Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δίνω εξετάσεις στην σχολή την άλλη εβδομάδα σε ένα μάθημα το οποίο δεν έχω ποτέ διδαχθεί αφού ο καθηγητής που το δίδασκε έλλειπε τα πρώτα 2 χρόνια και μετά αυτό καταργήθηκε. Η ύλη που έχει οριστεί για όσους το χρωστάνε είναι απο ένα βιβλίο το οποίο δεν έχω και ψάχνω τρόπο να βρώ.

Το βιβλίο είναι το Εγκληματολογία, Αλεξιάδης Στ., εκδ. Σάκκουλα 2011

Γνωρίζει κάνείς αν μπορώ να το δανειστώ απο κάποια δημόσια βιβλιοθήκη για λίγες μέρες; Δεν θέλω να το αγοράσω γιατί κάνει 40€ και θα πάνε τζάμπα αφού το θέλω μόνο για μια φορά.

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Silverage είπε

Δίνω εξετάσεις στην σχολή την άλλη εβδομάδα σε ένα μάθημα το οποίο δεν έχω ποτέ διδαχθεί αφού ο καθηγητής που το δίδασκε έλλειπε τα πρώτα 2 χρόνια και μετά αυτό καταργήθηκε. Η ύλη που έχει οριστεί για όσους το χρωστάνε είναι απο ένα βιβλίο το οποίο δεν έχω και ψάχνω τρόπο να βρώ.

Το βιβλίο είναι το Εγκληματολογία, Αλεξιάδης Στ., εκδ. Σάκκουλα 2011

Γνωρίζει κάνείς αν μπορώ να το δανειστώ απο κάποια δημόσια βιβλιοθήκη για λίγες μέρες; Δεν θέλω να το αγοράσω γιατί κάνει 40€ και θα πάνε τζάμπα αφού το θέλω μόνο για μια φορά.

Η βιβλιοθήκη του τμήματος δέν μπορέι να σου δώσει , συνήθως έχουν αντίτυπα . Τώρα με τη πανδήμία δέν ξέρω και εάν λειτουργεί, βέβαια η γραμματεία των τμημάτων λειτουργεί

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Η βιβλιοθήκη του τμήματος δέν μπορέι να σου δώσει , συνήθως έχουν αντίτυπα . Τώρα με τη πανδήμία δέν ξέρω και εάν λειτουργεί, βέβαια η γραμματεία των τμημάτων λειτουργεί

Η σχολή είναι στην Κόρινθο οπότε θα ήταν πιο βολικό κάτι στην Αθήνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...