dimos15 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα guys, ειχα στείλει ενα tablet με αντικαταβολή (σε ένα μέλος απο το insomnia) το οποιο εκανε 400€ και για να πάρω τα λεφτά απο τα ελτα courier περίμενα κανα μήνα... Τότε μου είχαν πει οτι επειδή ειναι πολλά λεφτά πρέπει να το εγκρίνει η εφορία και γι'αυτο καθυστερεί... Ξέρει κανείς ποιο είναι το όριο αντικαταβολής για να μην σου κρατήσει τα λεφτά η εφορία? Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2021 από dimos15 5
SabotazNic Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 5 λεπτά πριν, Xejolontas είπε Δεν ισχύει Το όριο είναι 500 ευρώ Εχω βαρεθει να το γραφω εδω μεσα. 500 ευρω ειναι το οριο για να πληρωσεις με ΜΕΤΡΗΤΑ. Με καρτα δεν ισχυει αυτο το οριο (αρκει να εχει pos ο διανομεας αλλιως πας καταστημα) 1
Xejolontas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Εχω βαρεθει να το γραφω εδω μεσα. 500 ευρω ειναι το οριο για να πληρωσεις με ΜΕΤΡΗΤΑ. Με καρτα δεν ισχυει αυτο το οριο (αρκει να εχει pos ο διανομεας αλλιως πας καταστημα) μονο μετρητα λεμεεεε να φευγουν τα μαυρα🙃 Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2021 από Xejolontas
dimos15 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 10 ώρες πριν, SabotazNic είπε Εχω βαρεθει να το γραφω εδω μεσα. 500 ευρω ειναι το οριο για να πληρωσεις με ΜΕΤΡΗΤΑ. Με καρτα δεν ισχυει αυτο το οριο (αρκει να εχει pos ο διανομεας αλλιως πας καταστημα) Δεν αναφέρομαι σε αυτό το όριο.. Αναφέρομαι στο οριο αντικαταβολής για να μην χρειάζεται να περιμένεις έγκριση απο την εφορία για να πάρεις τα λεφτά. Σήμερα πήρα τηλ τα ελτα και μου είπαν οτι αυτο το οριο ειναι πολύ κάτω απο 400 euro...
korakios Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, dimos15 είπε Αναφέρομαι στο οριο αντικαταβολής για να μην χρειάζεται να περιμένεις έγκριση απο την εφορία για να πάρεις τα λεφτά. Σήμερα πήρα τηλ τα ελτα και μου είπαν οτι αυτο το οριο ειναι πολύ κάτω απο 400 euro... πρώτη φορά το ακούω 2
dtzgr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, dimos15 είπε Σήμερα πήρα τηλ τα ελτα και μου είπαν οτι αυτο το οριο ειναι πολύ κάτω απο 400 euro... Και γιατί δεν σου λένε αυτοί, μυστικό είναι; 1
AristidisZ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Ή ακόμα πιο καλά, παίρνεις τηλ ή στέλνεις email σε μια ΔΟΥ...
sphinxgr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Τι σχέση έχει η εφορία με πώληση μεταχειρισμένων με αντικαταβολή?!?!?! Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2021 από sphinxgr 5
Haldol Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δεν ισχύει αυτό που σου είπαν, ότι να 'ναι έλεγε ο υπάλληλος. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Καμμια σχέση η εφορία αν τα χρήματα δεν μπουν σε τραπεζικό λογαριασμό και εχεις χρέη προς την εφορία. Ακόμα κι έτσι τι ακατσχετο ποσό είναι 1250 ευρώ. Οπότε για τα 400 ευρώ δεν υπάρχει θέμα αν δεν έχεις κι άλλα που μαζί ξεπερνάνε τα 1250 και χρωστάς.
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 5 ώρες πριν, dimos15 είπε Δεν αναφέρομαι σε αυτό το όριο.. Αναφέρομαι στο οριο αντικαταβολής για να μην χρειάζεται να περιμένεις έγκριση απο την εφορία για να πάρεις τα λεφτά. Σήμερα πήρα τηλ τα ελτα και μου είπαν οτι αυτο το οριο ειναι πολύ κάτω απο 400 euro... Τι έγκριση να δώσει η εφορία;Τι σχέση έχει η εφορία με την αντικαταβολή; 2
SabotazNic Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 43 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τι έγκριση να δώσει η εφορία;Τι σχέση έχει η εφορία με την αντικαταβολή; Καμία, προφανώς έμπλεξαν τα μπούτια τους όσον αφορά το όριο για τα μετρητά
marmagia Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 hours ago, dimos15 said: Δεν αναφέρομαι σε αυτό το όριο.. Αναφέρομαι στο οριο αντικαταβολής για να μην χρειάζεται να περιμένεις έγκριση απο την εφορία για να πάρεις τα λεφτά. Σήμερα πήρα τηλ τα ελτα και μου είπαν οτι αυτο το οριο ειναι πολύ κάτω απο 400 euro... Η κοροϊδία καλά κρατει… να τους πεις ότι δε περιμένουν οκ από την εφορία, προεδρικό διάταγμα για την εν λόγω αντικαταβολή θέλουν 😂.. ο καθένας λέει ο,τι ψέμματα του κατέβουν για τον απλό λόγο ότι κρατάνε τα λεφτά σου για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα μπορούν. Ούτε εφορίες, ούτε τίποτα. Άλλη φορά απλά μην συνεργαστείς με τα λησταρχοπουλα. Πήγαινε σε καμία εταιρία που σε 1-2 μέρες να σου βάζει τα λεφτά στο λογαριασμό σου και τέλος. Εμείς τους κάνουμε ανθρώπους και λένε ο,τι τους έρθει Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2021 από marmagia 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα