Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, bill_viper είπε

Στο Xbox online και story είναι μαζί.

Εδώ είναι το σωστό link https://www.xbox.com/el-GR/games/store/grand-theft-auto-v/9nxmbtb02zsf?ocid=AID2200057_aff_7593_1243925&tduid=(ir__dmd2zqi9kkkfqnkp133xftfux32xtlovt1jkatyz00)(7593)(1243925)(te1Fq2FCseg-Ixmu1AJgS_F24s8A5rw1Tg)()&ranMID=24542&ranEAID=te1Fq2FCseg&ranSiteID=te1Fq2FCseg-Ixmu1AJgS_F24s8A5rw1Tg&epi=te1Fq2FCseg-Ixmu1AJgS_F24s8A5rw1Tg&irgwc=1&irclickid=_dmd2zqi9kkkfqnkp133xftfux32xtlovt1jkatyz00

To τσίμπησα κι εγώ μιας και δεν έχω παίξει ποτέ το GTA V. Ωστόσο, πρώτα θα τελειώσω το Cyberpunk και μετά θα πάρει σειρά.

Ερώτηση, το Witcher 3 έχει next-gen patch όπως το Cyberpunk;

Όχι ακόμα.

Δημοσ.

Συντομα θα πουλησω το one x μου κ στο μελλον θα παω σε series x

Τα games που εχω στη κατοχη μου σε σκληρ οπως επισης κ αυτα που εχω απο gamepass κλπ πρεπει να τα ξανακατεβαζω οταν παρω την καινουρια κονσολα ή απλα κοτσαρω το σκληρο πανω κ θα παιζουν ;;; 

Δημοσ.

Μείωση τιμής του game pass στην Ινδία από Απρίλη. Ισως δεν τους ικανοποιούν οι συνδρομές εκει. Οπότε μη βάζετε ελληνικές να μειώσουν και εδω😂

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Μείωση τιμής του game pass στην Ινδία από Απρίλη. Ισως δεν τους ικανοποιούν οι συνδρομές εκει. Οπότε μη βάζετε ελληνικές να μειώσουν και εδω😂

Το αφεντικο (Nαδελας) ξερει τι κανει. Τεταρτη γενια ινδος ειναι. ποσα billon ειναι ειπαμε οι ινδιοι? do the math my friend.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Choutas είπε

Να Μ;ς τρελάνει και να βγάλει κανά τάμπλετ με μοχλούς και γκριπ στα 150 ευρώ για cloud gaming?

Tρεχα γυρευε.

Μη σκασει κανενα VR απο το πουθενα και φριξει το σκυλι (που δεν το νομιζω φυσικα αλλά λεμε)..

• Like 1
Δημοσ.

• Members play 40% more titles after joining.
  • Members play games across 30% more genres after joining.
  • Average 8.3x player lift after a back catalog game joins Gamepass.
  • For new games from large publishers 3.5x player lift compared similar games not on Gamepass.
  • Similarly 15x player lift new indie games.
  • 3.5x lift for games launching on Gamepass compared to steam.
  • Social conversation increased by 3x for a game when it is announced for Gamepass.
  • GP members 4x more likely to stream on twitch.
  • GP members spend 50% more than similar users.
  • Post-sale monetization increases by 2.8x after joining Gamepass, 50% of this comes from new players to the game

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

To DLSS των φτωχών.

Μην σκάσει κανένα Switch Pro με τίποτα καστομ Nvidia με DLSS support και γίνουν θαύματα από Nintendo μεριά.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Choutas είπε

To DLSS των φτωχών.

Μην σκάσει κανένα Switch Pro με τίποτα καστομ Nvidia με DLSS support και γίνουν θαύματα από Nintendo μεριά.

Το παλεύει η Nintendo να μην σκάσει. Όνειρα κάνει να παραμείνει μέχρι το 2025 το ίδιο hardware και μετά θα το σκεφτεί! 😄

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...