p8denu Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Πρέπει να μου στείλει συγγενικό πρόσωπο κάποια χρήματα από την Αμερική. Το ποσό είναι λιγότερο από 5000$. Δοκιμάσαμε στη revolut αλλά τώρα που έχει μεταφερθεί στη Λιθουανία ή τράπεζα στην Αμερική δεν τη δέχεται. Μετά δοκιμάσαμε στη Ν26 και ζήτησαν Intermediary bank. Δεν ξέρω τι είναι αλλά φαντάζομαι μια τράπεζα για διεθνείς συναλλαγές. υπαρχει κάποια άλλη κάρτα που θα μπορούσε να μου στείλει ένα τέτοιο ποσό χωρίς μεγάλη προμήθεια; Monese ή Monzo; Κάπου διάβασα ότι η wise(transferwise) είναι καλή για διεθνείς συναλλαγές
p8denu Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 19 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Paypal? Έχει μεγάλη προμήθεια Μόλις τώρα, ewssonaht είπε Έμβασμα με transferwise Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο αυτό; Εννοείς την κάρτα wise;
djcat Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) δες και για western union - δεν την εχω χρησιμοποιήσει αλλά είναι γνωστή. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2021 από djcat
mak3don Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Η Westen Union έχει αρκετή προμήθεια ειδικά σε αυτό το ποσό.. το PayPal αν γίνει μεταφορά ως φίλος η συγγενής σίγουρα έχει προμήθεια? Σε μικρότερα ποσά που το χρησιμοποίησα δεν είχα καθόλου προμήθεια αντίθετα προμήθεια έχει όταν κάνεις μεταφορά σε άγνωστο για κάποια αγορά με το πλεονέκτημα πως αν πάει στραβά η αγορά θα πάρεις τα χρήματα σου πίσω, κάτι που δεν το έχεις όταν κάνεις την μεταφορά σε φίλους η συγγενείς
p8denu Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 13 λεπτά πριν, mak3don είπε Η Westen Union έχει αρκετή προμήθεια ειδικά σε αυτό το ποσό.. το PayPal αν γίνει μεταφορά ως φίλος η συγγενής σίγουρα έχει προμήθεια? Σε μικρότερα ποσά που το χρησιμοποίησα δεν είχα καθόλου προμήθεια αντίθετα προμήθεια έχει όταν κάνεις μεταφορά σε άγνωστο για κάποια αγορά με το πλεονέκτημα πως αν πάει στραβά η αγορά θα πάρεις τα χρήματα σου πίσω, κάτι που δεν το έχεις όταν κάνεις την μεταφορά σε φίλους η συγγενείς Αυτό απαιτεί να έχει και η αδερφή PayPal. Ούτε εγώ έχω αλλά μπορώ να κάνω. Η αδερφή μου όμως δεν θα ασχοληθεί με κάτι τέτοιο. Για την προμήθεια όντως δεν ξέρω. Ένας φίλος μου είπε ότι παίρνουν πολλά
LabrakisG1992 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 16 λεπτά πριν, p8denu είπε Αυτό απαιτεί να έχει και η αδερφή PayPal. Ούτε εγώ έχω αλλά μπορώ να κάνω. Η αδερφή μου όμως δεν θα ασχοληθεί με κάτι τέτοιο. Για την προμήθεια όντως δεν ξέρω. Ένας φίλος μου είπε ότι παίρνουν πολλά 3 λεπτά δουλειά είναι κάνε εσύ και για την αδερφή σου.
Narayan Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Τραπεζικό έμβασμα; Για το ίδιο ποσό ακριβώς χρεώθηκα €22 από Πειραιώς καλύπτοντας όλα τα έξοδα.
TuXaKoS Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 wise.com Το έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές χωρίς κάποιο πρόβλημα.
ewssonaht Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, p8denu είπε Έχει μεγάλη προμήθεια Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο αυτό; Εννοείς την κάρτα wise; Πας στο wise.com και απλά κάνεις έμβασμα από εκεί. Στην πραγματικότητα είναι ACH payment που απλά θα πιστώσει τον ελληνικό και θα χρεώσει τον αμερικανικό λογαριασμό. Σε λιγότερο από 1 εβδομάδα θα έχεις τα λεφτά. Έχω κάνει πάρα πολλές φορές τη μεταφορά, ακόμα και αν υπάρχει κάτι φθηνότερο (αμφιβάλλω) είναι το πιο εύκολο οπότε αξιζει. Δίνει και συνήθως καλύτερη ισοτιμία από τράπεζα Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2021 από ewssonaht 2
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Moneygram (δεν ξερω αν υπαρχει στις ΗΠΑ) και WesternUnion μεταφορά απο κάρτα του αποστολέα στην δικιά σου τράπεζα.Μην κοιτας μονο έξοδα αλλά και ισοτιμία . Wise οπως ειπαν πιο πάνω
3DJIN Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 δωστου τους κωδικους του δικου σου pay pal να σου κανει top up,μετα μπες και αλλαξε κωδικους.
p8denu Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Σας Ευχαριστω πολύ. Το wise.com μου φάνηκε πιο εύκολο 1
theoritikos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Το wise τι προμήθεια κρατάει σε σχέση με την Πειραιώς? Επίσης, το paypal δεν ενδεικνύεται για ποσά πάνω από 1500 ευρώ. Αυτά τα ποσά τα θεωρεί ξέπλυμα, και θέλει να του δώσεις προσωπικά στοιχεία για να εγκρίνει την συναλλαγή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα