Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δεν ξερετε τι σας γινεται. Υπαρχει ειδική υπηρεσία, μια φορα τον μηνα μπαινει ο αντμιν στο σύστημα και παταει το κουμπι για να λευτερωθουν τα λεφτα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Απλά η μεταφορική θέλει να εκμεταλευεται τα λεφτά σου 1
dimos15 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 11 ώρες πριν, sphinxgr είπε Τι σχέση έχει η εφορία με πώληση μεταχειρισμένων με αντικαταβολή?!?!?! Γιατι μπορεί εγω να εχω κατάστημα στο facebook και να πουλάω προϊόντα με αντικαταβολή χωρίς να εχω δηλώσει την εταιρεία και χωρίς να πληρώνω φπα
Skrobo Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 7 ώρες πριν, dimos15 είπε Γιατι μπορεί εγω να εχω κατάστημα στο facebook και να πουλάω προϊόντα με αντικαταβολή χωρίς να εχω δηλώσει την εταιρεία και χωρίς να πληρώνω φπα Οπότε έχεις παράνομη εμπορική δραστηριότητα. Τι σχέση έχει η αντικαταβολή; 4
dimos15 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Skrobo είπε Οπότε έχεις παράνομη εμπορική δραστηριότητα. Τι σχέση έχει η αντικαταβολή; Αυτό λέω οτι αν δεν ελέγχει η εφορία τα προϊόντα που πωλουντε με αντικαταβολή τοτε μπορει ο καθένας να εχει παράνομη εμπορική δραστηριότητα. Οταν πχ αγοράζεις ενα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο η εφορία το ελέγχει γιατί αν αγοράζεις και πουλάς πάνω απο 5 τον χρόνο σου λεει οτι έχεις επιχείρηση εμπορίας μεταχειρισμένων.. Το ιδιο συμβαίνει και με τις αντικαταβολές, αν εμφανίζεσαι εσυ να πουλάς 100 προϊόντα με αντικαταβολή τοτε σου λεει εχεις επιχείρηση και δεν την δηλώνεις.. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2021 από dimos15
korakios Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Η εφορία δεν ελέγχει την αντικαταβολή . Το αν ξεπερνάς 10000€ ανα έτος είναι κάτι που ίσως θα ελέγξει . Επίσης διάβασα οτι υπάρχει ένα όριο στα πόσα αντικείμενα πουλάς ανα έτος , αλλά πουθενά δε βρήκα τον αντίστοιχο νόμο επομένως δεν το λαμβάνω υπόψιν . Αλλά σε όλες τις περιπτώσεις δεν έχει να κάνει με έλεγχο & καθυστέρηση της αντικαταβολής
dimos15 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, korakios είπε Η εφορία δεν ελέγχει την αντικαταβολή . Το αν ξεπερνάς 10000€ ανα έτος είναι κάτι που ίσως θα ελέγξει . Επίσης διάβασα οτι υπάρχει ένα όριο στα πόσα αντικείμενα πουλάς ανα έτος , αλλά πουθενά δε βρήκα τον αντίστοιχο νόμο επομένως δεν το λαμβάνω υπόψιν . Αλλά σε όλες τις περιπτώσεις δεν έχει να κάνει με έλεγχο & καθυστέρηση της αντικαταβολής Για να ελεγξει αν ξεπερνάς τα 10000 ανα ετος πρεπει να ελέγξει και τις αντικαταβολές στο ονομα σου. Τι εννοείς δεν ελέγχει την αντικαταβολή?
korakios Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, dimos15 είπε Για να ελεγξει αν ξεπερνάς τα 10000 ανα ετος πρεπει να ελέγξει και τις αντικαταβολές στο ονομα σου. Τι εννοείς δεν ελέγχει την αντικαταβολή? Εννοώ οτι δεν έχουν τη δυνατότητα να ελέγξουν , απλά
dimos15 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, korakios είπε Εννοώ οτι δεν έχουν τη δυνατότητα να ελέγξουν , απλά Κι όμως την έχουν...
korakios Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, dimos15 είπε Κι όμως την έχουν... κάτι ξέρεις γέροντα , σε αφήνω με τις γνώσεις σου ....
marmagia Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 1 hour ago, korakios said: κάτι ξέρεις γέροντα , σε αφήνω με τις γνώσεις σου .... Τελικά καταλήγω στο συμπέρασμα, ότι καλά κάνουν και κρατάνε τα λεφτά κανα μήνα..και παραπάνω έπρεπε, αφού τελικά ίσως μερικές φορές να το τραβάει ο οργανισμός μας
korakios Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, marmagia είπε Τελικά καταλήγω στο συμπέρασμα, ότι καλά κάνουν και κρατάνε τα λεφτά κανα μήνα..και παραπάνω έπρεπε, αφού τελικά ίσως μερικές φορές να το τραβάει ο οργανισμός μας Εγώ θα τα κρατούσα πάντως και θα του έλεγα τα πήρε η εφορία και θα έρθουν οι ράμπο της ΣΔΟΕ αν δεν κάτσει ήσυχα
Herald Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, korakios είπε Η εφορία δεν ελέγχει την αντικαταβολή . Το αν ξεπερνάς 10000€ ανα έτος είναι κάτι που ίσως θα ελέγξει . Επίσης διάβασα οτι υπάρχει ένα όριο στα πόσα αντικείμενα πουλάς ανα έτος , αλλά πουθενά δε βρήκα τον αντίστοιχο νόμο επομένως δεν το λαμβάνω υπόψιν . Αλλά σε όλες τις περιπτώσεις δεν έχει να κάνει με έλεγχο & καθυστέρηση της αντικαταβολής Υπαρχει νομος, και δεν αφορα μονο τον αριθμο αλλα και τον σκοπο αγορας. Δηλαρη αν αγόρασες κατι με σκοπο την μεταπωληση θεωρεισαι επτηδευματιας. Ολα αυτα βεβαια ειναι ασχετα με την αντικαταβολη και η εφορια δεν εμπλεκεται πουθενα. 2
korakios Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 9 λεπτά πριν, Herald είπε Υπαρχει νομος, και δεν αφορα μονο τον αριθμο αλλα και τον σκοπο αγορας ναι , αλλά πουθενά δεν έχω δει λινκ με το νόμο , μόνο άσχετα ποστς που αναφέρουν περιπτώσεις 10 λεπτά πριν, Herald είπε Ολα αυτα βεβαια ειναι ασχετα με την αντικαταβολη και η εφορια δεν εμπλεκεται πουθενα. καλά , αυτό εννοείται
Herald Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, korakios είπε ναι , αλλά πουθενά δεν έχω δει λινκ με το νόμο , μόνο άσχετα ποστς που αναφέρουν περιπτώσεις καλά , αυτό εννοείται 4308/2014 άρθρο 39
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα