gs4mele Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 παιδιά ξέρει κάποιος να αναγνωρίσει αν κάποιο email από την "paypal" είναι όντως από την paypal? Οποιος γνωριζει παρακαλω να μου στειλει!
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, gs4mele είπε παιδιά ξέρει κάποιος να αναγνωρίσει αν κάποιο email από την "paypal" είναι όντως από την paypal? Οποιος γνωριζει παρακαλω να μου στειλει! μπες στον λογαριασμό σου απο εκεί που μπαίνει πάντα και όχι απο λινκ . Πχ απο https://www.paypal.com/
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 To 99% των εμαιλς απο το ππ έρχονται απο αυτή την διεύθυνση [email protected]
gs4mele Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 δηλαδη αυτα ειναι τα ψευτικα? Μόλις τώρα, gs4mele είπε δηλαδη αυτα ειναι τα ψευτικα? η τα αυθεντικά της paypal?
Kthulhou Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) ρε φίλε ΜΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓ/ΣΜΟ σου, όπως σου είπανε παραπάνω και δες ό,τι θες , υπόλοιπο κλπ ΔΕΝ μπαίνουμε απο link μπορεί να είναι το "fishing" όπου θα σου "φάει" τους κωδικούς εμένα μου έρχονται από το PayPal <[email protected]> και απο [email protected] Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2021 από Kthulhou
NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, gs4mele είπε δηλαδη αυτα ειναι τα ψευτικα? η τα αυθεντικά της paypal? Ποια ειναι τα αυτά 😂
gs4mele Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 16 ώρες πριν, Kthulhou είπε ρε φίλε ΜΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓ/ΣΜΟ σου, όπως σου είπανε παραπάνω και δες ό,τι θες , υπόλοιπο κλπ ΔΕΝ μπαίνουμε απο link μπορεί να είναι το "fishing" όπου θα σου "φάει" τους κωδικούς εμένα μου έρχονται από το PayPal <[email protected]> και απο [email protected] οχι προσωπικα εγω δεν εχω paypal απλα προκειται να κανω μια ποληση σε ιδιοτη στο εξωτερικο και εκεινος θα κανει την μεταφορα χρηματων απο την paypal στον τραπεζικο μου λογαριασμο και απλα τα emails που δεχομουν απο την paypal δεν ηξερα αν ειναι οντως απο την paypal αλλα πραγματι το email ειναι : [email protected]
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 17 λεπτά πριν, gs4mele είπε οχι προσωπικα εγω δεν εχω paypal απλα προκειται να κανω μια ποληση σε ιδιοτη στο εξωτερικο και εκεινος θα κανει την μεταφορα χρηματων απο την paypal στον τραπεζικο μου λογαριασμο και απλα τα emails που δεχομουν απο την paypal δεν ηξερα αν ειναι οντως απο την paypal αλλα πραγματι το email ειναι : [email protected] Αν δεν δεις τα λεφτά στον λογαριασμό σου μην πιστευεις αποδείξεις κλπ που μπορεί να σου στείλει.
gs4mele Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 ναι δεν εχω δει ακομα τιποτα γιαυτο δεν πιστευω τιποτα 1 λεπτό πριν, gs4mele είπε ναι δεν εχω δει ακομα τιποτα γιαυτο δεν πιστευω τιποτα υποτιθετε πληρωσε ο αγοραστης μεσο paypal 800 ευρω + 350 (μεταφορικα) αλλα τα χρηματα θα τα λαμβανα αφου πληρωνα πρωτα εγω μια υπηρεσια courrier που δεν ηταν και ελληνικη τελος παντων να μην τα πολυλογω ειπαν στα email οτι αν στειλω αποδειξη οτι πληρωσα τα 350 θα λαμβανα απευθειας τα χρηματα μου.εστειλα λοιπον την αποδειξη πληρωμης και μου ειπαν οτι θα τα λαβω εντος 15 ωρων.οχι μονο δεν τα ελαβα αλλα δεχτηκα και ενα email παλι απο την paypal οτι η υπηρεσια χρειαζετε ενα ακομα ποσο κοντα στα 300 ευρω ακομα και οτι αυτο το ποσο πληρωθηκε παλι απο τον αγοραστη αλλα για να τα λαβω θα πρεπει να τα πληρωσω παλι
Vista32 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, gs4mele είπε ναι δεν εχω δει ακομα τιποτα γιαυτο δεν πιστευω τιποτα υποτιθετε πληρωσε ο αγοραστης μεσο paypal 800 ευρω + 350 (μεταφορικα) αλλα τα χρηματα θα τα λαμβανα αφου πληρωνα πρωτα εγω μια υπηρεσια courrier που δεν ηταν και ελληνικη τελος παντων να μην τα πολυλογω ειπαν στα email οτι αν στειλω αποδειξη οτι πληρωσα τα 350 θα λαμβανα απευθειας τα χρηματα μου.εστειλα λοιπον την αποδειξη πληρωμης και μου ειπαν οτι θα τα λαβω εντος 15 ωρων.οχι μονο δεν τα ελαβα αλλα δεχτηκα και ενα email παλι απο την paypal οτι η υπηρεσια χρειαζετε ενα ακομα ποσο κοντα στα 300 ευρω ακομα και οτι αυτο το ποσο πληρωθηκε παλι απο τον αγοραστη αλλα για να τα λαβω θα πρεπει να τα πληρωσω παλι Θα σου έλεγα να σταματήσεις ό,τι κάνεις όσον αφορά την αποστολή χρημάτων και προϊόντων, γιατί μοιάζει με την κλασική διαδικτυακή απάτη (αγοραστής από εξωτερικό, απαιτείται να πληρώσει ο πωλητής ανύπαρκτες μεταφορικές, απαιτούνται εκ νέου χρήματα για να "ελευθερωθεί" το ποσό του αγοραστή κτλ ) και θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την τράπεζά σου, μήπως καταφέρεις και ακυρώσεις τα 350 που έστειλες στην υποτιθέμενη μεταφορική.
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, gs4mele είπε ναι δεν εχω δει ακομα τιποτα γιαυτο δεν πιστευω τιποτα υποτιθετε πληρωσε ο αγοραστης μεσο paypal 800 ευρω + 350 (μεταφορικα) αλλα τα χρηματα θα τα λαμβανα αφου πληρωνα πρωτα εγω μια υπηρεσια courrier που δεν ηταν και ελληνικη τελος παντων να μην τα πολυλογω ειπαν στα email οτι αν στειλω αποδειξη οτι πληρωσα τα 350 θα λαμβανα απευθειας τα χρηματα μου.εστειλα λοιπον την αποδειξη πληρωμης και μου ειπαν οτι θα τα λαβω εντος 15 ωρων.οχι μονο δεν τα ελαβα αλλα δεχτηκα και ενα email παλι απο την paypal οτι η υπηρεσια χρειαζετε ενα ακομα ποσο κοντα στα 300 ευρω ακομα και οτι αυτο το ποσο πληρωθηκε παλι απο τον αγοραστη αλλα για να τα λαβω θα πρεπει να τα πληρωσω παλι Απάτη ρε φίλε!!Γιατι να πληρώσεις εσύ κάτι; Ελεος βρε παιδιά!!!!!
gs4mele Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, Vista32 είπε Θα σου έλεγα να σταματήσεις ό,τι κάνεις όσον αφορά την αποστολή χρημάτων και προϊόντων, γιατί μοιάζει με την κλασική διαδικτυακή απάτη (αγοραστής από εξωτερικό, απαιτείται να πληρώσει ο πωλητής ανύπαρκτες μεταφορικές, απαιτούνται εκ νέου χρήματα για να "ελευθερωθεί" το ποσό του αγοραστή κτλ ) και θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την τράπεζά σου, μήπως καταφέρεις και ακυρώσεις τα 350 που έστειλες στην υποτιθέμενη μεταφορική. ναι αυτο ακριβως εγινε το καταλαβα πριν λιγο μιας και εστειλα στην paypal τα email που δεχομουν και μου ειπαν οτι δεν ειναι δικα τους... εχασα 350 ευρω δυστιχως γτ δεν το καταλαβα νωριτερα παθημα μαθημα 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Απάτη ρε φίλε!!Γιατι να πληρώσεις εσύ κάτι; Ελεος βρε παιδιά!!!!! ναιπ επεσα θυμα απατης ημουν τελειως αρχαριος στο συγκεκριμενο θεμα οποτε ηταν ευκολο να με σκαμαρουν 1
Kthulhou Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) ω ρε φίλε.....αααααν μπορείς, ρώτα υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος αααν προλαβαίνεις, ΑΜΕΣΑ ΤΩΡΑ πες την τράπεζα να σταματήσει την κίνηση Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2021 από Kthulhou
bardolph Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Ηταν ενας τυπος χακερας και ολο μου εστελνε mail που πηγαιναν στο spam βεβαια. Το μονο που σκεφτηκα ηταν πως θα μεταφρασω το ελληνικο "θα μου κλ@ τ' @@" στα αγγλικα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα