chrismilo91 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα παιδιά πριν λίγους μήνες έκανα μια παραγγελία από ebay Αγγλίας και επειδή δεν έστελνε ο πωλητής Ελλάδα έτσι την έστειλα σε έναν φίλο μου στην Αγγλία και έπειτα αυτός σε εμένα το πρόβλημα ήταν ότι όταν ήρθε το αντικείμενο κάρτα γραφικών δεν ήταν αυτό αλλά κάτι σαν συναγερμός έτσι άνοιξα refund στο paypal και το κέρδισα (νομίζω πως ο πωλητής δεν απάντησε καν) τώρα μετά από 2 εβδομάδες ο πωλητής με ρωτάει γιατί άνοιξα refund και πως εγώ έκανα false claim και ότι και καλά μου έστειλε κάρτα γραφικών και με απειλή ότι αν σε 1 εβδομάδα δεν του στείλω την κάρτα γραφικών θα με κίνηση νομικά εγώ τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση ;
kormos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 34 λεπτά πριν, chrismilo91 είπε Καλησπέρα παιδιά πριν λίγους μήνες έκανα μια παραγγελία από ebay Αγγλίας και επειδή δεν έστελνε ο πωλητής Ελλάδα έτσι την έστειλα σε έναν φίλο μου στην Αγγλία και έπειτα αυτός σε εμένα το πρόβλημα ήταν ότι όταν ήρθε το αντικείμενο κάρτα γραφικών δεν ήταν αυτό αλλά κάτι σαν συναγερμός έτσι άνοιξα refund στο paypal και το κέρδισα (νομίζω πως ο πωλητής δεν απάντησε καν) τώρα μετά από 2 εβδομάδες ο πωλητής με ρωτάει γιατί άνοιξα refund και πως εγώ έκανα false claim και ότι και καλά μου έστειλε κάρτα γραφικών και με απειλή ότι αν σε 1 εβδομάδα δεν του στείλω την κάρτα γραφικών θα με κίνηση νομικά εγώ τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση ; Στειλ του πίσω το πακέτο όπως ήταν μαζί με τη συσκευασία που σου το έστειλε 1
chrismilo91 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, kormos είπε Στειλ του πίσω το πακέτο όπως ήταν μαζί με τη συσκευασία που σου το έστειλε Το θέμα είναι να μην μπω σε αυτή την διαδικασία αν δεν το στείλω πίσω υπάρχει θέμα ;
kormos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 55 λεπτά πριν, chrismilo91 είπε Το θέμα είναι να μην μπω σε αυτή την διαδικασία αν δεν το στείλω πίσω υπάρχει θέμα ; Κανονικά από τη στιγμή που έχει επιλυθεί το πρόβλημα μέσα από το PayPal/eBay δεν θεωρώ πως υπάρχει λόγος να χάνεις το χρόνο σου... 1
chrismilo91 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 42 λεπτά πριν, kormos είπε Κανονικά από τη στιγμή που έχει επιλυθεί το πρόβλημα μέσα από το PayPal/eBay δεν θεωρώ πως υπάρχει λόγος να χάνεις το χρόνο σου... Το ξέρω τώρα λέει ότι θα πάει στην αστυνομία και ότι και καλά το πακέτο κάποιος το έχει ανοίξει και του είπα ας πάει και δεν ασχολούμαι άλλο
Mr_Terror Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Φιλε μου μην ασχοληθεις καθολου.Ας παει οπου θελει.Η υποθεση εχει κλεισει υπερ σου και δεν μπορει να κανει τιποτα.Ετσι στα λεει μπας και βγαλει κατι απο την χασουρα του.
kormos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 12 λεπτά πριν, chrismilo91 είπε Το ξέρω τώρα λέει ότι θα πάει στην αστυνομία και ότι και καλά το πακέτο κάποιος το έχει ανοίξει και του είπα ας πάει και δεν ασχολούμαι άλλο Ασ πάει 🙃
chrismilo91 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε Φιλε μου μην ασχοληθεις καθολου.Ας παει οπου θελει.Η υποθεση εχει κλεισει υπερ σου και δεν μπορει να κανει τιποτα.Ετσι στα λεει μπας και βγαλει κατι απο την χασουρα του. αυτο θα κανω δεν ασχολουμαι αλλο τωρα μου εστειλε αυτο τι φαση? το θεμα ειναι φοβαμαι μην μπλεξει ο φιλος μου που μου εστειλε το πακετο αλλα ευτηχως εχει και εκεινος βιντεο που ειναι αθυκτη η συσκευασια Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2021 από chrismilo91
moutsa Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Αυτό που είχε μέσα το πακέτο υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι αξίας πολύ ποιο ακριβό από την αγορά που έκανες?
chrismilo91 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 10 λεπτά πριν, moutsa είπε Αυτό που είχε μέσα το πακέτο υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι αξίας πολύ ποιο ακριβό από την αγορά που έκανες? οχι με τιποτα κατι σαν συναγερμος εμοιαζε αλλα μονο ενα κοματι 11 λεπτά πριν, moutsa είπε Αυτό που είχε μέσα το πακέτο υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι αξίας πολύ ποιο ακριβό από την αγορά που έκανες? οχι με τιποτα κατι σαν συναγερμος εμοιαζε αλλα μονο ενα κοματι τεσπα δεν θα ασχοληθω αλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα