Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Πάντως εγώ δεν βλέπω να έχει και τρελή διαφορά σε σχέση με όσο κοστίζει Ελλάδα ένας μοχλός.

Για την ακρίβεια έχει 4-5 ευρώ διαφορά χωρίς τα έξοδα αποστολής γενικότερα.

Το Microsoft de δεν έχει έξοδα αποστολής, οπότε είναι μια κάποια προσφορά. 

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Δεν έχει έξοδα αποστολής από Γερμανία για Ελλάδα?

Τι να πω αυτό δεν το ήξερα.

Από το Microsoft de καθόλου. Είτε πάρεις xbox είτε μοχλό. 

Ομοίως από το Microsoft Fr και 

Microsoft It. 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Γενικότερα από ms store Ευρώπης?

Και λογικά δέχονται κανονικά Ελληνικές κάρτες και αποστολή για Ελλάδα σωστά?

εντός ΕΕ ναι. ακριβώς. εγω με κάρτα της Α-Bank εχω πληρώσει. 

Δημοσ.

69 ευρώ το φθηνότερο Dead Space για Xbox σε φυσική μορφή.

Αν κάποιος χριστιανός ορθόδοξος το πάρει Day One και το τελειώσει σχετικά γρήγορα δίνω 55 ευρώ για το παιχνίδι μεταχειρισμένο.

• Thanks 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Tigio13 είπε

Πριν λίγο καιρό τα είχε στα 40 πάντως. Σε περίπτωση που δεν το είχες δει το επισημαίνω. Είχα πάρει ένα electric volt σε αυτά τα λεφτά. Αν έχεις κάποιο να παίζεις περίμενε μήπως ξανά βγάλει καμιά προσφορά. 

Το είχε βάλει και 35 ευρώ στα τέλη Νοεμβρίου και δεν το πήρα ο ηλιθιος...

Δημοσ.

Πολύ καλά νέα. 

Για όσους βαριουνται να διαβάσουν, πρακτικά παίρνουν το development του halo τελείως από την 343 και το κάνουν τελείως outsource, που το είχαν κάνει ήδη στην ουσία απλά τώρα και πιο επίσημα.

Η 343 θα έχει τον ρόλο του publisher και θα επιβλέπει τα παιχνίδια που αναπτύσσονται και την μηχανή slipspace.

Και από ότι λένε η 343 μπορεί να έχασε μέχρι και 1/3 των εργαζομένων της. Αυτό το τελευταίο δεν συμπεριλαμβάνεται στα καλά νέα προφανώς αλλά it is what it is.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πανέμορφο το MH: Rise. (ειδικά αν σκεφτούμε οτι είναι port του Switch) Φανταστικά χρώματα και sharp af. (Series S)

MH01.jpg.74f47f0cb2c553001438bd7767fb8401.jpg

Επεξ/σία από gr8effect
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι φυσιολογικό που έχω ένα ελαφρώς αλλά ανεκτό input lag όταν συνδέω mouse στο series x, ένα ελαφρύ τρεμόπαιγμα στην εικόνα θα έλεγα σε σχέση με όταν παίζω το ίδιο game με το ίδιο ποντίκι στο pc

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
1 ώρα πριν, giorgosmcmc είπε

Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι φυσιολογικό που έχω ένα ελαφρώς αλλά ανεκτό input lag όταν συνδέω mouse στο series x, ένα ελαφρύ τρεμόπαιγμα στην εικόνα θα έλεγα σε σχέση με όταν παίζω το ίδιο game με το ίδιο ποντίκι στο pc

σε όλες τις ρυθμίσεις dpi του mouse? το δοκίμασες; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

σε όλες τις ρυθμίσεις dpi του mouse? το δοκίμασες; 

Οι αληθεια ειναι πως οχι δε το δοκιμασα

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε

Έχει κανείς πρόβλημα με το lfg; 

Ενώ δεν έχω κάνει κάνενα lfg μου δείχνει ότι ενδιαφέρονται άτομα για το lfg που δεν έχω κάνει. 

Γιατι συμβαίνει αυτό; 

Εννοείς ότι σου έρχονται προτάσεις από άλλους που έχουν κάνει lfg? 

(looking for game , lfg για όποιον φίλο δε γνωρίζει, είναι η διαδικασία που ζητάς από όσους φίλους και μη είναι online αν θελουν να μπουν σε multiplayer, με ενα κλικ). 

Αν είναι αυτό είναι θέμα privacy settings κ notifications. 

Αν εννοείς δικό σου lfg, μήπως είχες φτιάξει παλαιότερα και είχες βάλει λήξει από λάθος πολύ αργά κ έμεινε ανοικτό ακόμα; Σε αυτή την περίπτωση βλέπουν το ποστ σου για lfg και ζητάνε συμμετοχή. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 19/1/2023 στις 7:38 ΜΜ, Choutas είπε

69 ευρώ το φθηνότερο Dead Space για Xbox σε φυσική μορφή.

Αν κάποιος χριστιανός ορθόδοξος το πάρει Day One και το τελειώσει σχετικά γρήγορα δίνω 55 ευρώ για το παιχνίδι μεταχειρισμένο.

υπομονή σε λίγους μήνες θα μπει στο gamepass 😁

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...