Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο δικό μου θέμα μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ?

Το γράφω για τρίτη φορά. Στο μενού που θα έπρεπε να εμφανίζεται η επιλογή για χειρισμό της κονσόλας με το χειριστήριο της tv  δεν μου την εμφανίζει καθόλου . Και ενώ όλες τις υπολοιπες συσκευές μπορώ να τις χειρίζομαι με το χειριστήριο της tv το xbox όχι. Ενώ παλιά μπορούσα πριν καν δωθεί αυτή η επιλογή στο xbox με το χειριστήριο της Samsung qled 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, ALIEN-3- είπε

https://support.xbox.com/el-GR/help/hardware-network/settings-updates/whats-new-xbox-one-system-updates

Εδώ στα γνωστά προβλήματα στην επιλογή οθονη τηλεόρασης πρεπει να αναφέρει το θέμα σου . Σαν λύση προτείνει επανεκκίνηση της κονσόλας

Ναι το δοκίμασα αυτό.

Παρατήρησα ότι στις ενημερώσεις της κονσόλας για το 2022 το πρόβλημα αυτό εμφανίστηκε από τον Φεβρουάριο.

Και συμβαίνει σε μερικούς χρήστες.

Μπορεί να μην έχει πρόβλημα η κονσόλα.

Κατέβασα και την εφαρμογή Xbox Report a Problem

Επεξ/σία από Westcoast
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ALIEN-3- είπε

Στο δικό μου θέμα μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ?

Το γράφω για τρίτη φορά. Στο μενού που θα έπρεπε να εμφανίζεται η επιλογή για χειρισμό της κονσόλας με το χειριστήριο της tv  δεν μου την εμφανίζει καθόλου . Και ενώ όλες τις υπολοιπες συσκευές μπορώ να τις χειρίζομαι με το χειριστήριο της tv το xbox όχι. Ενώ παλιά μπορούσα πριν καν δωθεί αυτή η επιλογή στο xbox με το χειριστήριο της Samsung qled 

Περυσι δούλευαν ολα σε μενα ,lg cx , series x

Και με το guide του xbox controller άλλαζε hdmi και το τηλεκοντρόλ της τβ δουλευε στο μενού του χβοχ. Μετά από κάποια update της τβ η του xbox δεν ξαναδουλεψε τίποτα. Παρά μόνο όταν ανοίγω το xbox να ανοίγει η τβ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Περυσι δούλευαν ολα σε μενα ,lg cx , series x

Και με το guide του xbox controller άλλαζε hdmi και το τηλεκοντρόλ της τβ δουλευε στο μενού του χβοχ. Μετά από κάποια update της τβ η του xbox δεν ξαναδουλεψε τίποτα. Παρά μόνο όταν ανοίγω το xbox να ανοίγει η τβ

Υπάρχει σε σένα η επιλογή στο αντίστοιχο μενού του xbox ? Γιατί εμένα δεν μου βγάζει καν την επιλογή να το ενεργοποιήσω....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, ALIEN-3- είπε

Υπάρχει σε σένα η επιλογή στο αντίστοιχο μενού του xbox ? Γιατί εμένα δεν μου βγάζει καν την επιλογή να το ενεργοποιήσω....

Δεν το εχω ψάξει αλλά έχω την εντύπωση αυτό το μενού που είδες είναι από alpha insider κονσολα.την είχα και εγώ alpha αλλά την γυρίσα πάλι. Οπότε σε λιγο καιρο θα βγει update για ολους.πρωτα βγαινει στους insiders και μετα για ολους αφού τεσταριστει

Επεξ/σία από chrisgewrgi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Δεν το εχω ψάξει αλλά έχω την εντύπωση αυτό το μενού που είδες είναι από alpha insider κονσολα.την είχα και εγώ alpha αλλά την γυρίσα πάλι. Οπότε σε λιγο καιρο θα βγει update για ολους.πρωτα βγαινει στους insiders και μετα για ολους αφού τεσταριστει

Έχω την εντύπωση ότι έχει δωθεί η συγκεκριμένη αναβάθμιση . Υπάρχει και στο site της Microsoft αυτή η επιλογή στις οδηγίες .

https://support.xbox.com/el-GR/help/hardware-network/display-sound/hdmi-cec

Αν δεν κάνει κοπο σε εσένα η σε κάποιον άλλον ας τσεκαρει στην κονσολα του να  μας πει να μην ψάχνομαι τζάμπα αν δεν έχει δωθεί ακόμη 

Επεξ/σία από ALIEN-3-
Δημοσ.
8 ώρες πριν, ALIEN-3- είπε

Έχω την εντύπωση ότι έχει δωθεί η συγκεκριμένη αναβάθμιση . Υπάρχει και στο site της Microsoft αυτή η επιλογή στις οδηγίες .

https://support.xbox.com/el-GR/help/hardware-network/display-sound/hdmi-cec

Αν δεν κάνει κοπο σε εσένα η σε κάποιον άλλον ας τσεκαρει στην κονσολα του να  μας πει να μην ψάχνομαι τζάμπα αν δεν έχει δωθεί ακόμη 

Οχι τις τελευταίες 2 επιλογές δεν μου τις έχει ούτε εμένα. 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Οχι τις τελευταίες 2 επιλογές δεν μου τις έχει ούτε εμένα. 

Μίλησα με την εξυπηρέτηση, online και η απάντηση τους ήταν. Από αναφορές η συγκεκριμένη λειτουργία είναι υπο δοκιμή οπότε υπάρχει πιθανότητα να έχει σταματήσει να λειτουργεί προσωρινά . και με πρότειναν να κανω ρεσετ

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Μιας και αναμένω το Χ να κάνω μια ερώτηση. Γνωρίζεται αν λειτουργεί ο ανταπτορας της 8bitdo στο Xbox;

Note: Xbox Bluetooth controllers on the latest firmware released in Sep, 2021 are NOT supported any longer, due to their bluetooth change from Classic to BLE.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Note: Xbox Bluetooth controllers on the latest firmware released in Sep, 2021 are NOT supported any longer, due to their bluetooth change from Classic to BLE.

Αυτό αφορά τα χειριστήρια :) Εγώ αναρωτιέμαι αν μπορώ να συνδέσω τον adapter στο Xbox και να παίξω με Dual Shock. 

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Αυτό αφορά τα χειριστήρια :) Εγώ αναρωτιέμαι αν μπορώ να συνδέσω τον adapter στο Xbox και να παίξω με Dual Shock. 

α συγγνωμη λαθος το διαβασα :) δεν ξερω να σου πω ειναι η αληθεια :( 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...