Ghostrider14 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Το Μεσημέρι πηγα να ανανεωσω το χρονο ομιλιας σε δυο αριθμούς με πιστωτική κάρτα έπειτα μου ηρθε η ειδοποίηση στο ibank αλλα δεν ανανεώθηκε ποτέ το υπόλοιπο μπηκα στο what's up τίποτα δεν εγινε.Στην ουσια χρεωθηκα 24€ και για τα δυο νουμερα και δεν μου ανανεώσε το υπόλοιπο. Μηπως ξερετε τι γίνεται;;
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Kαλεσε την εξυπηρετηση συνδρομητων του What's Up και περιγραψε τους το προβλημα.
meletis_m Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 18 ώρες πριν, Ghostrider14 είπε Το Μεσημέρι πηγα να ανανεωσω το χρονο ομιλιας σε δυο αριθμούς με πιστωτική κάρτα έπειτα μου ηρθε η ειδοποίηση στο ibank αλλα δεν ανανεώθηκε ποτέ το υπόλοιπο μπηκα στο what's up τίποτα δεν εγινε.Στην ουσια χρεωθηκα 24€ και για τα δυο νουμερα και δεν μου ανανεώσε το υπόλοιπο. Μηπως ξερετε τι γίνεται;; To είχα πάθει 2 φορές με Χρεωστική . Τη ανανέωση τη κάνεις μέσω εφαρμογής του κινητού ή μέσω Browser σε Η/Υ ; Θα μιλήσεις με τη εξυπηρετηση και σε 1 εργάσιμη διορθώνεται . Δέ πρέπει να φταίει η τράπεζα. Εγω και τίς 2 φορές που ειχα θέμα , είχε γίνει ανανέωση μέσω τής εφαρμογής του κινητού .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα