stivaks72 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω μεγάλο δίλλημα. 375 το op8t, 420 το fe. Κλίνω προς το samsung, έχω ήδη το a52 5G, δεν είχα ποτέ op, για το οποίο διαβάζω τα καλύτερα. Κολλάω στην έλλειψη sdcard slot που μου είναι πολύ χρήσιμη. Ήδη έχω αγγελία για να φύγει το a52 5g αλλά έχω κολλήσει άσχημα. Για πείτε... Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2021 από stivaks72
chios Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Αν μιλάμε για το Samsung με τον exynos μακριά χίλιες φορές το OnePlus. 1
stivaks72 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, chios είπε Αν μιλάμε για το Samsung με τον exynos μακριά χίλιες φορές το OnePlus. Ελα ρε συ δεν είναι τόσο χάλια όσο λένε.
chios Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Το να δώσω τόσα λεφτά και να έχω ένα άθλιο τηλέφωνο με μπαταρία γελοία δεν το θεωρώ και καλή αγορά, καλύτερα κοίτα το fe 5g που είναι πολύ καλύτερο. 1
stivaks72 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, chios είπε Το να δώσω τόσα λεφτά και να έχω ένα άθλιο τηλέφωνο με μπαταρία γελοία δεν το θεωρώ και καλή αγορά, καλύτερα κοίτα το fe 5g που είναι πολύ καλύτερο. Ξεφεύγουμε ρε γμτ. Είχα βάλει όριο εκεί στα 400€. 🤔
intruder99 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Για ποιο λόγω θέλεις να αλλάξεις το A52 5G; Δεν ξέρω πόσο κακός είναι ο Exynos 990, αλλά πιστεύω ότι όποιο από τα δυο και να επιλέξεις δεν θα απογοητευτείς. Παρόλα αυτά εγώ θα πήγαινα στο OnePlus 8T, επειδή το θεωρώ πιο vfm σε αυτά τα χρήματα. 1
stivaks72 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 4 λεπτά πριν, intruder99 είπε Για ποιο λόγω θέλεις να αλλάξεις το A52 5G; Δεν ξέρω πόσο κακός είναι ο Exynos 990, αλλά πιστεύω ότι όποιο από τα δυο και να επιλέξεις δεν θα απογοητευτείς. Παρόλα αυτά εγώ θα πήγαινα στο OnePlus 8T, επειδή το θεωρώ πιο vfm σε αυτά τα χρήματα. Δεν έχω κανένα θέμα με το a52 5g, είναι άψογο. Απλά για την αλλαγή και η διαφορά που με χωρίζει είναι μικρή.
imr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 22 ώρες πριν, stivaks72 είπε Δεν έχω κανένα θέμα με το a52 5g, είναι άψογο. Απλά για την αλλαγή και η διαφορά που με χωρίζει είναι μικρή. Επειδη εχω δουλεψει πολυ και τα 2 (εχω το 2fe με exynos και ο αδερφος μου το Α52 4g το οποιο ειναι παρομοιο) Να σου πω οτι το s20fe (Ακομα και με τον exynos που εχω εγω) ειναι καλυτερο στα παντα εκτος απο την μπαταρια η οποια βεβαια εχει στρωσει αρκετα μετα τις πρωτες μερες και πλεον βγαζει μερα ανετα Τωρα ποιο ειναι το προβλημα, το a52 ειναι τοσο καλο που η διαφορα σε σχεση με το 20 δεν ειναι αισθητη στην καθημερινη χρηση (εκτος απο την καμερα) Οποτε εχεις καλυτερη καμερα για χειροτερη μπαταρια. (αλλα + wireles charging, dex κτλ) Θα σου ελεγα να περιμενεις λιγο ακομα για να πας στην επομενη γενια οπου μπορει να ειναι πιο σημαντικη η διαφορα Εγω παντως αν δεν ηθελα το dex θα το αλλαζα με a52 5g 1
stivaks72 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 52 λεπτά πριν, imr είπε Επειδη εχω δουλεψει πολυ και τα 2 (εχω το 2fe με exynos και ο αδερφος μου το Α52 4g το οποιο ειναι παρομοιο) Να σου πω οτι το s20fe (Ακομα και με τον exynos που εχω εγω) ειναι καλυτερο στα παντα εκτος απο την μπαταρια η οποια βεβαια εχει στρωσει αρκετα μετα τις πρωτες μερες και πλεον βγαζει μερα ανετα Τωρα ποιο ειναι το προβλημα, το a52 ειναι τοσο καλο που η διαφορα σε σχεση με το 20 δεν ειναι αισθητη στην καθημερινη χρηση (εκτος απο την καμερα) Οποτε εχεις καλυτερη καμερα για χειροτερη μπαταρια. (αλλα + wireles charging, dex κτλ) Θα σου ελεγα να περιμενεις λιγο ακομα για να πας στην επομενη γενια οπου μπορει να ειναι πιο σημαντικη η διαφορα Εγω παντως αν δεν ηθελα το dex θα το αλλαζα με a52 5g Νομίζω πως έχεις δίκιο. Έχω 0 παράπονα από το A52 5G, παίζει να'ναι το πιο απροβλημάτιστο τηλέφωνο που είχα ποτέ. Μάλλον θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου και θα το κρατήσω ώσπου να βρεθεί κάτι που να αξίζει η αλλαγή. Ευχαριστώ! 3
imr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, stivaks72 είπε Νομίζω πως έχεις δίκιο. Έχω 0 παράπονα από το A52 5G, παίζει να'ναι το πιο απροβλημάτιστο τηλέφωνο που είχα ποτέ. Μάλλον θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου και θα το κρατήσω ώσπου να βρεθεί κάτι που να αξίζει η αλλαγή. Ευχαριστώ! Ακριβώς. Στην καθημερινή χρήση δεν βρίσκεις διαφορά. Είναι από τα midrange που αξίζουν. Επίσης να πω ότι μια σημαντική διαφορά είναι τα 120hz αλλά για την μπαταρία συνήθως το λειτουργώ στα 60hz. Το a52 αν και έχει 90hz που έχουν διαφορα μπορείς να το αφήνεις στα 90 και να βγάζει μερα πιο ευκολα 1
stivaks72 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, imr είπε Ακριβώς. Στην καθημερινή χρήση δεν βρίσκεις διαφορά. Είναι από τα midrange που αξίζουν. Επίσης να πω ότι μια σημαντική διαφορά είναι τα 120hz αλλά για την μπαταρία συνήθως το λειτουργώ στα 60hz. Το a52 αν και έχει 90hz που έχουν διαφορα μπορείς να το αφήνεις στα 90 και να βγάζει μερα πιο ευκολα Σε αντίθεση με κάτι poco που είχα πριν που διαφήμιζαν 120hz αλλά στην πράξη γινόταν χειρότερο με το ελεεινό ghosting, εδώ δουλεύει άψογα. Ας τρώει και λίγο παραπάνω μπαταρία, τα αξίζει. Η διαφορά είναι ορατή.
imr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 13 λεπτά πριν, stivaks72 είπε Σε αντίθεση με κάτι poco που είχα πριν που διαφήμιζαν 120hz αλλά στην πράξη γινόταν χειρότερο με το ελεεινό ghosting, εδώ δουλεύει άψογα. Ας τρώει και λίγο παραπάνω μπαταρία, τα αξίζει. Η διαφορά είναι ορατή. Ναι είναι και στην ουσία η μεγαλύτερη διαφορά. Εμένα προσωπικά με καλύπτουν και τα 90 του α52. Μπορείς να βρεις βέβαια s20fe 5g με snapdragon αλλά θα ανέβεις σε τιμη 1
ChrisN.S. Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, stivaks72 είπε Σε αντίθεση με κάτι poco που είχα πριν που διαφήμιζαν 120hz αλλά στην πράξη γινόταν χειρότερο με το ελεεινό ghosting, εδώ δουλεύει άψογα. Ας τρώει και λίγο παραπάνω μπαταρία, τα αξίζει. Η διαφορά είναι ορατή. εννοείς poco με ips και 120hz απ' ότι καταλαβαίνω;
stivaks72 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε εννοείς poco με ips και 120hz απ' ότι καταλαβαίνω; Ναι, poco x3 pro.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα