Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρήκα ένα κινητό Xiaomi, δεν αναγνωρίζω τύπο, πρέπει να είναι της οικογένειας Note. Έχει κλείδωμα οθόνης. Πρέπει να ανήκει σε αλλοδαπό, πιθανότατα Ούγγρο γιατί στην οθόνη φαίνεται τοπική ώρα και ώρα Βουδαπέστης.

Υπάρχει δυνατότητα να το ξεκλειδώσω, μήπως βρω κάποιο στοιχείο για να επικοινωνήσω με τον κάτοχο του;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, papresa είπε

Βρήκα ένα κινητό Xiaomi, δεν αναγνωρίζω τύπο, πρέπει να είναι της οικογένειας Note. Έχει κλείδωμα οθόνης. Πρέπει να ανήκει σε αλλοδαπό, πιθανότατα Ούγγρο γιατί στην οθόνη φαίνεται τοπική ώρα και ώρα Βουδαπέστης.

Υπάρχει δυνατότητα να το ξεκλειδώσω, μήπως βρω κάποιο στοιχείο για να επικοινωνήσω με τον κάτοχο του;

Το πας στην αστυνομία της περιοχής σου.

• Like 2
Δημοσ.

Πηγαινε το αμεσα στο αστυνομικο τμημα τις περιοχης σου. Ενας Ουγγρος εκει θα ψαξει οχι στο Ινσομνια στα ελληνικα.

Δημοσ.

Βασικά δεν το βρήκα εγώ, μία ηλικιωμένη γειτόνισσα, την ώρα του περιπάτου της. Το δημοσίευσα στο blog που έχω, έγινε και αναδημοσίευση, μήπως ήταν κάποιου ντόπιου. Ούτως ή άλλως είχαμε κατά νου, αν δεν περάσει κάποιος να το ζητήσει από το μαγαζί μου και να το ξεκλειδώσει, για να το παραλάβει, να το παραδώσουμε στο Α. Τ Σαµοθράκης. Νωρίτερα επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν μέχρι αύριο να το παραδώσουμε αν δεν το ζητήσει κάποιος.

Στην πορεία πρόσεξα αυτό με την ώρα.

Μία κλήση έχει γίνει. Προφανώς γνωρίζουν ότι ο άνθρωπος κάνει διακοπές και δεν τον ψάχνουν...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, papresa είπε

Μήπως αναγνωρίζετε ποια συσκευή είναι.;

IMG_20210713_192013.jpg

Μοιάζει πολύ με το Mi A3, αλλά κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει και ένα logo "Android One" στο πίσω μέρος κάτω δεξιά.

Δημοσ.

Σε αυτήν περίπτωση, είναι χρήσιμο να έχεις βάλει στην οθόνη κλειδώματος 1 τηλέφωνο επικοινωνίας συγγενή σου η γνωστού σου.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, chios είπε

https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_cc9e-9759.php

Μοιάζει με το κινέζικο αδελφό του mi A3 το mi9cce

Πιθανόν, γιατί όσο έψαξα, τουλάχιστον στα μοντέλα που πωλούνται αυτήν την στιγμή στη. Ελληνική αγορά, δεν μπόρεσα να το αντιστοιχία... 

Τέλος πάντων, παραδόθηκε στην ΕΛ.ΑΣ και αν δεν το παραλάβει κάποιος σε ένα χρόνο... (ζήσε Μάη μου...) θα μπορεί η κυρία που το βρήκε να το παραλάβει...

Αν βέβαια ο χρήστης δεν είναι γνώστης και δεν το έχει κλειδώσει μέσω ΙΜΕΙ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...