Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 21/7/2022 στις 10:41 ΜΜ, 26ska είπε

Αγόρασε κανείς το Forza hotwheels;

έχω τα premium addons, και περιλαμβανετε. πολυ καλό. εμενα δλδ που μ αρεσει το horizon 5 γενικως και εχω φάει μια 100η ωρες ανετα, μ άρεσε πάρα πολύ.

Δημοσ.
1 hour ago, kavadias said:

έχω τα premium addons, και περιλαμβανετε. πολυ καλό. εμενα δλδ που μ αρεσει το horizon 5 γενικως και εχω φάει μια 100η ωρες ανετα, μ άρεσε πάρα πολύ.

Πόσες ώρες gameplay ώστε να κάνεις 100% το hot wheels;

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Πόσες ώρες gameplay ώστε να κάνεις 100% το hot wheels;

12ωρες το δίνει το true achievements, βάλε 15 να είσαι μέσα. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

κανά 10-12 ώρες για όλα τα μισσιονς και τα περισσότερα achievements (έχει 3-4 unobtainable bugged as of now) 

έχει και μερικά achievements άσχετα (level 100 στο horizon open πχ. που θέλει κανά 3ώρο από μονο του)

αλλά το playtime του ειναι 12-15 ώρες πρακτικά.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσουμε τον ήχο στο boot?

Για κάποιο λόγο ο ήχος έχει τεράστια ένταση κατά το boot και είναι συνήθως ενοχλητικός.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, The_Judas είπε

Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσουμε τον ήχο στο boot?

Για κάποιο λόγο ο ήχος έχει τεράστια ένταση κατά το boot και είναι συνήθως ενοχλητικός.

Πόσο δίκιο έχεις. Σπαστικός ήχος. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχεις και κανένα μεγάλο subwoofer, εκεί να δεις πόσο ενοχλητικός είναι γιατί προς το τέλος της loading screen αναπαράγει μερικές χαμηλές συχνότητες και εκεί που κάθεσαι ήρεμα και ωραία, ξυπνάει το sub, ακούς ένα μπουμ και λες τι έγινε ρε παιδιά?

Επεξ/σία από music_lover
  • Like 2
Δημοσ.

Έχω ένα περίεργο πρόβλημα δεν ξέρω που πρέπει να το γράψω και αν φταίει η κονσόλα . 

Έχω μια 55 άρα 4Κ JVC . Στο ARC έχω συνδεμένη την ηχομπάρα της Creative Stage 2.1 

Στα HDMI έχω αποκωδικοποιητή NOVA & το XBOX .

Όταν ανοίγω την τηλεόραση ανοίγει αυτόματα και η ηχομπάρα και ο ήχος βγαίνει από αυτή των καναλιών .

Όταν γυρνάω στον αποκωδικοποιητή παίζει ο ήχος πάλι από την ηχομπάρα κανονικά .

Όταν γυρνάω στο XBOX χάνει τον ήχο από την ηχομπάρα εντελώς και δεν ακούγεται ούτε από τα ηχεία της τηλεόρασης .

Ο μόνος τρόπος να αποκτήσω ήχο είναι να κλείσω την ηχομπάρα εντελώς και έτσι ενεργοποιούνται τα ηχεία της τηλεόρασης .

Τι κάνω λάθος ; Τι δεν καταλαβαίνω ; 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, music_lover είπε

Αν έχεις και κανένα μεγάλο subwoofer, εκεί να δεις πόσο ενοχλητικός είναι γιατί προς το τέλος της loading screen αναπαράγει μερικές χαμηλές συχνότητες και εκεί που κάθεσαι ήρεμα και ωραία, ξυπνάει το sub, ακούς ένα μπουμ και λες τι έγινε ρε παιδιά?

μια απλή ηχομπαρα Samsung 2.1 εχω και γίνεται χαμός στο τέλος του ηχητικού.

πάντως για να λέμε και τα θετικά, στο θέμα του ήχου τα πάει καλά το Xbox.

αντιθέτως όταν βγάζω ήχο στην ίδια ηχομπαρα (hdmi arc) απο tvbox ή την τηλεόραση , ο ήχος είναι πολύ κάτω συνήθως.

1 ώρα πριν, GaGaS_Thess είπε

Έχω ένα περίεργο πρόβλημα δεν ξέρω που πρέπει να το γράψω και αν φταίει η κονσόλα . 

Έχω μια 55 άρα 4Κ JVC . Στο ARC έχω συνδεμένη την ηχομπάρα της Creative Stage 2.1 

Στα HDMI έχω αποκωδικοποιητή NOVA & το XBOX .

Όταν ανοίγω την τηλεόραση ανοίγει αυτόματα και η ηχομπάρα και ο ήχος βγαίνει από αυτή των καναλιών .

Όταν γυρνάω στον αποκωδικοποιητή παίζει ο ήχος πάλι από την ηχομπάρα κανονικά .

Όταν γυρνάω στο XBOX χάνει τον ήχο από την ηχομπάρα εντελώς και δεν ακούγεται ούτε από τα ηχεία της τηλεόρασης .

Ο μόνος τρόπος να αποκτήσω ήχο είναι να κλείσω την ηχομπάρα εντελώς και έτσι ενεργοποιούνται τα ηχεία της τηλεόρασης .

Τι κάνω λάθος ; Τι δεν καταλαβαίνω ; 

όταν πας γενικά/ένταση ήχου το ρύθμιση έχει στο "ήχος ομιλητή" ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...