Wheysted Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Πως γινεται να βγαζει screen on time 10 ωρες μετα απο χρονια βαρια χρηση και εαν υπαρχει καποια πιο καινούργια συσκευη (χωρις root) που να εχει αντίστοιχη αποδοση μπαταριας (πχ poco m3, m3 pro?)
chios Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Εμένα με νορμάλ χρήση παίζει 6-7ωρες, μέγα λάθος ότι έχεις ενεργή την εξοικονόμηση ενέργειας, δεν την έχω ενεργοποίησή ποτέ το τηλέφωνο το θέλω φουλ λειτουργικό αν είναι να υπολειτουργεί για να κερδίσω 1-2 ώρες οθόνη δεν έχει νόημα, μέρα παρά μέρα φορτίζω και είμαι μια χαρά. 1
Wheysted Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Εχω παρει καινούργια poco x3 nfc, poco x3 pro, mi 10t κανενα δεν αγγίζει τις 10 ωρες Screen on time με το google απενεργοποιημενο και battery saver ανοιχτο Το battery saver στα xiaomi δεν ειναι αντίστοιχο των samsung που κανει underclock τον cpu Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2021 από Wheysted
chios Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Λογικό είναι άλλες οθόνες πιο γρήγοροι επεξεργαστές, μην ξεχνάς ότι και το miui δεν είναι ότι καλύτερο, δοκίμασε realme 7 5g και θα καταλάβεις πόσο χάλια μπαταρία έχει το Α3. 1
Wheysted Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, chios είπε Λογικό είναι άλλες οθόνες πιο γρήγοροι επεξεργαστές, μην ξεχνάς ότι και το miui δεν είναι ότι καλύτερο, δοκίμασε realme 7 5g και θα καταλάβεις πόσο χάλια μπαταρία έχει το Α3. Την εκανα ασχημα ε? Τα πηρα με προυποθεση οτι θα παιζω cod mobile στην δουλεια με 120fps 120hz και ειναι capped στα 60fps μονο τα sony xperia 5 αφηνει να τρεχουν στα 120fps....
phanispal Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Με ποιο security patch είσαι; Εγώ τέτοια αυτονομία είδα μόνο με του Φλεβάρη, μετά είδα αισθητή πτώση. Δυστυχώς είναι πολύ λαχείο όλη η φάση με την Xiaomi. Το ίδιο patch άλλες συσκευές τις απογειώνει και άλλες τις καταστρέφει. 1
Wheysted Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Το προτελευταίο έχω κάνει 5 μαϊου αλλα γιατι να το ρισκαρω για 30mb "security update" δεν εχω ibank μεσα...μήπως φούσκωσε η μπαταρία σου και θέλει αλλαγή ? Σε idle κατασταση πχ εμενα δεν πέφτει ουτε 1% για πολλες ωρες αλλα με το google απενεργοποιημενο μεσω hidden miui settings Εχω παρει s9 που κυριολεκτικά κολλαγε ακομα και στο μενου δεν αντεχε ουτε 2 ωρες η μπαταρια και μολις του απενεργοποιησα το google ζωντάνεψε Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2021 από Wheysted
Wheysted Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Με ανοιχτο wifi, edge browser και youtube vanced στο παρασκήνιο με Απενεργοποιημενο google
phanispal Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Άρα όχι δεδομένα και με ενεργοποιημένο το Battery Saver; Όταν λες απενεργοποιημένο Google, ποιο εννοείς ακριβώς;
Wheysted Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Ολα μεσω hidden miui settings απενεργοποιημενα
adi32 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 10 λεπτά πριν, Wheysted είπε Ολα μεσω hidden miui settings απενεργοποιημενα Αυτό λες? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ceyhan.sets Δηλ δεν έχεις Google υπηρεσίες playstore Gmail κλπ?
Wheysted Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ναι αμα χρειαστω κατι το ξανα ανοιγω και το ξανακλεινω, μεγαλη διαφορα στην μπαταρια απλα στα xiaomi τσιναει το google caller Το κινητο το ειχα αφησει στη αδερφη μου 1,5 χρονο και το εχει λιωσει εχει πολυ burn in και επαιζε wifi games ολη μερα με φορτιστη (δεν εχει δουλεψει δεδομενα πολυ) απιστευτη αυτονομια μπαταριας... 9 ωρες screen on time θα φτασει? Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2021 από Wheysted
adi32 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, Wheysted είπε Ναι αμα χρειαστω κατι το ξανα ανοιγω και το ξανακλεινω, μεγαλη διαφορα στην μπαταρια απλα στα xiaomi τσιναει το google caller Το κινητο το ειχα αφησει στη αδερφη μου 1,5 χρονο και το εχει λιωσει εχει πολυ burn in και επαιζε wifi games ολη μερα με φορτιστη (δεν εχει δουλεψει δεδομενα πολυ) απιστευτη αυτονομια μπαταριας... 9 ωρες screen on time θα φτασει? Από ποια επιλογή τα κλείνεις?
Wheysted Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 6 λεπτά πριν, adi32 είπε Από ποια επιλογή τα κλείνεις? Manage applications, disable ολα και οταν σφυρανε τα apps κρατας πατιμενο το notification και κλεινεις το google availability που λεει
chios Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Να μου λείπει τέτοιο άχρηστο sot, 6-6.5 ώρες μέσο όρο έχω και τηλέφωνο πλήρως λειτουργικό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα