Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Tetrabitos είπε

Ηθικά ναι μέχρι να πιάσει κρύο και θέλουν αέριο από την Ρωσία. 😆😂

Τι προτερήματα έχω με αυτό παίδες;

Εγώ από το χειριστήριο τηλεόρασης μέχρι στιγμής ανοίγω Xbox και κινούμαι στο μενού.

IMG_20230221_154645.jpg

εγω το εκλεισα αυτο, γιατι οταν κλεινω τηλεοραση και ενισχυτη, και το xbox ειναι ανοιχτο, μου τα ξανανοιγει επιτοπου...

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

εγω το εκλεισα αυτο, γιατι οταν κλεινω τηλεοραση και ενισχυτη, και το xbox ειναι ανοιχτο, μου τα ξανανοιγει επιτοπου...

Αυτό είναι bug να ξέρεις μου το έκανε και μένα xbox + tv μέχρι που έκανα reset σε ένα από τα δύο - δεν θυμάμαι για να σε βοηθήσω :(

• Sad 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, metallica 13 είπε

Η κατάσταση με το hdr πλέον είναι να γελάς...Μεγαλα παιχνίδια και είτε δεν έχουν καθόλου η έχουν και είναι για κλάματα... Πραγματικά μας έβαλαν να πάρουμε πανάκριβες τηλεοράσεις για το  hdr και όσο περνάνε τα χρόνια αντί να βελτιωθεί η κατάσταση γίνεται χειρότερη.. Πάλι καλά είχε ωραίο hdr το dead space remake και θυμήθηκα γιατί πήρα την τηλεόραση που έχω.. 

Το αυτό. Αρνούμαι να πιάσω το Atomic Heart χωρίς HDR. Ειδικά 10 μέρες τώρα που έχω ξεκινήσει το RDR2 σε 65C1 OLED έχω πάθει σοκ με το HDR!!

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Lobo10 είπε

FB_IMG_1676998340674.jpg

Το Wo Long είναι πιθανότατα το most expected παιχνίδι gamepass για μένα από το launch του. Μακάρι να έχει τη κλασσική ποιότητα Team Ninja.

• Thanks 1
Δημοσ.

έχει κανένας θέμα με bug στο atomic heart? έκει που έπεζα έβγαλε black screen και έκανε force close και τώρα όποτε το ανοίγω και φορτώνει το τελευταίο save βγάζει μαύρη οθόνη και τρώει force close.

PXL_20230222_160832873.jpg

Δημοσ.

Το atomic heart τα σπάει!εβγαλα το πρώτο boss. Το μόνο game που ότι κάνεις χρειάζεται και οχι απλα για να έχεις κάτι να κάνεις. Αν δεν πας stealth καπου τον ήπιες, αν δεν φτιάξεις οπλα ξανά το ιδιο, αν δεν μαζέψεις υλικά ξανά τα βρίσκεις σκουρα.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το Atomic Heart εκτός από τα γραφικά τα σπάει και καλλιτεχνικά. Μοιάζει με το Bioshock Infinite του μέλλοντος...

Θα περιμένω λίγο πριν το πιάσω μπας και προσθέσουν HDR. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rodosf1 είπε

αυτό που σε πιάνει στο Atomic Heart όταν σε πιάσει η κάμερα.... μόλις καταλάβεις ότι τον ήπιες... θεϊκό 😎

Ναι θελει να τις διαλύεις αλλά ερχονται τα μ.σμενα και τις φτιαχνουν αμεσως. 

Έσκασε update 67gb..!

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Ναι θελει να τις διαλύεις αλλά ερχονται τα μ.σμενα και τις φτιαχνουν αμεσως. 

Έσκασε update 67gb..!

ναι από χθες, το κατέβασα. 

Πολύ καλό επίσης ότι το παιχνίδι είναι επιτέλους ρεαλιστικά δύσκολο κ έχει manual save σε αυτό με τη μαγνητοταινια, βαρέθηκα με τα άπειρα saves πριν 1-2 λεπτά που τελειώνεις ενα game για πλάκα. 

ΥΓ. Η τύπισσα στο μηχάνημα με τα upgrades η καλύτερη... νύφη! 😉

Δημοσ.

Καλά τι patch είναι αυτό ρε παιδιά σχεδόν όσο το παιχξιδι ολόκληρο ?!?!? Το έβαλα να, κατεβαίνει πηγα την μικρή ενόργανη με την λογική να παιξω μόλις γυρίσουμε και ξαπλώσει για υπνο ανοίγω την κονσόλα τώρα και μου σκάνε 67gb ?!?? 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Καλά τι patch είναι αυτό ρε παιδιά σχεδόν όσο το παιχξιδι ολόκληρο ?!?!? Το έβαλα να, κατεβαίνει πηγα την μικρή ενόργανη με την λογική να παιξω μόλις γυρίσουμε και ξαπλώσει για υπνο ανοίγω την κονσόλα τώρα και μου σκάνε 67gb ?!?? 

Ναι και εγώ δεν το ήξερα πιο νωρίς και το εβαλα στις 19:30 περιμένω ακόμα λίγο για να παίξω. Δεν ξερω τι αλλάζουν με τετια νουμερα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημέρα . Για όσους κέρδισαν στον διαγωνισμό του oreo . Κέρδισα μια 3 μήνη συνδρομή αλλά δεν μου έχει έρθει ακόμα το email που μου είπε ότι θα λάβω . Είδα και στα spam αλλά τίποτα . Πόση ώρα κάνει συνήθως ; Ξέρει κανείς ; 

*EDIT* Όλα καλά άργησε λίγο αλλά ήρθε . Μεγάλη προσοχή για όσους κάνουν το κόλπο με την λήξη και αναβάθμιση από Gold σε Ultimate 1:1 όταν περάσεις τον κωδικό ενεργοποιεί ξανά την περιοδική χρέωση . Θα πρέπει να την απενεργοποιήσετε 

Επεξ/σία από GaGaS_Thess
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Ναι και εγώ δεν το ήξερα πιο νωρίς και το εβαλα στις 19:30 περιμένω ακόμα λίγο για να παίξω. Δεν ξερω τι αλλάζουν με τετια νουμερα

Ενώ δεν το είχα στο πλάνο, μετά από αυτά που διάβασα εδώ έβαλα να κατέβει το παιχνίδι χθες το απόγευμα, μακάρι να κατέβηκε εξ αρχής με το patch μαζί γιατί δεν το τσέκαρα. Είναι απαιτητικό παιχνίδι και θέλει συγκέντρωση (άρα να το παίξω αποκλειστικά μόνο του), ή χαλαρό για διαλείμματα από το Yakuza 2 που θα ξεκινήσω επίσης αυτές τις μέρες;

Επεξ/σία από thagkol
Δημοσ.

Ερώτηση ( xbox series s αλλά είναι θέμα κοινού λογισμικού) λιγο ειδίκη σε όσους έχουν τηλεώραση με Dolby Vision και συνδρομή Amazon Prime. Ενώ μέχρι πριν μερικούς μήνεςη εφαρμογή του prime έκανε αυτόματα εναλλαγή μεταξύ SDR/HDR/Dolby Vision ανάλογα το video, πλέον μπάινει μόνο HDR όχι Dolby Vision και αν μπέις μετά αν επιλέξεις SDR video παραμένει σε HDR.

To έχει παρατηρήσει κάπιος άλλος αυτό?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...