Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, mp123 είπε Υπάρχει πιο ωραίο πράγμα να έχεις δίπλα σου μια ωραία γυναίκα που να είναι ελαφρά ωραία βαμμένη, να έχει ένα ωραίο σώμα στα σωστά κιλά του ύψους της , να κάνει αποτρίχωση και γενικά να προσέχει τον εαυτό της ; Ο άντρας θέλει δίπλα του μια περιποιημενη γυναίκα και όχι καλόγρια με δύο κιλά τρίχα και τα μπράτσα του σουγκλακου. Ναι οπως ειναι ωραιο το να εχεις διπλα σου ενα ωραιο αντρα, γυμνασμενο, χωρις κοιλια, προσεγμενο κλπ. Η γυναικα θελει διπλα του εναν περιποιημενο αντρα ανεξαρτητο οχι ενα μαμαθρεφτο που δεν ξερει να βρασει νερο.. Καταλαβαινεις οτι σε ενα τεραστιο ποσοστο οι αντρες που εχουν απαιτήσεις να εχουν το μοντελο διπλα τους ειναι επιπεδου Μαρινακι (χωρις τα λεφτα του) 4
poulinos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 22 hours ago, MakeGreeceSexyAgain said: Νομίζω κάθε άντρας θα πρέπει τουλάχιστον 1 φορά να δοκιμάσει τα εξής: Αποτρίχωση με κερί Κομμωτήριο με ντεκαπάζ, βαφές κτλ. 2+ ώρες διαδικασία Πολύωρο βάψιμο (makeup) Σούπερ στενά παντελόνια και ρούχα γενικότερα Μόνο τότε καταλαβαίνεις το τι μαρτύριο τραβάνε για να είναι στη πένα και τι άθλια πρότυπα τους έχουμε επιβάλλει. P.S. Είμαι άντρας 21 hours ago, onelonelystar said: τότε αντί να τα κάνετε όλα αυτά, γιατί δεν κάνετε να αισθάνονται άνετα οι κοπέλες που επιλέγετε να έχετε δίπλα σας, χωρίς να περιμένετε από αυτές να είναι σαν μοντέλα τις Victoria Secret? (γενικά μιλάω, δεν απευθύνομαι σε εσένα προσωπικά). η απαντηση ειναι και προς τους δυο και ειναι απλη.δεχεσαι αυτα που θελεις οπως και τις συνεπειες.το προβλημα ξεκιναει απο οτι δεχονται πολλα ατομα το τι πρεπει και οχι το τι θελουν για να μην γινουν η εξαιρεση.στο τελος οι συνεπειες ειναι χειροτερες απο το να μην τα ειχες δεχτει αλλα καποιοι,καποιες ειναι αξιοι της μοιρας τους.βεβαια αν βαλουμε στην εξισωση οτι οι μισοι και οι μισες οταν ανοιγουν το στομα τους πετανε βλακειες ειναι λογικο μετα να προσπαθουν να δωσουν βαση στην εξωτερικη εμφανιση αφου το μεσα ειναι κουβας 1
mp123 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, Spect~ είπε Ναι οπως ειναι ωραιο το να εχεις διπλα σου ενα ωραιο αντρα, γυμνασμενο, χωρις κοιλια, προσεγμενο κλπ. Η γυναικα θελει διπλα του εναν περιποιημενο αντρα ανεξαρτητο οχι ενα μαμαθρεφτο που δεν ξερει να βρασει νερο.. Καταλαβαινεις οτι σε ενα τεραστιο ποσοστο οι αντρες που εχουν απαιτήσεις να εχουν το μοντελο διπλα τους ειναι επιπεδου Μαρινακι (χωρις τα λεφτα του) Φυσικά και το καταλαβαίνω. Το παράδειγμα που λες πολύ σωστά το λες και έτσι είναι .Εγώ προσωπικά μιλάω ότι όπως προσέχω εγώ τον εαυτό μου έτσι θέλω και η γυναίκα μου να προσέχει τον εαυτό της. Πάντα για να πάρεις πρέπει και να δώσεις.Φυσικα δεν έχω την απαίτηση να είμαι εγώ με μπυροκοιλιες, απεριποιητος, και να έχω απαιτήσεις από την γυναίκα μου. Αλλά επίσης δεν μπορώ και εγώ να περιποιουμε τον εαυτό μου και να αφήσω την γυναίκα μου να παραμελήσει τον εαυτό της. 1
evabb Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, Spect~ είπε Συμφωνω. Αυτο ομως συμβαινει απο κομπλεξικους και κολλημένους στα παλια αντρες.. Δυστυχως καποια απο αυτα που κανουν οι γυναικες εχουν να κανουν με κριτικη που ακουνε απο αλλες γυναικες και οχι τοσο απο αντρες.. Δηλαδη ο αριθμος αντρων που θα σχολιασει πχ το πως εχει βαφτει καποια ειναι πολυ μικροτερος σε συγκριση με τον αριθμο γυναικων που θα το κανει.. Αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω. Ότι έχει γίνει δεύτερη φύση η αυτοκριτική και έχουν φτάσει να σκέφτονται σαν άντρες οι ίδιες οι γυναίκες. Δεν φεύγει από την μια μέρα στην άλλη η νοοτροπία του "να αρέσεις" 58 λεπτά πριν, mp123 είπε Υπάρχει πιο ωραίο πράγμα να έχεις δίπλα σου μια ωραία γυναίκα που να είναι ελαφρά ωραία βαμμένη, να έχει ένα ωραίο σώμα στα σωστά κιλά του ύψους της , να κάνει αποτρίχωση και γενικά να προσέχει τον εαυτό της ; Ο άντρας θέλει δίπλα του μια περιποιημενη γυναίκα και όχι καλόγρια με δύο κιλά τρίχα και τα μπράτσα του σουγκλακου. Υπάρχει. Να έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που σε κάνει ευτυχισμένο ανεξαρτήτως εμφάνισης. Επίσης οι τρίχες είναι κάτι φυσιολογικό σε όλους τους ανθρώπους. Αν κάποιος θέλει να κάνει αποτρίχωση είναι δικαίωμα του αν δεν θέλει είναι και πάλι δικαίωμα του. Το τι αρέσει σε εσένα δεν είναι καθολικό. Δεν θεωρώ ότι οι άνθρωποι έχουν κάποια συλλογική συνείδηση. 4
daredevil92 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Γενικά χρειάζεται μια ισορροπία. Εγώ πχ θεωρώ ότι είμαι πιο ωραίος χωρίς τρίχες στην πλάτη γιατί θεωρώ ότι επειδή έχω μεγάλη πλάτη και ψιλογυμνασμένη δίνει ωραία εικόνα (συν ότι ιδρώνω λιγότερο χωρίς τρίχες). Το βιώνω διαφορετικά ως άντρας από μια τριχωτή γυναίκα. Δεν μπορώ να πω ότι δεν "ζηλεύω" άτριχους άντρες. Ο κολλητός μου δεν έχει τρίχα για δείγμα και του το χω πει ότι ζηλεύω. Τώρα στο θέμα των προτύπων και το πως να ναι μια γυναίκα και ένας άντρας εμφανισιακά. Τα πράγματα είναι αρκετά στανταρ. Η γυναίκα να μην έχει πολλές τρίχες και ο άντρας να έχει σε συγκεκριμένα σημεία (πχ στήθος, πόδια, χέρια ναι, μούσι ανάλογα), πλάτη, ώμοι, αυτιά όχι. Προφανώς κάποιος/κάποια μπορεί να αποκλίνει απλά η πλειοψηφία κάπως έτσι παίζει. Είδα μια κοπέλα με πολύ τριχωτά πόδια (πλάτη) και θεώρησα ότι έβλεπα αντρικά πόδια και τελικά ήταν γυναίκα. Για τη δικιά μου αισθητική αυτό ήταν άσχημο. Τώρα τι εννοώ ισορροπία. Μαρέσουν πχ οι ξανθιές. Ε όχι δεν θα βάψεις τα μαλλιά σου για να μαρέσεις. Θα τα βάψεις αν σαρέσει εσένα. Τώρα αν εγώ σαρέσω και εσυ μαρέσεις όλα οκ. Η αν μου πει μια πωω τρελαίνομαι να χαιδεύω τις τρίχες στην πλάτη σου. Σορυ εμένα δεν μαρέσει να έχω θα τις βγάζω. Και ένα ακόμα σχόλιο για body positivity. Να παλεύουμε για ένα υγειές σώμα. Όλοι έχουμε δικαίωμα για παραλία και κανένας δεν έχει δικαίωμα να σου πει είσαι πολύ χοντρός για παραλία. Αλλά το να χεις παθολογικό βάρος σου κάνει κακό. Και δεν ενννοώ να περισσεύουν 5 κιλά. Αλλά να είσαι εύσωμος όσο καλά και να σε αντιμετωπίζουν οι άλλοι και θέμα στο να βρεις σύντροφο θα έχεις (ανεξαρτήτως φύλου) και για οτιδήποτε. Οπότε όλοι θεωρώ πως πρέπει να προσπαθούμε και να μην δεχόμαστε καταστάσεις. Καταλήγοντας, υπάρχουν πράγματα που μας βοηθάνε να είμαστε πιο ελκυστικοί. Το μακιγιαζ στις γυναίκες για μενα δεν είναι κριτήριο. Να βγάζει η δικιά μου τη μάσκα και να ναι ροζ απο μεσα είναι αστείο. Τώρα ανν αρέσει σε εκείνη άλλο θέμα. Εγώ σαν χρώμα έχω πολλές φορές το εκρού του νεκρού θα έπρεπε κάθε πρωί να βάζω πούδρα δλδ; Οι τρίχες είναι πιο σημαντικές γιατί σε ορισμένα σημεία είναι τραγικές. Προσεγμένο σώμα βοηθάει περισσότερο απολα. Τώρα φάτσα δεν αλλάζει, ένα ειλικρινές χαμόγελο όμως λάμπει πιο πολύ από οτιδήποτε (οδοτίατρος εδω σορυ). 1
velociraptoras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 26/6/2021 στις 9:53 ΠΜ, evabb είπε Θα συμφωνήσω μόνο εν μέρει. Από μικρές τρώμε πλύση εγκεφάλου και κριτική. Μου πήρε χρόνια να μάθω να στέλνω στο διαολο κάτι τέτοιους.(και εννοείται ότι γίνομαι αυτόματα η καριόλα που τόλμησε να μιλήσει αντί να δεχθεί την επουράνια αντρική κριτική) Δεν είναι θέμα ηλιθιότητας, από ένα σημείο και μετά γίνεται δεύτερη φύση για κάποιες γυναίκες να σκέφτονται το τι θα σκεφτούν οι άντρες που τις περιτριγυριζουν. Είναι πολύ βαθιά ριζωμένη αυτή η νοοτροπία εδώ και αιώνες. Είναι μηχανισμός επιβίωσης. Για να μην αναφέρω το τι ακούμε όταν κάνουμε πράγματα που "δεν αρέσουν" στους άντρες. Έχω δει να χλεβαζουν και να βρίζουν γυναίκες γιατί είναι "υπερβολικά"μυώδης ή γιατί είναι "άσχημη" ή γιατί ντύνεται σαν "καλόγρια" και άλλα τέτοια ωραία. Κι αυτό είναι το λιγότερο. Ευτυχώς υπάρχει ένα κύμα αλλαγής τα τελευταία χρόνια και έχω ελπίδα ότι θα αλλάξουν τα πράγματα αλλά θα αργήσει πολύ ακόμα να φτάσει στην Ελλάδα. κι ομως τη σκληρότερη κριτική γιατι δεν εχω "θυληκότητα" την εχω ακούσει από γυναικες. ακομα κ τον αντρα μου εχουν πιασει μερικες βαρεμενες κ του λένε οτι θα επρεπε να βαφομαι κ να ντυνομαι πιο "γυναικεια" Στις 26/6/2021 στις 10:20 ΠΜ, mp123 είπε Υπάρχει πιο ωραίο πράγμα να έχεις δίπλα σου μια ωραία γυναίκα που να είναι ελαφρά ωραία βαμμένη, να έχει ένα ωραίο σώμα στα σωστά κιλά του ύψους της , να κάνει αποτρίχωση και γενικά να προσέχει τον εαυτό της ; Ο άντρας θέλει δίπλα του μια περιποιημενη γυναίκα και όχι καλόγρια με δύο κιλά τρίχα και τα μπράτσα του σουγκλακου. γι αυτο αν ψαχνεις κατι τετοιο επιλέγεις μια γυναικα με αυτα τα χαρακτηριστικα και δεν πρηζεις καποια που ειναι αλλιως να γινει ετσι. Στις 26/6/2021 στις 10:25 ΠΜ, Spect~ είπε Ναι οπως ειναι ωραιο το να εχεις διπλα σου ενα ωραιο αντρα, γυμνασμενο, χωρις κοιλια, προσεγμενο κλπ. Η γυναικα θελει διπλα του εναν περιποιημενο αντρα ανεξαρτητο οχι ενα μαμαθρεφτο που δεν ξερει να βρασει νερο.. Καταλαβαινεις οτι σε ενα τεραστιο ποσοστο οι αντρες που εχουν απαιτήσεις να εχουν το μοντελο διπλα τους ειναι επιπεδου Μαρινακι (χωρις τα λεφτα του) εχω ατομο στο ευρυτερο σοι ακριβως ετσι, συν σκατοχαρακτηρας χωρις τροπους, ε κλαιγεται γιατι ψαχνει μοντελο, 20ρα και "για σπίτι". και η μανα του νομίζει οτι ο γιοκας της δε βρισκει γυναίκα γιατι του έχουν κανει μαγια!!! Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2021 από velociraptoras
Προτεινόμενες αναρτήσεις