Anthie3 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Έκανα μια παραγγελία χθες. Η πληρωμή δεν έγινε δεκτή όμως τα χρήματα αφαιρέθηκαν από τον λογαριασμό μου. Η συναλλαγή δε φαίνεται πουθενά, δεν υπάρχει στη λίστα με τις ολοκληρωμένες συναλλαγές στην win bank, απλά λείπουν τα χρήματα. Από το μαγαζί μου ζήτησαν screenshot της συναλλαγής αλλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Έχω στείλει email και στην τράπεζα. Μήπως ξέρετε τι έχει συμβεί, τι πρέπει να κάνω και αν θα μου επιστραφούν τα χρήματα;
Joshua21 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Προφανώς τα χρήματα δεν αφαιρέθηκαν αλλά δεσμεύτηκαν από τον λογαριασμό σου. Στην αρχική σελίδα του winbank αμέσως μόλις συνδεθείς βλέπεις τις τελευταίες δεσμεύσεις με σήμανση "ΑΓΟΡΑ - ΕΓΚΡΙΣΗ", όπως στο παράδειγμα παρακάτω, αυτό ακριβώς σου ζήτησε και το κατάστημα: Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2021 από Joshua21
onelonelystar Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 δεν σου έχει έρθει κάποιο email? σίγουρα αφαιρέθηκαν? μηπως είναι "κρατημένα"? Τη συναλλαγή την έκανες με μεταφορά μέσω του winbank ή με κάρτα?
Anthie3 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Όχι δε μου έχει έρθει κανένα email. Με κάρτα έγινε η πληρωμή, δε μου έβγαλε επιλογή. Μου ζήτησε απλά να βάλω τα στοιχεία της κάρτας. Δε βλέπω τη δέσμευση πουθενά. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2021 από Anthie3
Mr_Terror Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 μεσα απο την winbank πηγαινε κινησεις καρτας.Λογικα θα δεις την χρεωση.
Anthie3 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δεν υπάρχει κανένα ίχνος της χρέωσης πουθενά. Θα περιμένω να δω τι θα μου πει και η τράπεζα. Είμαι σίγουρη πως λείπει το συγκεκριμένο ποσό γιατί λίγο πριν (προσπαθήσω να) κάνω την αγορά κοίταξα τι ποσό υπάρχει μέσα και λείπει ακριβώς το ποσό της αποτυχημένης συναλλαγής. Εντωμεταξύ αν κάποιος άλλος από εσάς που θα διαβάσετε το thread έχει παρόμοια εμπειρία ή γνωρίζει τι μπορεί να έχει συμβεί ας το γράψει.
Joshua21 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, Anthie3 είπε Δεν υπάρχει κανένα ίχνος της χρέωσης πουθενά. Θα περιμένω να δω τι θα μου πει και η τράπεζα. Είμαι σίγουρη πως λείπει το συγκεκριμένο ποσό γιατί λίγο πριν (προσπαθήσω να) κάνω την αγορά κοίταξα τι ποσό υπάρχει μέσα και λείπει ακριβώς το ποσό της αποτυχημένης συναλλαγής. Εντωμεταξύ αν κάποιος άλλος από εσάς που θα διαβάσετε το thread έχει παρόμοια εμπειρία ή γνωρίζει τι μπορεί να έχει συμβεί ας το γράψει. Ή υπάρχει και απλά δεν μπορείς να το βρεις, αυτό είναι το πιθανότερο βάση της εμπειρίας μου. Στα στοιχεία λογαριασμού το ποσό του "Διαθέσιμου υπόλοιπου" συμπίπτει με το ποσό του "Λογιστικού υπόλοιπου"?
teot Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Anthie3 είπε Έκανα μια παραγγελία χθες. Η πληρωμή δεν έγινε δεκτή όμως τα χρήματα αφαιρέθηκαν από τον λογαριασμό μου. Η συναλλαγή δε φαίνεται πουθενά, δεν υπάρχει στη λίστα με τις ολοκληρωμένες συναλλαγές στην win bank, απλά λείπουν τα χρήματα. Από το μαγαζί μου ζήτησαν screenshot της συναλλαγής αλλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Έχω στείλει email και στην τράπεζα. Μήπως ξέρετε τι έχει συμβεί, τι πρέπει να κάνω και αν θα μου επιστραφούν τα χρήματα; Στις κινήσεις της κάρτας εκει που λέει ολοκληρωμένες συναλλαγές, υπάρχει και μια δεύτερη επιλογή ...εγκρίσεις... Προσοχή όμως δεν σε πάει αυτόματα...πρέπει μετα την επιλογη εγκρίσεις να πατήσεις ....αναζήτηση... Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2021 από teot 1
The_Judas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δεν γίνεται αυτό που γράφεις, να εξαφανιστούν χρήματα και να μην φαίνονται στο σύστημα. Η συναλλαγή είτε θα είναι στο winbank ως "Δεσμευμένο Ποσό" είτε θα έχει εκτελεστεί πλήρως. Και στις δύο περιπτώσεις φαίνεται στο σύστημα. 1
Anthie3 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Το βρήκα στις εγκρίσεις. Σήμερα εμφανίστηκε, χθες δεν υπήρχε ούτε εκεί. Τι κάνω τώρα; Στέλνω screenshot στην εταιρία που έκανα την αγορά; Tα χρήματα έχουν μεταφερθεί σε αυτούς, τι γίνεται;
onelonelystar Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Βασικά εξακολουθείς να θέλεις την αγορά? αν ναι, τότε θα δούνε τα χρήματα που μεταφερθηκαν θα σου έρθει η παραγγελία. Αν όχι, επικοινώνησε μαζί τους και πες να την ακυρώσουν.
Anthie3 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, onelonelystar είπε Βασικά εξακολουθείς να θέλεις την αγορά? αν ναι, τότε θα δούνε τα χρήματα που μεταφερθηκαν θα σου έρθει η παραγγελία. Αν όχι, επικοινώνησε μαζί τους και πες να την ακυρώσουν. Ναι, την θέλω. Ευχαριστώ!
onelonelystar Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 βασικά στείλε τους και ένα email να τους πεις ότι προχώρησε η πληρωμή.
Anthie3 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δεν προχώρησε η πληρωμή. Ακυρώθηκε σήμερα ''επίσημα'' από την τράπεζα και τα χρήματα επέστρεψαν στον λογαριασμό μου.
nikx Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Καλημερα και χρονια πολλα. Ελαβα το παρακατω SMS ,να ανησυχησω ,να κανω καποια κινηση; Κοιταξα στο ebanking Μου δεν ειδα κατι υποπτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα