Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω μια καλή βάση αυτοκινήτου για την χρήση του κινητού ως GPS.

• Αποκλειστικά με βεντούζα, όχι τύπου που πιάνουν σε αεραγωγούς κλπ.
  • Να είναι ποιοτική, με την βεντούζα να πιάνει γερά και το όποιο κούμπωμα να μην διαλυθεί στο 6-μηνο
  • Να μπορεί να δεχτεί κινητό 6,5"

Aν υπάρχουν δοκιμασμένες προτάσεις ευχαρίστως να τις ακούσω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, stormrain είπε

Ευχαριστώ για την πρόταση. Την είχα ήδη σταμπάρει την συγκεκριμένη σαν επιλογή αλλά δυστυχώς δεν φαίνεται να μπορεί να πάρει τόσο μεγάλο κινητό.

• Moderators
Δημοσ.

Πάντως το χρησιμοποιώ ανετα με το Note 10+ μου στις 6.8 ιντσες :lol:

Εννοείται πως το βαζεις σε portrait και περιστρέφεις τον βραχιονα της βασης σε landscape. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, stormrain είπε

Πάντως το χρησιμοποιώ ανετα με το Note 10+ μου στις 6.8 ιντσες :lol:

Εννοείται πως το βαζεις σε portrait και περιστρέφεις τον βραχιονα της βασης σε landscape. 

Είναι ευκολο να μου πεις το μέγιστο πλατος που ανοίγει? 

• Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, hoakin1981 είπε

Είναι ευκολο να μου πεις το μέγιστο πλατος που ανοίγει? 

Δυστυχως αυτην τη στιγμη δεν εχω προσβαση για να μετρησω την δικη μου, αλλα για δες εδω και αν δεν σε καλυψει το τσεκαρω αυριο βραδυ κι εγω :)

Δημοσ.
12 ώρες πριν, stormrain είπε

Δυστυχως αυτην τη στιγμη δεν εχω προσβαση για να μετρησω την δικη μου, αλλα για δες εδω και αν δεν σε καλυψει το τσεκαρω αυριο βραδυ κι εγω :)

Σε ευχαριστώ για την μέχρι τώρα βοήθεια.

To Redmi Note 8 Pro που έχω μαζί με την θήκη του έχει πλάτος ακριβώς 8cm, αν καταφέρεις να δεις πως αφενώς χωράει και αφετέρου ασφαλίζει θα το εκτιμούσα. 

• Moderators
Δημοσ.

Λοιπον το τσεκαρα, εχω βαλει τη θηκη του Note 10+ γιατι δεν εχω αλλη συσκευη να βγαλω φωτο :lol:

Αφήνει περιθώριο γυρω στο 1,5 cm, πιστευω θα εισαι οκ. Οτι ασφαλιζει ασφαλιζει σιγουρα.

20210619_091208.jpg

• Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, stormrain είπε

Λοιπον το τσεκαρα, εχω βαλει τη θηκη του Note 10+ γιατι δεν εχω αλλη συσκευη να βγαλω φωτο :lol:

Αφήνει περιθώριο γυρω στο 1,5 cm, πιστευω θα εισαι οκ. Οτι ασφαλιζει ασφαλιζει σιγουρα.

20210619_091208.jpg

Σε ευχαριστώ πολύ, να' σαι καλά

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχοντας αγορασει κυριολεκτικα δεκαδες τετοια κολπα, λογω του οτι πολλα χρονια δουλευα με το αυτοκινητο κατεληξα σε κατι τετοιο>

παρτο και θα με θυμηθεις. (υπαρχουν αρκετα μοντελα)

han.png

Screenshot 2021-06-19 104506.png

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Moderators
Δημοσ.
7 ώρες πριν, intensobank είπε

εχοντας αγορασει κυριολεκτικα δεκαδες τετοια κολπα, λογω του οτι πολλα χρονια δουλευα με το αυτοκινητο κατεληξα σε κατι τετοιο>

han.png

Αυτες τις βασεις τις εχει βολευτει τρομερα ο αδερφος μου, εμενα προσωπικα παντα με προβληματιζε το οτι πιανουν στους αεραγωγους και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο τον χειμωνα πχ, να θερμαινεται η συσκευη με το a/c. Το καλοκαιρι πες οκ, ριχνεις και τη θερμοκρασια, αλλα στον θερμο αερα τι γινεται? 
Οχι πως του εχει δημιουργησει θεμα, απλως εγω προβληματιζομαι :)

Δημοσ.
Στις 19/6/2021 στις 11:42 ΠΜ, intensobank είπε

han.png

Δεν ξέρω, τις φοβάμαι βάσεις αυτού του τύπου. Εκτός από το ενδεχόμενο πρόβλημα ζέστης/κρύου (μπορείς βέβαια να κλείσεις το συγκεκριμένο αεραγωγό) πιστεύω πως είναι θέμα χρόνου να ραγίσει/σπάσει το πλαστικό λαμάκι πάνω στο οποίο πιάνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.skroutz.gr/s/25029430/iOttie-Βάση-Κινητού-Αυτοκινήτου-Easy-One-Touch-5-με-Ρυθμιζόμενο-Βραχίονα-HLCRIO171AM.html

Σούπερ ευχαριστημένος.  Βεντούζα τόσο δυνατή που την έχω κολλήσει στο αυτοκίνητο 3 4 χρόνια και δεν μπορώ να την βγάλω.  Είχα δοκιμάσει  3 4 φορές μα την βγάλω και δεν μπορούσα αλλά δεν την ζορισα για να μην κάνω ζημιά στη βάση. Οπότε πλέον έχω σταματήσει να ασχολούμαι και είναι πλέον μόνιμα στο παρμπρίζ.

Και πολύ εύκολο να κουμπώσεις το κινητό απευθείας με το χέρι που κρατάς το κινητό 

Για πάνω από ένα χρόνο είχα redmi note 8rpo και τους τελευταίους μήνες s21 ultra,  με οθόνες 6.5 και 6.8 ίντσες και αμφότερα με θήκες.  Και πάλι όλα καλά, και στο portrait... για ένα φίλο που έλεγε ότι το γυρνάει.

Όσον αφορά τις βάσεις στους αεραγωγούς, σε όσα αυτοκίνητα φίλων έχω μπει, σε όλα δημιούργησαν πρόβλημα και έπεφτε προς τα κάτω ο αεραγωγός αφού οι περσιδες δεν μπορούσαν να στηρίξουν το βάρος. Και αναφέρομαι και σε αυτοκίνητα ακριβά των 40-60.000 με ποιοτικό εσωτερικό 

Υ.Γ. έχω το easy one touch 4, αλλά δεν το βλέπω πλεον διαθέσιμο στο skroutz και σε μόνο ένα κατάστημα στο best price.  Αλλά δείτε κριτικές στο skroutz και θα καταλάβετε.  Οπότε θεωρώ και το 5αρι να είναι αντίστοιχα καλό και θα το αγόρασα άνετα 

Επεξ/σία από gasgounis
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 26/6/2021 στις 7:55 ΜΜ, gasgounis είπε

Υ.Γ. έxω το easy one touch 4, αλλά δεν το βλέπω πλεον διαθέσιμο 

iOttie Βάση Κινητού Αυτοκινήτου Easy One Touch 4 Mini Dash & Windshield Mount με Ρυθμιζόμενο Βραχίονα HLCRIO128 - Skroutz.gr

Amazon.com: iOttie Easy One Touch Mini Dash & Windshield Car Mount Phone Holder || iPhone Xs Max R 8 Plus 7 Samsung Galaxy S10 E S9 S8 Plus Edge, Note 9 & Other Smartphones

συμφωνω σε όλα...

4 χρόνια είχα την μικρή iottie flex 2. υπέρ ευχαριστημένος απο την εταιρία. δεν παίζει να υπάρχει ποιο γερό κράτημα σε αυτές τις τιμές. μετά πας σε ram mount

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...