hoakin1981 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Ψάχνω μια καλή βάση αυτοκινήτου για την χρήση του κινητού ως GPS. Αποκλειστικά με βεντούζα, όχι τύπου που πιάνουν σε αεραγωγούς κλπ. Να είναι ποιοτική, με την βεντούζα να πιάνει γερά και το όποιο κούμπωμα να μην διαλυθεί στο 6-μηνο Να μπορεί να δεχτεί κινητό 6,5" Aν υπάρχουν δοκιμασμένες προτάσεις ευχαρίστως να τις ακούσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Απολυτως ευχαριστημένος απο αυτην https://www.skroutz.gr/s/6690742/Samsung-Βάση-Κινητού-Αυτοκινήτου-με-Ρυθμιζόμενο-Βραχίονα-EE-V200SABEGWW.html 1
hoakin1981 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 27 λεπτά πριν, stormrain είπε Απολυτως ευχαριστημένος απο αυτην https://www.skroutz.gr/s/6690742/Samsung-Βάση-Κινητού-Αυτοκινήτου-με-Ρυθμιζόμενο-Βραχίονα-EE-V200SABEGWW.html Ευχαριστώ για την πρόταση. Την είχα ήδη σταμπάρει την συγκεκριμένη σαν επιλογή αλλά δυστυχώς δεν φαίνεται να μπορεί να πάρει τόσο μεγάλο κινητό.
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Πάντως το χρησιμοποιώ ανετα με το Note 10+ μου στις 6.8 ιντσες Εννοείται πως το βαζεις σε portrait και περιστρέφεις τον βραχιονα της βασης σε landscape.
hoakin1981 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, stormrain είπε Πάντως το χρησιμοποιώ ανετα με το Note 10+ μου στις 6.8 ιντσες Εννοείται πως το βαζεις σε portrait και περιστρέφεις τον βραχιονα της βασης σε landscape. Είναι ευκολο να μου πεις το μέγιστο πλατος που ανοίγει?
Klausx Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 https://www.e-shop.gr/forever-magnetic-car-holder-mh-100-p-TEL.020653 Το έχω σε 3 αυτοκίνητα, δεν έχει πέσει ποτέ από τον μαγνήτη (165 gr / 5,5 ") 1
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, hoakin1981 είπε Είναι ευκολο να μου πεις το μέγιστο πλατος που ανοίγει? Δυστυχως αυτην τη στιγμη δεν εχω προσβαση για να μετρησω την δικη μου, αλλα για δες εδω και αν δεν σε καλυψει το τσεκαρω αυριο βραδυ κι εγω
hoakin1981 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 12 ώρες πριν, stormrain είπε Δυστυχως αυτην τη στιγμη δεν εχω προσβαση για να μετρησω την δικη μου, αλλα για δες εδω και αν δεν σε καλυψει το τσεκαρω αυριο βραδυ κι εγω Σε ευχαριστώ για την μέχρι τώρα βοήθεια. To Redmi Note 8 Pro που έχω μαζί με την θήκη του έχει πλάτος ακριβώς 8cm, αν καταφέρεις να δεις πως αφενώς χωράει και αφετέρου ασφαλίζει θα το εκτιμούσα.
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Λοιπον το τσεκαρα, εχω βαλει τη θηκη του Note 10+ γιατι δεν εχω αλλη συσκευη να βγαλω φωτο Αφήνει περιθώριο γυρω στο 1,5 cm, πιστευω θα εισαι οκ. Οτι ασφαλιζει ασφαλιζει σιγουρα. 1
hoakin1981 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 56 λεπτά πριν, stormrain είπε Λοιπον το τσεκαρα, εχω βαλει τη θηκη του Note 10+ γιατι δεν εχω αλλη συσκευη να βγαλω φωτο Αφήνει περιθώριο γυρω στο 1,5 cm, πιστευω θα εισαι οκ. Οτι ασφαλιζει ασφαλιζει σιγουρα. Σε ευχαριστώ πολύ, να' σαι καλά
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) εχοντας αγορασει κυριολεκτικα δεκαδες τετοια κολπα, λογω του οτι πολλα χρονια δουλευα με το αυτοκινητο κατεληξα σε κατι τετοιο> παρτο και θα με θυμηθεις. (υπαρχουν αρκετα μοντελα) Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2021 από Επισκέπτης
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 7 ώρες πριν, intensobank είπε εχοντας αγορασει κυριολεκτικα δεκαδες τετοια κολπα, λογω του οτι πολλα χρονια δουλευα με το αυτοκινητο κατεληξα σε κατι τετοιο> παρτο και θα με θυμηθεις. (υπαρχουν αρκετα μοντελα) Αυτες τις βασεις τις εχει βολευτει τρομερα ο αδερφος μου, εμενα προσωπικα παντα με προβληματιζε το οτι πιανουν στους αεραγωγους και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο τον χειμωνα πχ, να θερμαινεται η συσκευη με το a/c. Το καλοκαιρι πες οκ, ριχνεις και τη θερμοκρασια, αλλα στον θερμο αερα τι γινεται? Οχι πως του εχει δημιουργησει θεμα, απλως εγω προβληματιζομαι
hoakin1981 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Στις 19/6/2021 στις 11:42 ΠΜ, intensobank είπε εχοντας αγορασει κυριολεκτικα δεκαδες τετοια κολπα, λογω του οτι πολλα χρονια δουλευα με το αυτοκινητο κατεληξα σε κατι τετοιο> παρτο και θα με θυμηθεις. (υπαρχουν αρκετα μοντελα) Δεν ξέρω, τις φοβάμαι βάσεις αυτού του τύπου. Εκτός από το ενδεχόμενο πρόβλημα ζέστης/κρύου (μπορείς βέβαια να κλείσεις το συγκεκριμένο αεραγωγό) πιστεύω πως είναι θέμα χρόνου να ραγίσει/σπάσει το πλαστικό λαμάκι πάνω στο οποίο πιάνει.
gasgounis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/s/25029430/iOttie-Βάση-Κινητού-Αυτοκινήτου-Easy-One-Touch-5-με-Ρυθμιζόμενο-Βραχίονα-HLCRIO171AM.html Σούπερ ευχαριστημένος. Βεντούζα τόσο δυνατή που την έχω κολλήσει στο αυτοκίνητο 3 4 χρόνια και δεν μπορώ να την βγάλω. Είχα δοκιμάσει 3 4 φορές μα την βγάλω και δεν μπορούσα αλλά δεν την ζορισα για να μην κάνω ζημιά στη βάση. Οπότε πλέον έχω σταματήσει να ασχολούμαι και είναι πλέον μόνιμα στο παρμπρίζ. Και πολύ εύκολο να κουμπώσεις το κινητό απευθείας με το χέρι που κρατάς το κινητό Για πάνω από ένα χρόνο είχα redmi note 8rpo και τους τελευταίους μήνες s21 ultra, με οθόνες 6.5 και 6.8 ίντσες και αμφότερα με θήκες. Και πάλι όλα καλά, και στο portrait... για ένα φίλο που έλεγε ότι το γυρνάει. Όσον αφορά τις βάσεις στους αεραγωγούς, σε όσα αυτοκίνητα φίλων έχω μπει, σε όλα δημιούργησαν πρόβλημα και έπεφτε προς τα κάτω ο αεραγωγός αφού οι περσιδες δεν μπορούσαν να στηρίξουν το βάρος. Και αναφέρομαι και σε αυτοκίνητα ακριβά των 40-60.000 με ποιοτικό εσωτερικό Υ.Γ. έχω το easy one touch 4, αλλά δεν το βλέπω πλεον διαθέσιμο στο skroutz και σε μόνο ένα κατάστημα στο best price. Αλλά δείτε κριτικές στο skroutz και θα καταλάβετε. Οπότε θεωρώ και το 5αρι να είναι αντίστοιχα καλό και θα το αγόρασα άνετα Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2021 από gasgounis 1
madnifestah Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Στις 26/6/2021 στις 7:55 ΜΜ, gasgounis είπε Υ.Γ. έxω το easy one touch 4, αλλά δεν το βλέπω πλεον διαθέσιμο iOttie Βάση Κινητού Αυτοκινήτου Easy One Touch 4 Mini Dash & Windshield Mount με Ρυθμιζόμενο Βραχίονα HLCRIO128 - Skroutz.gr Amazon.com: iOttie Easy One Touch Mini Dash & Windshield Car Mount Phone Holder || iPhone Xs Max R 8 Plus 7 Samsung Galaxy S10 E S9 S8 Plus Edge, Note 9 & Other Smartphones συμφωνω σε όλα... 4 χρόνια είχα την μικρή iottie flex 2. υπέρ ευχαριστημένος απο την εταιρία. δεν παίζει να υπάρχει ποιο γερό κράτημα σε αυτές τις τιμές. μετά πας σε ram mount
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα