Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi 10T Lite (6/128) Grey – 199 € Vodafone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε

Αυτό για καλό το λες ή για κακό;

Ουδέτερο απλά η αισθητική του κινητού παραπαμπει σε κάγκουρα.

Δημοσ.

Επειδή είμαι σε παρόμοιο διλλημα να πούμε αρχικά ότι το 10t lite είναι συνολικα καλύτερο τηλέφωνο. Είναι 5g έχει καλύτερες κάμερες και έχει καλό επεξεργαστή για την κατηγορία.

Το x3 pro έχει εκπληκτικό επεξεργαστή για την κατηγορία. 

Τόσο εκπληκτικό που υποσκιάζει τα περισσότερα μειονεκτήματα του.

Προσωπικά είμαι περισσότερο κοντά στο Χ3 pro αν και σε γνωστούς συνιστώ το 10t lite.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Νομιζω οτι οι οποιεσδηποτε συγκρισεις θα επρεπε να ειναι σχετικες με τη χρηση του. Οκ το 5g ειναι ενδιαφερον αλλα προς το παρον τουλαχιστον μακρινο στην επαρχια και για να ειμαι ειλικρινης δε ξερω σε τι θα χρησιμευε τωρα στους περισσοτερους χρηστες (συμπεριλαμβανομενου και του υποφαινομενου).  Οι τρελοι επεξεργαστες θα ηταν χρησιμοι ισως για αυτους που παιζουν παιχνιδια αλλα οι περισσοτεροι χρηστες με ενα sd σειρας 7 η ακομα και με τον 662 δε θα καταλαβαιναν τρομερη διαφορα στη καθημερινη χρηση. Αν μπορουσα να κατασκευασω ενα everyday κινητο που θα ικανοποιουσε το 70% των χρηστων που δε παιζουν παιχνιδια θα επελεγα ενα επεξεργαστη sd σειρας 7 (η αντιστοιχο) σιγουρα oled οθονη, μπαταρια 5κ, ram 6g, αποθηκευτικο χωρο 128g και φυσικα μια καλη καμερα, ολα τα υπολοιπα οσο εντυπωσιακα και αν ακουγονται δε θα μου προσεφεραν στην πραγματικοτητα μεγαλυτερο price value.

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, default είπε

Αν μπορουσα να κατασκευασω ενα everyday κινητο που θα ικανοποιουσε το 70% των χρηστων που δε παιζουν παιχνιδια θα επελεγα ενα επεξεργαστη sd σειρας 7 (η αντιστοιχο) σιγουρα oled οθονη, μπαταρια 5κ, ram 6g, αποθηκευτικο χωρο 128g και φυσικα μια καλη καμερα

Νομίζω στην ουσία περιγράφεις το Redmi Note 10 pro ;) (απλά χωρίς να κάνει κάποιος το τελευταίο update)

• Like 1
Δημοσ.

Εχω χασει πλεον τους κωδικους των μοντελων της xiaomi, παλιοτερα δε βγαζαν τοσα πολλα μοντελα. Το ειδα στο σκρουτζ και απλα η διαφωνια μου ειναι στο οτι καμερα στα 108MP ειναι λιγο overkill κατα τη γνωμη μου, πιστευω οτι στα 48MP θα ηταν μια χαρα, θα κραουσε το μγεθος των φωτογραφιων σε λογικο επιπεδο και επισης τα πολλα megapixel απο μονα τους απο οσα εχω διαβασει και καταλαβαινω δεν καθοριζουν την ποιοτητα της φωτογραφικης. Τελος, για τη δικια μου τσεπη ειναι πολλα τα λεφτα, θα προτιμουσα μια συσκευη με max τα 200 ευρω γιατι λογο δουλειας (ειμαι γεωπονος) θα εκλαιγα τα λεφτα μου αν παθαινε καποια ζημια σε κανενα αγροτικο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χ3 pro με καλη θηκη και τζαμι . Το mi10lite με 5G μου υπερθερμαινεται και δε θα το εβαζα κατω απο ηλιο ειδικα αυτες τις μερες . Ειχα αφησει το hotspot ανοιχτο και εβρασε εβγαλε overheat warning - shuting down ...

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Το πήρα στα 230 από Κίνα στις αρχές του χρόνου όταν Ελλάδα είχε 340-350. 200 ευρώ από Ελλάδα και εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας είναι τιμή κλέψιμο. Όποιος το πρόλαβε δεν θα το μετανοιώσει.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, skar1983 είπε

Ουδέτερο απλά η αισθητική του κινητού παραπαμπει σε κάγκουρα.

Όντως παράξενο αυτό που λες. Δεν είναι τυχαίο ότι στο λέμε τοσα άτομα. Το συγκεκριμένο κινητό δεν το παίρνει καποιος για φιγούρα αν και είναι ωραίο εμφανισιακά. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...