Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νουμπικι ερώτηση ξανά . Πήρα πρώτο σε δισκάκι εκτός game pass  το cyberpunk  προφανώς xbox one. Κατέβασε update για χ αλλά μου ζητάει το δίσκο μέσα για να παίξει. Μπορώ να το συσχέτισω με το λογαριασμό στο store  η κάτι τέτοιο; Για να μην βάζω δίσκο ;

Bluetooth ακουστικά γενικής χρήσεως συνδέονται με το x πχ ,earbuds .

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Dorian είπε

Νουμπικι ερώτηση ξανά . Πήρα πρώτο σε δισκάκι εκτός game pass  το cyberpunk  προφανώς xbox one. Κατέβασε update για χ αλλά μου ζητάει το δίσκο μέσα για να παίξει. Μπορώ να το συσχέτισω με το λογαριασμό στο store  η κάτι τέτοιο; Για να μην βάζω δίσκο ;

το license που έχεις αγοράσει για το cyberpunk EINAI το δισκακι. οπότε χωρίς αυτό δεν έχεις τιποτα.

αν θες τα games να σχετίζονται με το λογαριασμό σου, τότε digital

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dorian είπε

Bluetooth ακουστικά γενικής χρήσεως συνδέονται με το x πχ ,earbuds .

Ακουστικά δεν συνδέονται μέσω Bluetooth. Ασύρματα με ανταπτορα ή της microsoft, ενσυρματα οποία θέλεις πάνω στο χειριστήριο.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπερα σας .

Ειμαι νεος κατοχος xbox series x και θα ηθελα καποιος να μου πει για τιμονιερα.

Εχω βρει για xbox one αλλα δεν γνωριζω για το αν ειναι συμβατες με το x. 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, leo066 είπε

Ακουστικά δεν συνδέονται μέσω Bluetooth. Ασύρματα με ανταπτορα ή της microsoft, ενσυρματα οποία θέλεις πάνω στο χειριστήριο.

Ποιος ανταπτορας ; Τα χειριστήρια bluetooth δεν είναι;  Στο  pc πάντως συνδέθηκε . Έχω μπερδευτεί .

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Dorian είπε

Ποιος ανταπτορας ; Τα χειριστήρια bluetooth δεν είναι;  Στο  pc πάντως συνδέθηκε . Έχω μπερδευτεί .

Τα χειριστήρια έχουν και Bluetooth αλλά με τον ανταπτορα της ms δεν συνδέονται με Bluetooth. Για ασύρματα ακουστικά θα πρέπει να υποστηρίζουν σύνδεση με Xbox, όχι Bluetooth. Χρησιμοποιούν το ίδιο πρωτόκολλο με τα χειριστήρια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kromachine1980 είπε

Καλησπερα σας .

Ευχαριστώ 

Προς thrustmaster μεριά να κοιτάξεις. Έχει μοντέλα που είναι συμβατά με xbox και pc. Νομίζω και η Logitech έχει κάποια που ταιριάζουν. Με μια αναζήτηση σκρουτζ θα τα βρεις. 

Τώρα είδα για τη συμβατότητα που λες. Ότι κάνει σε one - one s - one x κάνει και σε series s-x. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, kromachine1980 είπε

Καλησπερα σας .

Ευχαριστώ 

Η πιο VFM επιλογή για να ξεκινήσεις είναι η Thrustmaster TX. Αν θέλεις να ανέβεις πιο ψηλά σε budget στείλε μου pm για να μη βγούμε offtopic εδώ.

Επεξ/σία από Lobo10
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...