cumulus Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Παιδες εχουμε το εξης προβλημα.Η κορη πηγε το πρωι στο σπιτι που νοικιαζουμε για το πανεπιστημιο ,αφου θα κανουν καποια εργαστηρια δια ζωσης. Μεσα στον απορροφητηρα εχει μπει τουλαχιστον ενα σπουργιτι.Ο τεχνικος θα πει αυριο να το βγαλει,αλλα το θεμα μου ειναι το εξης πως θα καθαρισει τη σωληνα του απορροφητηρα ,αφου σιγουρα θα εχει ακαθαρσιες; ΥΓ Για να προλαβω , ο τεχνικος ειχε αφησει χωρις καμια προστασια την εξοδο του σωληνα στο μπαλκονι και απο εκει μπηκε.
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Ο σωλήνας καθαρίζει με διάφορους τρόπους. Όταν το βγάλει να φροντίσει να βάλει κάτι πχ σιτα που να εμποδίζει να μπει άλλο πουλί.
SilentVoice Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Τουλάχιστον το προλάβατε ζωντανό. Σε σπίτι συμφοιτητή μου κάποτε, είχε βγάλει σκουλήκια και έπεφταν απο τον απορροφητήρα πάνω στην κουζίνα.
cumulus Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Ο σωλήνας καθαρίζει με διάφορους τρόπους. Όταν το βγάλει να φροντίσει να βάλει κάτι πχ σιτα που να εμποδίζει να μπει άλλο πουλί. Εννοειται,αλλα πες μου κανενα τροπο γιατι εγω δεν εχω καμια ιδεα.
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Για να καθαρίσει τον σωλήνα; Η βρωμιά του σωλήνα δεν εμποδίζει να βάλει το χέρι του και να βγάλει το ζωάκι, εκτός αν μιλάς για τόσο πολύ βρωμιά που πλέον εκεί είναι επικίνδυνο και για όσους μένουν στο διαμέρισμα και χρησιμοποιούν τον απορροφητηρα. Για τρόπους καθαρίσματος, βάζουν διαφορά χημικά και καθαρίσουν με βούρτσες να φύγει η μπόχα. Αν ο σωλήνας είναι μεγάλος και εύκαμπτος, και είναι ταλαιπωρία το καθάρισμα, ίσως είναι καλύτερο να αντικατασταθεί εντελώς.
cumulus Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 10 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Για να καθαρίσει τον σωλήνα; Η βρωμιά του σωλήνα δεν εμποδίζει να βάλει το χέρι του και να βγάλει το ζωάκι, εκτός αν μιλάς για τόσο πολύ βρωμιά που πλέον εκεί είναι επικίνδυνο και για όσους μένουν στο διαμέρισμα και χρησιμοποιούν τον απορροφητηρα. Για τρόπους καθαρίσματος, βάζουν διαφορά χημικά και καθαρίσουν με βούρτσες να φύγει η μπόχα. Αν ο σωλήνας είναι μεγάλος και εύκαμπτος, και είναι ταλαιπωρία το καθάρισμα, ίσως είναι καλύτερο να αντικατασταθεί εντελώς. Γιατι υποθετω οτι θα υπαρχουν ακαθαρσιες.
cumulus Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Τελικα φωλια ειχαν κανει .Τεσσερα βγαλαμε .Τα ατιμα ειναι και γλυκουλια,αλλα απο το τιβισμα δεν μπορουσε να κατσει στην κουζινα 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα