windserf2020 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα, ψάχνω για τραπέζι τοίχου σε διαστάσεις 100cm x 60cm. Βρήκα αυτό στα 75€, που είναι περίπου αυτό που θέλω, απλά δεν μου φάνηκε και τόσο καλή κατασκευή και επίσης σχετικά ακριβό. Σκέφτηκα να πάρω κάποιο φθηνότερο από ikea και να χρησιμοποιήσω μόνο τον μηχανισμό και να βρω επιφάνεια ξύλου. πχ. 10x100 + 50x100. Το θέμα είναι όμως ότι δεν γνωρίζω από αυτά και σε δυο ξυλουργεία που ρώτησα θέλανε 50€ για ένα κομμάτι ξύλου. Έχετε να προτείνετε κάποιο μαγαζί Αθήνα κέντρο, που θα μπορούσε να το βάψει κιόλας με λάκα γυαλιστερή; Θα ξεφύγει από τα 50€; Επίσης τι ζητάω για τραπέζι κουζίνας; Μdf, μοριοσανίδα, Κόντρα Πλακέ Σήμυδα Ρωσίας; Καμία ιδέα;
xp-user Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 100 χ 60 μόνο αν δεν ακουμπάτε αγκώνες όταν τρώτε αλλιώς υα ξηλωθεί,σε ξυλουργό mdf 100χ60 λακαρισμένο και λίγα είναι 100 ευρω εναλλακτικά πας σε μελαμίνη για λίγο πιο φτηνα 2
SabotazNic Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Αφου θες τοσο μεγαλο, βαλε και 2 ποδια αλλιως δεν θα κρατησει. Υπαρχουν τροποι για να τα βαλεις https://gr.pinterest.com/pin/419397784051491917/ 1
windserf2020 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 11 λεπτά πριν, xp-user είπε 100 χ 60 μόνο αν δεν ακουμπάτε αγκώνες όταν τρώτε αλλιώς υα ξηλωθεί,σε ξυλουργό mdf 100χ60 λακαρισμένο και λίγα είναι 100 ευρω εναλλακτικά πας σε μελαμίνη για λίγο πιο φτηνα Τόσα πολλά για μια επιφάνεια; Λες να μην αντέξει έ με τον μηχανισμό του ικέα; 50 κιλά λέει αυτό που παρέθεσα. Άρα να πάω στην έτοιμη λύση στα 75€; 5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Αφου θες τοσο μεγαλο, βαλε και 2 ποδια αλλιως δεν θα κρατησει. Υπαρχουν τροποι για να τα βαλεις https://gr.pinterest.com/pin/419397784051491917/ Θα ήθελα να αποφύγω τα πόδια, γι αυτό ψάχνω "τοίχου" λόγω χώρου.
SabotazNic Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 8 λεπτά πριν, windserf2020 είπε Θα ήθελα να αποφύγω τα πόδια, γι αυτό ψάχνω "τοίχου" λόγω χώρου. Μα, δεν ειπα να μην ειναι και τα ιδια πτυσσομενα. Για αυτο σου εδωσα λινκ απο pinterest 1
windserf2020 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Μα, δεν ειπα να μην ειναι και τα ιδια πτυσσομενα. Για αυτο σου εδωσα λινκ απο pinterest Θα είναι πτυσσόμενα τα πόδια απλά θα "πιάνουν χώρο" περιμετρικά του τραπεζιού και δεν με βολεύει. Με την τριγωνική βάση στο κέντρο αυτό δεν συμβαίνει. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2021 από windserf2020
l337 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Και τα δύο τραπέζια πάντως φαίνονται (και 99% είναι) φθηνιάρικες κατασκευές, με ότι συνεπάγεται αυτό.
xp-user Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, windserf2020 είπε Τόσα πολλά για μια επιφάνεια; Λες να μην αντέξει έ με τον μηχανισμό του ικέα; 50 κιλά λέει αυτό που παρέθεσα. Άρα να πάω στην έτοιμη λύση στα 75€; Θα ήθελα να αποφύγω τα πόδια, γι αυτό ψάχνω "τοίχου" λόγω χώρου. Εγω τοσα θα σου ζηταγα😁Ο μηχανισμος οπως τον λες[ απλα μια γωνια ειναι που κραταει κοντρα] κραταει κοντρα στη μεση αν βαλεις κοντρα στην ακρη με τα χερια που θα ακουμπησεις για να σηκωθεις ας πουμε θα διαλυσει ισως οχι απο τη πρωτη φορα που θα το κανεις αλλα συντομα.
hp8 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 7 ώρες πριν, windserf2020 είπε Επίσης τι ζητάω για τραπέζι κουζίνας; μια μελαμίνη 16-18 mm και οι παρακάτω βάσεις νομίζω σε καλύπτουν και οικονομικά https://www.batech.gr/8664833F.el.aspx 2
greekbusters Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, windserf2020 είπε Καλησπέρα, ψάχνω για τραπέζι τοίχου σε διαστάσεις 100cm x 60cm. Βρήκα αυτό στα 75€, που είναι περίπου αυτό που θέλω, απλά δεν μου φάνηκε και τόσο καλή κατασκευή και επίσης σχετικά ακριβό. Σκέφτηκα να πάρω κάποιο φθηνότερο από ikea και να χρησιμοποιήσω μόνο τον μηχανισμό και να βρω επιφάνεια ξύλου. πχ. 10x100 + 50x100. Το θέμα είναι όμως ότι δεν γνωρίζω από αυτά και σε δυο ξυλουργεία που ρώτησα θέλανε 50€ για ένα κομμάτι ξύλου. Έχετε να προτείνετε κάποιο μαγαζί Αθήνα κέντρο, που θα μπορούσε να το βάψει κιόλας με λάκα γυαλιστερή; Θα ξεφύγει από τα 50€; Επίσης τι ζητάω για τραπέζι κουζίνας; Μdf, μοριοσανίδα, Κόντρα Πλακέ Σήμυδα Ρωσίας; Καμία ιδέα; Εφόσον θες πτυσσόμενο τραπέζι αυτό που βλέπεις στα ικεα είναι το πιο σωστό στυλ και σύνηθες που γίνεται, αλλά εφόσον θες 1 μέτρο πιο σωστό θα ήταν με 2 κόντρες από κάτω. Βέβαια αυτά του λινκ είναι εντελώς ψεύτικα και θα σ κρατήσουν ελάχιστα. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι η βάση στον τοίχο από σουηδικό, το οποίο θα βάψεις μόνος μετά (για πιο οικονομικά) και για επιφάνεια μπορείς να βάλεις η πάγκο ή 25αρα μελαμίνη με pvc. Πιο σωστό το πρώτο και θα σ μείνει για πάντα . Βέβαια κάτω από τα 150€ δεν πρόκειται να το βρεις ή αν το βρεις θα είναι της πλάκας. Αν τώρα ζητάς λακαριστο ή σιμηδα εκεί υπολόγισε κανένα 70%+. Αν το κάνεις μόνος σου θα σου στοιχίσει κανένα 100ρι σε υλικά, οπότε καταλαβαίνεις ότι με 50€ που ζητάς εσύ δεν πρόκειται να βρεις τπτ Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2021 από greekbusters 1
windserf2020 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, hp8 είπε μια μελαμίνη 16-18 mm και οι παρακάτω βάσεις νομίζω σε καλύπτουν και οικονομικά https://www.batech.gr/8664833F.el.aspx Ωραίο και αυτό. Ανοιγοκλείνουν εύκολα όμως αυτά; Επίσης με χαλάει λίγο το πλαίσιο που θέλει από πάνω για να μην φαίνεται άσχημα όταν κλείνει. Θα προτιμούσα πχ. 10cm-15cm ράφι όταν είναι κλειστό. 17 λεπτά πριν, greekbusters είπε Εφόσον θες πτυσσόμενο τραπέζι αυτό που βλέπεις στα ικεα είναι το πιο σωστό στυλ και σύνηθες που γίνεται, αλλά εφόσον θες 1 μέτρο πιο σωστό θα ήταν με 2 κόντρες από κάτω. Βέβαια αυτά του λινκ είναι εντελώς ψεύτικα και θα σ κρατήσουν ελάχιστα. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι η βάση στον τοίχο από σουηδικό, το οποίο θα βάψεις μόνος μετά (για πιο οικονομικά) και για επιφάνεια μπορείς να βάλεις η πάγκο ή 25αρα μελαμίνη με pvc. Πιο σωστό το πρώτο και θα σ μείνει για πάντα . Βέβαια κάτω από τα 150€ δεν πρόκειται να το βρεις ή αν το βρεις θα είναι της πλάκας. Αν τώρα ζητάς λακαριστο ή σιμηδα εκεί υπολόγισε κανένα 70%+. Αν το κάνεις μόνος σου θα σου στοιχίσει κανένα 100ρι σε υλικά, οπότε καταλαβαίνεις ότι με 50€ που ζητάς εσύ δεν πρόκειται να βρεις τπτ Εδώ τι εννοείς; Βάση από το ικέα; Ναι από το NORBERG πχ. η βάση είναι ατσάλινη όχι ξύλινη, κάτι θα κρατήσει πιστεύω. Και πάγκος κουζίνας θα έκανε μιας και συνήθως έχουν πλάτος 60cm αλλά θα γίνει αρκετά βαρύ μετά. Θέλω μια κάποια γυαλάδα στην επιφάνεια για να καθαρίζει εύκολα. Ζήτησα περίπου 50€ για μια επιφάνεια 100x60 βαμμένη. Δεν είναι κάτι τρομερό νομίζω. Τα 100€ και 150€ θεωρώ είναι υπερβολή.
greekbusters Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 9 ώρες πριν, windserf2020 είπε Καλησπέρα, ψάχνω για τραπέζι τοίχου σε διαστάσεις 100cm x 60cm. Βρήκα αυτό στα 75€, που είναι περίπου αυτό που θέλω, απλά δεν μου φάνηκε και τόσο καλή κατασκευή και επίσης σχετικά ακριβό. Σκέφτηκα να πάρω κάποιο φθηνότερο από ikea και να χρησιμοποιήσω μόνο τον μηχανισμό και να βρω επιφάνεια ξύλου. πχ. 10x100 + 50x100. Το θέμα είναι όμως ότι δεν γνωρίζω από αυτά και σε δυο ξυλουργεία που ρώτησα θέλανε 50€ για ένα κομμάτι ξύλου. Έχετε να προτείνετε κάποιο μαγαζί Αθήνα κέντρο, που θα μπορούσε να το βάψει κιόλας με λάκα γυαλιστερή; Θα ξεφύγει από τα 50€; Επίσης τι ζητάω για τραπέζι κουζίνας; Μdf, μοριοσανίδα, Κόντρα Πλακέ Σήμυδα Ρωσίας; Καμία Εννοώ το στυλ της βάσης. Αν είναι σιδερένια οκ κάτι θα κρατάει παραπάνω. Εσύ ζητάς βάθος 60 άρα σου κάνει ο πάγκος. Αν η βάση είναι σταθερή δεν έχεις θέμα βάρους και προτίμησε τον 3ρη. εχει ότι θες, γυαλιστερό ματ, με νερά, χωρίς νερά κλπ και θα σου αντέξει στο χρόνο. Τώρα αν θες σιμηδα η λάκα εκεί θα ξεφύγεις. Αν πας σε κάποιον και ζητήσεις την κατασκευή αυτή δυστυχώς η ευτυχώς τόσο θα σου κοστίσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα