Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια, πήρα ονλαίν μια μηχανή γκαζον απο το πρακτικερ,δούλεψε μια φορά και τα έφτυσε..(ουτε απο τα λιντλ να ηταν) Εχει εγγύηση δυό ετη.Ποια διαδικασια ακολουθω για να την στειλω πίσω και να μου στείλουν καινουργια;η τα λεφτα μου πισω.Κανεις με παρομοιο θεμα με τα πρακτικερ.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, enrique19 είπε

Γεια, πήρα ονλαίν μια μηχανή γκαζον απο το πρακτικερ,δούλεψε μια φορά και τα έφτυσε..(ουτε απο τα λιντλ να ηταν) Εχει εγγύηση δυό ετη.Ποια διαδικασια ακολουθω για να την στειλω πίσω και να μου στείλουν καινουργια;η τα λεφτα μου πισω.Κανεις με παρομοιο θεμα με τα πρακτικερ.

Επικοινώνησες  με το πρακτικερ;Το χαρτί της εγγύησης τι γράφει;

Δημοσ.

Πολυ δυσκολο να μπεις δηλαδη στη σελιδα του Praktiker,να κατεβεις κατω κατω (οπου εχει καθε μαγαζι τις εξτρα πληροφοριες) και να ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ.

Αλλα οχι προτιμησες να ανοιξεις ενα θρεντ,για κατι αυτονοητο,σιγα τωρα θα καθεσαι να σκας;

https://www.praktiker.gr/terms-products-return

• Like 9
Δημοσ.
Στις 3/7/2021 στις 10:50 ΜΜ, enrique19 είπε

(ουτε απο τα λιντλ να ηταν)

1)Όταν αγοράζεις από λιντλ, έχεις εξασφαλισμένη επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος (όχι αντικατάσταση και μα μου σου του). 

2) Έχω πάρει σχεδόν όλα τα εργαλεία του λιντλ, και σε πληροφορώ πως για ερασιτεχνική χρήση είναι εξαιρετικά.

3) Κάτσε τωρα στο ινσόμνια, να δεις τι θα κανεις με την γκαζομηχανή που κάηκε.

• Like 8
Δημοσ.
Στις 3/7/2021 στις 10:50 ΜΜ, enrique19 είπε

(ουτε απο τα λιντλ να ηταν)

Μακάρι να ήταν όλα τα καταστήματα σαν το Lidl!

Έχεις περιθώριο 3 μήνες να επιστρέψεις ό,τι αγόρασες και το μόνο που σε ρωτάνε είναι αν είναι χαλασμένο και αυτό όχι πάντα!

Η εγγύηση που σου δίνει είναι πραγματική και αν χαλάσει σου στέλνουν άλλο χωρίς καν να ζητήσουν το παλιό, εκτός αν είναι κάτι πολύ ακριβό, οπότε το στέλνεις για επισκευή και αν δεν επισκευάζεται σου στέλνουν άλλο!

Η καραμέλα ότι το Lidl πουλάει φτηνιάρικα και αναξιόπιστα προϊόντα και δεν είναι εντάξει στο θέμα της εγγύησης είναι από τις χειρότερες προπαγάνδες γιατί χαλάει το "επιχειρηματικό δαιμόνιο" του ελληνάρα!

• Like 7
Δημοσ.

Διαβάζοντας το πρώτο μήνυμα κατέβηκα προς τα κάτω να γράψω ότι οι δύο προηγούμενοι 😅ότι σε αυτό το πράγμα δεν υπάρχει καμία σύγκριση με το lidl.

Δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά το praktiker μου θυμίζει κάτι από alex pak. Αν και είναι στη γειτονιά μου στα 500 μέτρα  προτιμώ να πάω 10 χιλιόμετρα στο leroy Αερολιμένα παρά σε αυτό.

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Διαβάζοντας το πρώτο μήνυμα κατέβηκα προς τα κάτω να γράψω ότι οι δύο προηγούμενοι 😅ότι σε αυτό το πράγμα δεν υπάρχει καμία σύγκριση με το lidl.

Δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά το praktiker μου θυμίζει κάτι από alex pak. Αν και είναι στη γειτονιά μου στα 500 μέτρα  προτιμώ να πάω 10 χιλιόμετρα στο leroy Αερολιμένα παρά σε αυτό.

Άσχετο βέβαια με το νήμα αλλά κι εγώ θεωρώ ότι το praktiker δεν είναι αυτό που ήταν. Ψωνίζω από εκεί καμιά 25ριά χρόνια (μάλιστα κάποιο φεγγάρι είχα δουλέψει και σε ένα κατάστημα) αλλά νομίζω ότι έχει αλλάξει κατεύθυνση. Και όχι με την καλή έννοια (κατά τη γνώμη μου πάντα). Ειδικά η ποικιλία του σε διάφορους τομείς σχετικούς με το diy (όχι στα εργαλεία) όπως βίδες, ηλεκτρολογικά εξαρτήματα, κλπ θεωρώ ότι έχει μειωθεί αισθητά. Και σίγουρα υστερεί του leroy. Όχι πως δεν θα βρεις αυτό που θες για να κρεμάσεις ένα κάδρο ή να αλλάξεις καλώδιο σε ένα φωτιστικό. Αλλά για το κάτι παραπάνω δεν θα καλυφθείς.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Τα μηχανήματα του alexpak είναι αθάνατα. Ακόμα έχουμε μια θερμοκολλητική και ενα παλετοφόρο.

• Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, mcstefan7 είπε

Τα μηχανήματα του alexpak είναι αθάνατα. Ακόμα έχουμε μια θερμοκολλητική και ενα παλετοφόρο.

Και εγώ φίλε ένα χορτοκοπτικό 21 χρόνων πλέον αλλά σκυλί και ένα παπί που το έχω στο εξοχικό για εξορμήσεις σε χωματόδρομο.  😁Έίχε όμως και πολύ σαβούρα και έπρεπε να ήσουν τυχερός να βγει γερό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...