michaelpatsikas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Θα ήθελα την άποψή σας για τα δύο αυτά κινητά. Και τα δύο έχουν γύρω στα 350 ευρώ. Το iPhone μεταχειρισμένο. Πριευτα που να κινηθώ; Υπάρχει και ένα άλλο στο μυαλό μου. Xiaomi m 10t
BlueBlade Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Σαν κινητό στο σύνολο του, θα έλεγα πως το poco είναι αρκετά καλύτερη επιλογή. Amoled 120hz οθόνη, αρκετά μεγαλύτερη μπαταρία, υποστήριξη 5G και Night mode για τις νυχτερινές λήψεις (όχι πως κάνει καμία τρομερή δουλειά, αλλά και πάλι καλύτερο από το xr που δεν διαθέτει καν τέτοια τεχνολογία). Κοινώς, τα αναμενόμενα. Το Poco είναι τηλέφωνο του 2021, το XR του 2018. Από εκεί και πέρα το βασικό που πρέπει να κοιτάξεις είναι το θέμα του OS. Αν ας πούμε έχεις μάθει με iOS και δεν θες να αλλάξεις, θα έλεγα καλύτερα να πας στο Xr ή ακόμα καλύτερα να μαζέψεις ελάχιστα παραπάνω για να πας στο 11 μεταχειρισμένο. Αν δεν έχεις θέμα, το Poco θα σε καλύψει μια χαρά πιστεύω. 2
michaelpatsikas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Και σε σχέση με το xiaomi 10 M Τ;
BlueBlade Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 6 ώρες πριν, michaelpatsikas είπε Και σε σχέση με το xiaomi 10 M Τ; Στο συγκεκριμένο δεν θα πήγαινα. Το βρίσκω ακριβό για αυτά που προσφέρει.
intruder99 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, BlueBlade είπε Στο συγκεκριμένο δεν θα πήγαινα. Το βρίσκω ακριβό για αυτά που προσφέρει. Με 277€ δεν το λες και ακριβό. Αλλά σίγουρα το Poco F3 αξίζει περισσότερο.
mp44christos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Εξαρτάται τι θες. Από άποψη λογισμικου το ποκο είναι ότι ποιο σάπιο υπάρχει (δεν το ρεντιτ). Αλλά αν πιάνουν τα χέρια σου του βάζεις ένα ρομ και γίνεται θεϊκό. Αν δεν θες να ασχοληθείς πάρε Εν ιφονε και καλά είσαι.
NadaGR Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Στις 16/6/2021 στις 1:02 ΠΜ, michaelpatsikas είπε Θα ήθελα την άποψή σας για τα δύο αυτά κινητά. Και τα δύο έχουν γύρω στα 350 ευρώ. Το iPhone μεταχειρισμένο. Πριευτα που να κινηθώ; Υπάρχει και ένα άλλο στο μυαλό μου. Xiaomi m 10t Αν ήμουν στη θέση σου μοντέλο μεταχειρισμένο του 2018 με 64giga αποθηκευτικό χώρο , ουτε που θα το σκεφτόμουν να το επιλέξω. Το Poco f3 ειναι αξιόλογη επιλογή.
κουξκουκ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Έκανα εγώ την μετάβαση από mi8 σε iPhone XR μεταχειρισμένο τον Φεβρουάριο .. κέρδισα σίγουρα σε μπαταρία και λογισμικό(αναβαθμίσεις) εγω δεν είχα ποτέ πρόβλημα με διαφημίσεις η κάτι άλλο πάντα το mi8 δούλευε ρολοι αλλά ήθελα σύσκευη για κανένα pubg και εκεί κερδίζουν τα iPhone δεν έχουν framedrops για την οθόνη αν και lcd δεν έχω κανένα παραπάνω και ας ήρθα από amoled η μπαταρία η ναι τρομερή στο Xr φαντάζομαι σε ποια καινούργια τι θα γίνεται 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα