Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σήμερα το πρωί στις 10περιπου καθώς πήγα να μπω στο facebook βλέπω το τι είμαι αποσυνδεδεμένος πληκτρολογώ τον κωδικό πρόσβασής μου και δεν με βάζει έπειτα προστατεύω ένα παλαιότερο κωδικό και πάλι τα ίδια έπειτα βλέπω στα email ότι 8:30 αν κάποιος έχει αλλάξει τη διεύθυνση email του λογαριασμού. 

Έχω προσπαθήσει όλη τη μέρα με πάρα πολλούς τρόπους έχω στείλει ακόμα και την ταυτότητά μου και κάθως μου έχουν στείλε την εξαψήφιο κωδικό ο οποίος παραδίδεται στο ένα email που άλλαξα και σε ένα mail άγνωστο δεν με αφήνει να προχωρήσω παρακάτω καθώς μου λέει το ότι έχουνε πληκτρολογήσει πολλές φορές κωδικοί λογαριασμός είναι πολύ σημαντικός για εμένα καθώς στο messenger είχα πάρα πολλά αρχεία και δουλειάς ποιες λύσεις μου προτείνετε? 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, gregorykon είπε

Καλησπέρα σήμερα το πρωί στις 10περιπου καθώς πήγα να μπω στο facebook βλέπω το τι είμαι αποσυνδεδεμένος πληκτρολογώ τον κωδικό πρόσβασής μου και δεν με βάζει έπειτα προστατεύω ένα παλαιότερο κωδικό και πάλι τα ίδια έπειτα βλέπω στα email ότι 8:30 αν κάποιος έχει αλλάξει τη διεύθυνση email του λογαριασμού. 

Έχω προσπαθήσει όλη τη μέρα με πάρα πολλούς τρόπους έχω στείλει ακόμα και την ταυτότητά μου και κάθως μου έχουν στείλε την εξαψήφιο κωδικό ο οποίος παραδίδεται στο ένα email που άλλαξα και σε ένα mail άγνωστο δεν με αφήνει να προχωρήσω παρακάτω καθώς μου λέει το ότι έχουνε πληκτρολογήσει πολλές φορές κωδικοί λογαριασμός είναι πολύ σημαντικός για εμένα καθώς στο messenger είχα πάρα πολλά αρχεία και δουλειάς ποιες λύσεις μου προτείνετε? 

Μόνο αν βρεις κάποιο τρόπο επικοινωνίας με το fb. Το ότι κρατάς αρχεία δουλειάς σε messaging υπηρεσία και όχι τοπικό χώρο αποθήκευσης είναι λάθος δικό σου. Ελπίζω να τα ανακτήσεις. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
6 ώρες πριν, gregorykon είπε

Ποιος τρόπος επικοινωνίας λες

Γενικότερα, για πιο σημαντικά πράγματα καλό είναι να χρησιμοποιείς εφαρμογή σαν το Signal πιο ασφαλές, απόρρητο και μακράν λιγότερες πιθανότητες να στο χακάρουν, ειδικά αν βάλεις και την προστασία pin.. Ωστόσο τα σουπερ-σημαντικά αρχεία καλό είναι να τα εχεις σε μορφή εγγράφων (word κλπ) στον υπολογιστή, και οχι σε κάποια υπηρεσία cloud..

Δημοσ.

Τώρα έγινε όμως παιδιά καθώς μου στέλνει τον εξαψήφιο κωδικό μου λέει το ότι έχουνε πολλές φορές οι κωδικοί και λέει προσπαθήστε αργοτερα ο εξαψήφιος κωδικός  πάει στο δικό μου μέιλ κ σε ένα άγνωστο 

Δημοσ.

Έχουμε πρόοδο έβαλα άλλο μέιλ όρισα νέων κωδικό αλλά δεν ζω διαθέσιμο την γεννήτρια κωδικών ούτε ερχετ στο κινητό μου κάτι κάποια λύση ? 

Screenshot_20210624-023231.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να σε ρωτήσω κάτι off topic; Με translate γράφεις; Ρωτάω γιατί όλα όσα έγραψες εδώ και σε άλλα μηνύματα σου στο insomnia μοιάζουν με αυτόματη μετάφραση.

π.χ.

Αναφορά σε κείμενο

όρισα νέων κωδικό αλλά δεν ζω διαθέσιμο την γεννήτρια κωδικών

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, micos000 είπε

Να σε ρωτήσω κάτι off topic; Με translate γράφεις; Ρωτάω γιατί όλα όσα έγραψες εδώ και σε άλλα μηνύματα σου στο insomnia μοιάζουν με αυτόματη μετάφραση.

Ειναι και αλλοι που ούτε με μετάφραση δεν βγάζεις νόημα 

Δημοσ.

Ηχογράφηση κυρίως γτ οδηγώ αν κάτι δεν κατάλαβες θα μπορούσες να μου πεις να σου το εξηγήσω παρά να ειρωνεύεται ο ένας τον άλλον 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gregorykon είπε

Ηχογράφηση κυρίως γτ οδηγώ αν κάτι δεν κατάλαβες θα μπορούσες να μου πεις να σου το εξηγήσω παρά να ειρωνεύεται ο ένας τον άλλον 

Τοσο σοβαρό είναι που πρέπει να το κάνεις ενώ οδηγείς;

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Με ενδιαφέρει το μεσαντζερ για τα αρχεία διότι ότι ήθελα το έστελνα στον εαυτό μου . Και ναι το κάνω πάρα πολύ συχνά και πάντα μέσα στο στο αυτοκίνητο για να μην γράφω !

Πάντως το θέμα μου είναι άλλο για αυτό μπήκα να ρωτήσω κάποιους με περισσότερες γνώσεις οι εμπειρίες για να βρεθεί μια λύση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...