της Arcane - Μαζεψτε παρεουλα και καντε χαβαλε Stalker 2 - Φανηκε καλο Forza/flight 202

Aνoίγω αυτό το νήμα για να συζητήσουμε και ανεβάζουμε ότι event και game παρουσιάζεται στην μεγαλύτερη gaming έκθεση που τρέχει αυτές τις μέρες Σήμερα είχαμε τo event της Ubisoft 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

20.00 σημερα ξεκιναει το event της MS/Βethesda

0.00 ειναι το event της Warner. θα δειξουν ομως μονο το Back4Blood

0.30 ειναι το PC GAMER event

 

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτό είναι σήμερα το πρόγραμμα


Sunday, June 13

Publisher Start time
E3 Pre-Show 11:45 a.m. ET, 8:45 a.m. PT
"Naraka Bladepoint" by 24 Entertainment 12:30 p.m. ET, 9:30 a.m. PT
Xbox & Bethesda Showcase 1 p.m. ET, 10 a.m. PT
Square Enix 3:15 p.m. ET, 12:15 p.m. PT
"Back 4 Blood" by Warner Bros. Games 5 p.m. ET, 2 p.m. PT
PC Gaming Show 5:30 p.m. ET, 2:30 p.m. PT
Future Games Show 7 p.m. ET, 4 p.m. PT
  • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μέχρι στιγμής από την παρουσιάση του xbox δεν έχουμε δει κάτι συγκλονιστικό εκτός από το stalker 2 και το νέο game στο διάστημα της bethesda. Τα indie έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον που έχουν δείξει 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Μόλις τώρα, KilliK είπε

τι, τι φολα ηταν αυτη η παρουσιαση, ρε παιδια;

οντος ούτε καν elder scrolls. Πάνε 10 χρόνια και συνεχίζουμε. Τα indie πάντως μου άρεσαν αρκετά όπως και το jrpg που ετοιμάζουν. 

 

το νέο game που για μένα είναι αδιάφορο

παντως από τους περισσότερους μεγάλους τίτλους δεν είδαμε καν gameplay μόνο trailer που σημαίνει τουλάχιστον δύο χρόνια μέχρι να κυκλοφορήσουν.

Μάπα το καρπούζι σήμερα πάντως. 

το stalker 2 ήταν η καλύτερη παρουσιάση 

 

και εδώ η πλήρης παρουσίαση 

 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Halo Infinite - Εγκαταλελειμμένο

The Outer Worlds 2 - To sequel που κανεις δεν ζητησε

Το νεο της Arcane - Μαζεψτε παρεουλα και καντε χαβαλε

Stalker 2 - Φανηκε καλο

Forza/flight 2020 - Tech Demos παιχνιδια για καμια ωριτσα

Καλα κανανε και ανακοινωσανε μερικες ημερομηνιες για να ξεκαθαρισει λιγο το τοπιο

ΑΟΕ 4 - Το φοβαμαι, ελπιζω για το καλυτερο

Psychonauts 2, Twelve Minutes - Συμπαθητικα

To game pass συνεχιζει να ειναι σουπερ ντουπερ, αν και δεν ερχεται και κατι τρελο στο αμεσο μελλον

Starfield - Πιστευω θα ειναι καλο, αφηνει ενα μυστηριο

 

  • Like 3
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το μόνο που με προβληματίζει είναι το ότι η Microsoft δεν παρουσιάζει σωστά τι είναι για ποιο Game Pass. Αν δείτε πχ το άρθρο από το Xbox Wire είναι ένα μπάχαλο και σε πολλά δεν αναγράφεται το PC. Αλλά με το τρόπο που τα γράφει δεν το αποκλείει κι όλας.

Η παρουσίαση ωστόσο ήταν πολύ δυνατή και δηλώνω ενθουσιασμένος ως κάτοχος Game Pass.

https://news.xbox.com/en-us/2021/06/13/xbox-and-bethesda-games-showcase-recap/

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Αναφορά σε κείμενο

οντος ούτε καν elder scrolls. Πάνε 10 χρόνια και συνεχίζουμε. Τα indie πάντως μου άρεσαν αρκετά όπως και το jrpg που ετοιμάζουν. 

κοιταζα στο twitch chat, και ολοι περιμενανε ΤΕS6 και Fables. και παει και κλεινει ο Phil το event με online shooter που ειναι πρακτικα το Left4Dead με vampires.

καλα εκει στην MS εχουν παρει χαμπαρι, τι ειδους αποκλειστικοτητες ειναι κραχτες για τις κονσολες;

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
57 λεπτά πριν, naruto14 είπε

Το μόνο που με προβληματίζει είναι το ότι η Microsoft δεν παρουσιάζει σωστά τι είναι για ποιο Game Pass. Αν δείτε πχ το άρθρο από το Xbox Wire είναι ένα μπάχαλο και σε πολλά δεν αναγράφεται το PC. Αλλά με το τρόπο που τα γράφει δεν το αποκλείει κι όλας.

Η παρουσίαση ωστόσο ήταν πολύ δυνατή και δηλώνω ενθουσιασμένος ως κάτοχος Game Pass.

https://news.xbox.com/en-us/2021/06/13/xbox-and-bethesda-games-showcase-recap/

Τωρα φαινεται καλυτερα?

E3yL_78UcAQrt7e?format=jpg&name=large

  • Like 2
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Square enix πολύ marvel 

 

 

και αυτό εδώ το νέο τους game που δείχνει ενδιαφέρον 

 

όλη η παρουσίαση εδώ

 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Moderators

Να πω ότι το Guardians of the Galaxy φαίνεται πιο fun από τους Avengers (που έχω). Σίγουρα καλύτερη φάση το μαζεμένο στόρυ (όπως και Sony's Spider-Man) και η χημεία μεταξύ των χαρακτήρων που ήταν πολύ κακή στο Avengers που ήταν "Kamala Khan, featuring: the Avengers".

Avengers...τίποτα νέο. Ήταν σίγουρα κρίμα τα λεφτά μου το συγκεκριμένο. -_-

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Praetorian έχει ακυρώσει το "καρφίτσωμα" για αυτό το θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.