Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ το Trek to Yomi δεν ξέρω αν θα είναι goty ή απλά καλουτσικο. Οπτικά δίνει ρέστα αλλά έχω το gameplay ως μεγάλο ερωτηματικό.

• Like 1
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Core-X είπε

Αυτό πάντως πήρε και νωρίτερα ;)

1080@60 όχι 4Κ@60 με current gen patch.

Θα πάρουν και τα 2 update.

Δημοσ.

13 hours ago, Core-X said:

Αυτό πάντως πήρε και νωρίτερα ;)

Αλλο ενα παιχνιδι που πρεπει να παιξω. Μεχρι τωρα ειχα την δικαιολογια να περιμενω το next gen patch. Τωρα ποιος ξερει ποτε θα βγει.

Δημοσ.

γεια σας δεν ξερω αν εχει ερωτηθει και πριν αν ναι παρακαλω παραπεψτε με 

τι εχετε να μου προτεινεται σε headset wirelees να αγορασω για το xbox series x 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Donqihote είπε

γεια σας δεν ξερω αν εχει ερωτηθει και πριν αν ναι παρακαλω παραπεψτε με 

τι εχετε να μου προτεινεται σε headset wirelees να αγορασω για το xbox series x 

Hyperx Cloud FlightX

• Like 1
Δημοσ.

το αριστερό trigger της κονσόλας είναι λίγο κολλώδες. δυστυχώς ενώ η κονσόλα έχει δύο χρόνια εγγύηση το χειριστήριο μαζί της έχει μόνο ένα!

πώς επιδιορθώνεται αυτό; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...