mcstefan7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 45 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Μια χαρά πλένονται τα ταψιά και οι κατσαρόλες στα σύγχρονα πλυντήρια! ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!! Θα καίες 1+ ώρα το πλυντήριο για 1 ταψί? 2 1
Pokemon640 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Στις 13/7/2021 στις 2:40 ΜΜ, SilentVoice είπε Προσωπικά θα προτιμούσα ακόμα λίγο μεγαλύτερο αν έχω τον χώρο και την μπαταρία στην άκρη της. Παράδειγμα : https://www.skroutz.gr/s/3157955/Teka-Big-Bowl-86-1C-Bahia-Plus-Ένθετος-Νεροχύτης-86x50cm-Inox-Σατινέ.html Θα επέλεγα αυτόν (μεταξύ των επιλογών σου), αλλά μέτρησε πρώτα τι πάγκο έχεις, αν είναι 80άρης η 60άρης. 1
SB_1957 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, mcstefan7 είπε ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!! Θα καίες 1+ ώρα το πλυντήριο για 1 ταψί? Δεν βάζουμε ένα ταψί μόνο στο πλυντήριο. Θα πλυθεί μαζί με άλλα κατσαρολικά και πιατικά! Αλλά ΟΚ! Ο καθένας λειτουργεί με τον τρόπο που τον εξυπηρετεί καλύτερα!
LUCKY89 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, Pokemon640 είπε Θα επέλεγα αυτόν (μεταξύ των επιλογών σου), αλλά μέτρησε πρώτα τι πάγκο έχεις, αν είναι 80άρης η 60άρης. 60αρης είναι ο πάγκος μας αν εννοείς το βάθος του, αλλά άσχετα από αυτό δεν έχω δει καλές κριτικές για franke και teka δεν έχει απόθεμα πρέπει να παραγγείλεις και να περιμένεις 1 μήνα+
mcstefan7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 38 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Δεν βάζουμε ένα ταψί μόνο στο πλυντήριο. Θα πλυθεί μαζί με άλλα κατσαρολικά και πιατικά! Αλλά ΟΚ! Ο καθένας λειτουργεί με τον τρόπο που τον εξυπηρετεί καλύτερα! Τι ταψιά έχεις πίτσας ατομικής? Δεν μιλάω για πυρέξ, μιλάω για κανονικά ταψιά, μεγάλα.
Papakaliati Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, mcstefan7 είπε Τι ταψιά έχεις πίτσας ατομικής? Δεν μιλάω για πυρέξ, μιλάω για κανονικά ταψιά, μεγάλα. Κανονικά ταψιά, φούρνου . Φυσικά και χωράνε. Και δεν χρειάζεται να βάλεις μου το ταψί, θα έχεις και άλλα. Που και ακόμη και ταψιά να είχα δηλαδή, πάλι θα τα έβαζα. Γιατί θα πρέπει να με απασχολεί άμα καιει το πλυντήριο; Για αυτό το λόγω το αγόρασα, για να μην πλενω ποτέ τίποτα στο χέρι, χωρίς καμία εξαίρεση. Όποιος νομίζει ότι ένα ταψί πλένετε καλύτερα στο χέρι στους 30-40 βαθμούς θερμοκρασία νερού, αποτι στο πλυντήριο στους 60-80 είναι τουλάχιστον γελασμενος. 2
konc Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 4 ώρες πριν, LUCKY89 είπε 60αρης είναι ο πάγκος μας αν εννοείς το βάθος του, αλλά άσχετα από αυτό δεν έχω δει καλές κριτικές για franke και teka δεν έχει απόθεμα πρέπει να παραγγείλεις και να περιμένεις 1 μήνα+ Έχε στο νου σου πως η Franke πχ έχει 300 νεροχύτες, οι πολλές κριτικές για κάποιους λίγους (συνήθως τους φθηνότερους) δεν λέει και πολλά.
LUCKY89 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, konc είπε Έχε στο νου σου πως η Franke πχ έχει 300 νεροχύτες, οι πολλές κριτικές για κάποιους λίγους (συνήθως τους φθηνότερους) δεν λέει και πολλά. Εντάξει 300 ανοξείδωτους δεν έχει, εκτός αν το λες με σχήμα υπερβολής για το πλήθος των κωδικών, αλλά και πάλι στην κατηγορία μέχρι 200€ που διαθέτω δεν.....πιο πάνω χρήματα δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια, αν υπάρχει κάποια προσωπική εμπειρία, σεβαστή.
SB_1957 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 4 ώρες πριν, mcstefan7 είπε Τι ταψιά έχεις πίτσας ατομικής? Δεν μιλάω για πυρέξ, μιλάω για κανονικά ταψιά, μεγάλα. Για κανονικά ταψιά μιλάω, τα μεγάλα της ηλεκτρικής κουζίνας 45Χ35 εκ. Μια χαρά χωράνε στο πλυντήριο πιάτων. Αλλά και στον διπλό νεροχύτη της Franke που έχουμε πλένονται άνετα. Όμως προτιμάμε το πλυντήριο όπως και για όλα τα κατσαρολικά και πιατικά. Δεν το αγοράσαμε για μόστρα αλλά για να το χρησιμοποιούμε! 1
konc Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, LUCKY89 είπε Εντάξει 300 ανοξείδωτους δεν έχει, εκτός αν το λες με σχήμα υπερβολής για το πλήθος των κωδικών, αλλά και πάλι στην κατηγορία μέχρι 200€ που διαθέτω δεν.....πιο πάνω χρήματα δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια, αν υπάρχει κάποια προσωπική εμπειρία, σεβαστή. Ναι προφανώς υπερέβαλα αλλά πάντως αν πας στο site και φιλτράρεις τους inox έχει κυριολεκτικά και ακριβώς 120! Το έγραψα περισσότερο γιατί υπάρχουν οι φθηνοί που τους πιάνεις στο χέρι σου και έχεις την εντύπωση πως μπορείς να τους "χαλάσεις" και άλλοι που σου δίνουν εντελώς άλλη αίσθηση, οπότε είναι δύσκολο να έχεις μια γενική γνώμη "αν είναι καλή η εταιρία x" παρά μόνο για συγκεκριμένα μοντέλα/σειρές. Αυτά από τη δική μου πρόσφατη εμπειρία, δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο γιατί την επιλογή μου (σειρά Bell) δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2021 από konc
SagoniasSlutRos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Στις 14/7/2021 στις 7:54 ΜΜ, Papakaliati είπε Ακόμη πλένετε ταψιά στο χέρι; Δεν υπάρχει τίποτα που να μην βάζω στο πλυντήριο πιάτων κατευθείαν πλέον. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορει να καθαρίσει στους 80+ βαθμούς του πλυντηρίου πιάτων. Οπότε η άποψη μου είναι πάρε ότι θέλεις, δεν είμαστε στον στρατό να πλένουμε τα ταψιά στο χέρι. Mαντεμενια τηγανια και γαστρες, ξυλα κοπης κλπ κλπ. Υπαρχουν πραγματα που δεν μπαινουν πλυντηριο. Επισης το ταψι θα το βαλεις μεσα οπως ειναι με τις μουσταρδες, τα λαδια και τα υπολειμματα απο το φαγητο; Δεν θα το κανεις ενα γργηγορο χερι στο νεροχυτη πρωτα να φυγουν τα χοντρα; Προσφατα μου βουλωσε απο τη μακα το πλυντηριο πιατων (10-12 ετων) που ειχα πανω στον παγκο και μαζευα νερα απο παντου γιατι υπερχυλισε και εβγαζε νερα απο την πορτα. Και σκεψου τα βαζω μεσα σχεδον καθαρα.
LUCKY89 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Επανέρχομαι γιατί βρήκα κάτι ακόμα που μου άρεσε εξίσου και είναι σε μεγαλύτερη διάσταση (θεωρώ πως ο ανοξείδωτος νεροχύτης τελικά είναι και πιο αντοχής, δεν θα σπάσει, δεν θα ραγίσει ποτέ). Είναι ανοξείδωτος νεροχύτης, βουρτσισμένος ή βουρτσαριστός (όπως τον λένε) με πλεονέκτημα στις αμυχές και πολύ όμορφος σαν design και από διαστάσεις 81 εκατοστά μήκος και βάθος γούρνας 22 εκατοστά!!! https://www.skroutz.gr/s/30267310/Excel-Atlas-AS-608-Ένθετος-Νεροχύτης-81x50cm-Inox-Brushed.html Θέλω γνώμες να μου πείτε.
VaTspirit Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Στις 29/7/2021 στις 8:30 ΜΜ, LUCKY89 είπε Επανέρχομαι γιατί βρήκα κάτι ακόμα που μου άρεσε εξίσου και είναι σε μεγαλύτερη διάσταση (θεωρώ πως ο ανοξείδωτος νεροχύτης τελικά είναι και πιο αντοχής, δεν θα σπάσει, δεν θα ραγίσει ποτέ). Είναι ανοξείδωτος νεροχύτης, βουρτσισμένος ή βουρτσαριστός (όπως τον λένε) με πλεονέκτημα στις αμυχές και πολύ όμορφος σαν design και από διαστάσεις 81 εκατοστά μήκος και βάθος γούρνας 22 εκατοστά!!! https://www.skroutz.gr/s/30267310/Excel-Atlas-AS-608-Ένθετος-Νεροχύτης-81x50cm-Inox-Brushed.html Θέλω γνώμες να μου πείτε. Συμφωνώ απόλυτα με την παραπάνω επιλογή. Μετά από αρκετό "ψάξιμο" κατέληξα στον Excel Atlas AS 608 ( Ένθετος Νεροχύτης Inox Brushed Μ81xΠ50cm Ασημί) για την κουζίνα που θα κατασκευάσουμε!!
Haldol Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Λοιπόν... αν ΔΕΝ έχεις, και δεν σκοπεύεις να πάρεις τη μεγαλύτερη εφεύρεση (μετά το πιτόγυρο πάντα, ε) που έχει κάνει η ανθρωπότητα (πλυντήριο πιάτων) πάρε ανοιξείδωτο με 2 γούρνες. Αν δε ταιριάζει στο χωρό, πάρε ό,τι θες, αλλά πάλι με 2 γούρνες. Είναι σούπερ αποτελεσματικό workflow να έχεις τα άπλυτα στη μία μεριά, τα σαπουνισμένα στην άλλη, και μετά απλά να τα ξεπλύνεις όλα μαζί. Ρίχνει απίστευτα το χρόνο σε σχέση με το "1 προς 1". Αν πάλι έχεις (ή σκοπεύεις να πάρεις) πλυντήριο, πάρε με 1 γούρνα. Εδώ το υλικό παίζει μικρότερο ρόλο, αφού θα πλένεις πιάτα πολύ πιο αραιά. Σ' αυτή την περίπτωση θες με 1 γούρνα, ώστε να βολεύεις εύκολα τα γουρουνόταψα ή τις γιδοκατσαρόλες, τα οποία και δε συμφέρει (χωρικά) να μπουν στο πλυντήριο. Δε σε νοιάζει πλέον το σούπερ workflow των 2 γουρνών, διότι την πλειοψηφία της λάντζας την αναλαμβάνει το πλυντήριο. Edit. Σχωράτε κάνα ορθογραφικό ή πιθανώς άτονη λέξη, είμαι στο 3ο σκότς. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2023 από Haldol
SB_1957 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Διπλός και ανοξείδωτος. Εμείς έχουμε αυτόν https://www.skroutz.gr/s/29539360/Franke-New-Infinito-INX-621-N-ΡΑ-Δεξιός-Ένθετος-Νεροχύτης-Inox-Σατινέ-Μ116xΠ50cm-Ασημί.html Πλένεις άνετα τα πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα