Προς το περιεχόμενο

Mini PC CHUWI CoreBox Pro Intel Core i3-1005G1 239 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, imvrios είπε

Το έχω δει και ψήνομαι αλλά:

1. δε το χρειάζομαι 

2. κριτικές πολλών χρηστών στο αμερικανικό Amazon λένε ότι δε παίζουν οι displayport και η Thunderbolt και ότι το support από Chuwi είναι απλώς ανύπαρκτο. Ούτε απαντάνε σε μηνύματα ούτε έχουνε σελίδα με BIOS, drivers κλπ.

Για specs προς χρήματα εννοείται ότι είναι super.

Αν είναι έτσι, τότε το μηχάνημα είναι ήττα.

Υποτίθεται το Thunderbolt είναι το μεγάλο του ατού, αφού θεωρητικά μέσω αυτής μπορείς να συνδέσεις και desktop GPU (χρειάζονται και μερικά έξτρα παρελκόμενα)

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτό το παίρνεις και θα είναι αθόρυβο για πολλές χρήσεις ,δεν είναι λογικό να το  συγκρίνετε με επεξεργαστές 95W ..

• Like 1
Δημοσ.

Είχα πάρει τέλη 2020 ένα παρόμοιο μηχανάκι με τον AMD 2700u και 240ssd στα 250κάτι.

Εξαιρετική αγορά αν σκεφτεί κανείς ότι έχει αξιοπρεπέστατες επιδόσεις και σε CPU και σε gpu.

Ο μικρός έκανε μαθήματα εν μέσω πανδημίας, βλέπαμε τις ταινίες με υπολογιστή που σχεδόν χωράει σε παλάμη και έπαιζε και τα παιχνιδάκια του. Έχει usb και usb type C.

Πρακτικα το πρόβλημα είναι ότι ζεσταίνεται στο gaming κάτι φυσιολογικό αν σκεφτεί κανείς τις διαστάσεις αν και δεν τον έχουμε ζορισει σε πολυ απαιτητικα παιχνίδια.

Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμη αυτός ή ο διάδοχος από την σειρά 3xxx που είναι καλύτεροι σε CPU σε λογική τιμή.

Και αυτός ο intel μια χαρά φαίνεται όπως αξιοπρεπέστατες είναι και ο μικρότερος 4125 celeron σχεδόν 100 ευρώ φτηνότερα. Λογικές επιδόσεις σε λογικότερο κατανάλωση και φορητοί αν το επιθυμεί κανείς.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, dchatz είπε

https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i5-2400-vs-Intel-Core-i3-1005G1/803vsm906918

εδω μπήκα και δείχνει τον i5-2400 στο +16% συνολικά.

Ισως να είναι πατάτα αυτό που κοίταξα εγω ....

https://www.cpubenchmark.net/compare/Intel-i5-2400-vs-Intel-i3-1005G1/793vs3560

https://ownsnap.com/userbenchmark-is-not-trusted-by-tech-enthusiasts-find-out-why-this-huge-website-has-a-zero-credibility-in-tech-community/

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.

Καλησπέρα, επειδή έψαχνα για Intel nuc ώστε να βλέπω αποκλειστικά ταινίες 4κ, και netflix, apple tv μπορεί να μας πει κάποιος αν αξίζει να πάω σε αυτό αντί να δώσω 500+ ευρώ ώστε να φτιάξω ενα Nuc? και κυρίως αν αξίζει τα λεφτά σαν εταιρεία γιατί πιο πίσω αναφέρθηκαν διάφορα για την εταιρεία.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, etzi είπε

Καλησπέρα, επειδή έψαχνα για Intel nuc ώστε να βλέπω αποκλειστικά ταινίες 4κ, και netflix, apple tv μπορεί να μας πει κάποιος αν αξίζει να πάω σε αυτό αντί να δώσω 500+ ευρώ ώστε να φτιάξω ενα Nuc? και κυρίως αν αξίζει τα λεφτά σαν εταιρεία γιατί πιο πίσω αναφέρθηκαν διάφορα για την εταιρεία.

Φυσικά και αξίζει!

• Thanks 1
Δημοσ.

Τουμπανάκι, αν και δεν χρειαζόμουν αλλά αν δεν φοβόμουν αυτό που αλλάζει από 1 Ιουλίου, θα το χτύπαγα!
Θα περιμένω λίγες μέρες να δω τι έχουν στο μυαλό τους και μετά βλέπουμε.
Ευχαριστούμε (και πάλι) Ζαχάρη!

Δημοσ.
6 ώρες πριν, zacharis1955 είπε

Ένα πας να βαλεις επεξεργαστή 95W σε τέτοια κατασκευή απλά θα πάρεις το μηχανάκι στο χέρι μετά από από λίγο σαν βραστό αυγό!!!

Μόνο Laptop επεξεργαστές χρησιμοποιούνται και μάλιστα οσο το δυνατον πιο low power consuming. Δεν εχει νόημα η σύγκριση που κάνεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Ένα πας να βαλεις επεξεργαστή 95W σε τέτοια κατασκευή απλά θα πάρεις το μηχανάκι στο χέρι μετά από από λίγο σαν βραστό αυγό!!!

Μόνο Laptop επεξεργαστές χρησιμοποιούνται και μάλιστα οσο το δυνατον πιο low power consuming. Δεν εχει νόημα η σύγκριση που κάνεις.

Δεν την κάνω εγώ την σύγκριση των δύο επεξεργαστών! Αυτό μου έλειπε! Σύγκριση αξιοπιστίας CpuBenchmark vs UserBenchmark κάνω!

https://ownsnap.com/userbenchmark-is-not-trusted-by-tech-enthusiasts-find-out-why-this-huge-website-has-a-zero-credibility-in-tech-community/

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Δεν την κάνω εγώ την σύγκριση των δύο επεξεργαστών!  Σύγκριση CpuBenchmark vs UserBenchmark κάνω!

Όποιος και εάν την κάνει, άκυρη είναι.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SeNNinhA είπε

Όποιος και εάν την κάνει, άκυρη είναι.

Μπράβο! Μόλις ανακάλυψες την Αμερική!

Δημοσ.
10 ώρες πριν, imvrios είπε

Το έχω δει και ψήνομαι αλλά:

1. δε το χρειάζομαι 

2. κριτικές πολλών χρηστών στο αμερικανικό Amazon λένε ότι δε παίζουν οι displayport και η Thunderbolt και ότι το support από Chuwi είναι απλώς ανύπαρκτο. Ούτε απαντάνε σε μηνύματα ούτε έχουνε σελίδα με BIOS, drivers κλπ.

Για specs προς χρήματα εννοείται ότι είναι super.

Επειδή είχα CHUWI tablet θα πω και εγω ότι από υποστήριξη ειναι μηδενική.

Σε όλα αυτά για όσο και εάν δουλεύουν όλα καλά. Εάν κάτι πάει στραβά τότε...

Απο ότι έχω καταλάβει μην περιμένετε υποστήριξη πολλών οθονών πάρα μόνο μέσα από το thunderbolt.

Για τα λεφτά του και εάν δεν πετύχετε ελαττωματικο κομμάτι μια χαρά ειναι.

Δεν συγκρίνεται βεβαια με NUC ή ASUS σαν ποιότητα κατασκευής. Κινεζική Μ/Β παραλαμβάνετε. Να το έχετε υπόψην.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

...

Δεν συγκρίνεται βεβαια με NUC ή ASUS σαν ποιότητα κατασκευής. Κινεζική Μ/Β παραλαμβάνετε. Να το έχετε υπόψην.

Μια χαρά είναι τα tablet της CHUWI, χρόνια έχω ένα, βέβαια τα πράματα μου τα προσέχω λίγο!

Ελεος! Τα NUC & συναφή κομπλέ και με τέτοια χαρακτηριστικά κοστίζουν πάνω από τα διπλάσια χρήματα!

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Μια χαρά είναι τα tablet της CHUWI, χρόνια έχω ένα, βέβαια τα πράματα μου τα προσέχω λίγο!

Ελεος! Τα NUC & συναφή κομπλέ και με τέτοια χαρακτηριστικά κοστίζουν πάνω από τα διπλάσια χρήματα!

Δεν είπε κάποιος κάτι διαφορετικό.

Ίσα ίσα. Είναι πραγματικά ότι πρέπει για καθημερινη χρήση. Απίστευτα βολικά μηχανήματα. Δεν ξαναστηνω tower εκτός και εάν είναι απολύτως απαραίτητο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε

Σε όλα αυτά για όσο και εάν δουλεύουν όλα καλά. Εάν κάτι πάει στραβά τότε...

Απο ότι έχω καταλάβει μην περιμένετε υποστήριξη πολλών οθονών πάρα μόνο μέσα από το thunderbolt.

Για τα λεφτά του και εάν δεν πετύχετε ελαττωματικο κομμάτι μια χαρά ειναι.

Είχα πάρει κ εγώ της συγκεκριμένης εταιρείας τάμπλετ με πολύ καλά χαρακτηριστικά βγήκε μάπα το καρπούζι ,ένταξη μη περιμένετε αξιοπιστία επωνύμων εταιρειών γι'αυτό το δίνουν κ σε αυτή τη τιμή . Σε άλλους μπορεί να τους βγαίνει σε άλλους όχι το κάθε μηχανάκι .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...