Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρέπει να μου στείλει συγγενικό πρόσωπο κάποια χρήματα από την Αμερική. Το ποσό είναι λιγότερο από 5000$.
Δοκιμάσαμε στη revolut αλλά τώρα που έχει μεταφερθεί στη Λιθουανία ή τράπεζα στην Αμερική δεν τη δέχεται. Μετά δοκιμάσαμε στη Ν26 και ζήτησαν Intermediary bank. Δεν ξέρω τι είναι αλλά φαντάζομαι μια τράπεζα για διεθνείς συναλλαγές.

υπαρχει κάποια άλλη κάρτα που θα μπορούσε να μου στείλει ένα τέτοιο ποσό χωρίς μεγάλη προμήθεια; Monese ή Monzo; Κάπου διάβασα ότι η wise(transferwise) είναι καλή για διεθνείς συναλλαγές

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε

Paypal?

Έχει μεγάλη προμήθεια 

Μόλις τώρα, ewssonaht είπε

Έμβασμα με transferwise

Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο αυτό; Εννοείς την κάρτα wise;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δες και για western union - δεν την εχω χρησιμοποιήσει αλλά είναι γνωστή.

Επεξ/σία από djcat
Δημοσ.

Η Westen Union έχει αρκετή προμήθεια ειδικά σε αυτό το ποσό.. το PayPal αν γίνει μεταφορά ως φίλος η συγγενής σίγουρα έχει προμήθεια? Σε μικρότερα ποσά που το χρησιμοποίησα δεν είχα καθόλου προμήθεια αντίθετα προμήθεια έχει όταν κάνεις μεταφορά σε άγνωστο για κάποια αγορά με το πλεονέκτημα πως αν πάει στραβά η αγορά θα πάρεις τα χρήματα σου πίσω, κάτι που δεν το έχεις όταν κάνεις την μεταφορά σε φίλους η συγγενείς

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, mak3don είπε

Η Westen Union έχει αρκετή προμήθεια ειδικά σε αυτό το ποσό.. το PayPal αν γίνει μεταφορά ως φίλος η συγγενής σίγουρα έχει προμήθεια? Σε μικρότερα ποσά που το χρησιμοποίησα δεν είχα καθόλου προμήθεια αντίθετα προμήθεια έχει όταν κάνεις μεταφορά σε άγνωστο για κάποια αγορά με το πλεονέκτημα πως αν πάει στραβά η αγορά θα πάρεις τα χρήματα σου πίσω, κάτι που δεν το έχεις όταν κάνεις την μεταφορά σε φίλους η συγγενείς

Αυτό απαιτεί να έχει και η αδερφή PayPal. Ούτε εγώ έχω αλλά μπορώ να κάνω. Η αδερφή μου όμως δεν θα ασχοληθεί με κάτι τέτοιο. Για την προμήθεια όντως δεν ξέρω. Ένας φίλος μου είπε ότι παίρνουν πολλά  

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, p8denu είπε

Αυτό απαιτεί να έχει και η αδερφή PayPal. Ούτε εγώ έχω αλλά μπορώ να κάνω. Η αδερφή μου όμως δεν θα ασχοληθεί με κάτι τέτοιο. Για την προμήθεια όντως δεν ξέρω. Ένας φίλος μου είπε ότι παίρνουν πολλά  

3 λεπτά δουλειά είναι κάνε εσύ και για την αδερφή σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, p8denu είπε

Έχει μεγάλη προμήθεια 

Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο αυτό; Εννοείς την κάρτα wise;

Πας στο wise.com και απλά κάνεις έμβασμα από εκεί. Στην πραγματικότητα είναι ACH payment που απλά θα πιστώσει τον ελληνικό και θα χρεώσει τον αμερικανικό λογαριασμό. Σε λιγότερο από 1 εβδομάδα θα έχεις τα λεφτά. Έχω κάνει πάρα πολλές φορές τη μεταφορά, ακόμα και αν υπάρχει κάτι φθηνότερο (αμφιβάλλω) είναι το πιο εύκολο οπότε αξιζει. Δίνει και συνήθως καλύτερη ισοτιμία από τράπεζα

Επεξ/σία από ewssonaht
  • Like 2
Δημοσ.

Moneygram (δεν ξερω αν υπαρχει στις ΗΠΑ) και WesternUnion μεταφορά απο κάρτα του αποστολέα στην δικιά σου τράπεζα.Μην κοιτας μονο έξοδα αλλά και ισοτιμία .

Wise οπως ειπαν πιο πάνω

Δημοσ.

Το wise τι προμήθεια κρατάει σε σχέση με την Πειραιώς?

Επίσης, το paypal δεν ενδεικνύεται για ποσά πάνω από 1500 ευρώ. Αυτά τα ποσά τα θεωρεί ξέπλυμα, και θέλει να του δώσεις προσωπικά στοιχεία για να εγκρίνει την συναλλαγή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...