chrikalo Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Γειά σας κι ελπίζω να μην έχει αναφερθεί ξανά και ανοίγω άδικα νέο θέμα. Έχω 2 λογαριασμούς email, τα τελευταία χρόνια άνοιξα τον δεύτερο που είναι ο "καθαρός", συνδεδεμένος με τράπεζα και συναφεις συνδέσεις, επαγγελματικους λόγους κλπ κλπ. Ο πρώτος είναι ανοιγμένος εδώ και πολλά χρόνια και πλέον τον έχω για newsletters, αν θέλω να γραφτώ κάπου, σε καμιά παραγγελία και γενικά δε στέλνω από εκεί σχεδόν τίποτα. Γενικα πάντως μαζεύει αρκετά spam / junk emails. Πριν λίγο καιρό όμως είδα στα ανεπιθύμητα πως είχε έρθει μήνυμα και ο αποστολέας ήμουν εγώ. Και σήμερα βρήκα και δεύτερο τέτοιο μήνυμα με άσχετο κείμενο και καλά από τράπεζα αλλά στον αποστολέα είχε το email μου και την φωτογραφία που έχω στο mail. Και ερωτώ, υπάρχει περίπτωση να στέλνω τέτοια email και σε άλλο κόσμο; Φαντάζομαι πρέπει να ελέγξω τις ρυθμίσεις και να αλλάξω τον κωδικό μου για παν ενδεχόμενο, αλλά φτάνει; Παίζει να είναι κάτι σοβαρό; μπορώ να κάνω κάτι άλλο; Ευχαριστώ!
verylife78 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 εισαι σιγουρος που ηταν το email σου? ρωταω γιατι μπορει να φαινεται οτι το εστειλες εσυ, αλλα αν δεις τις λεπτομερειες του email θα δεις πολυ πιθανον οτι ο αποστολεας ηταν αλλο email
chrikalo Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 6 ώρες πριν, verylife78 είπε εισαι σιγουρος που ηταν το email σου? ρωταω γιατι μπορει να φαινεται οτι το εστειλες εσυ, αλλα αν δεις τις λεπτομερειες του email θα δεις πολυ πιθανον οτι ο αποστολεας ηταν αλλο email Καλησπέρα. Ναι είμαι απόλυτα σίγουρη. Μάλιστα, σε αντίθεση με όλα τα άλλα email που λαμβάνω, κακόβουλα ή μη, στις λεπτομέρειες δε δείχνει 2 διευθύνσεις, μια από και μια προς αλλά μόνο το από και δίπλα το email μου
apostolos22 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 9 ώρες πριν, chrikalo είπε Καλησπέρα. Ναι είμαι απόλυτα σίγουρη. Μάλιστα, σε αντίθεση με όλα τα άλλα email που λαμβάνω, κακόβουλα ή μη, στις λεπτομέρειες δε δείχνει 2 διευθύνσεις, μια από και μια προς αλλά μόνο το από και δίπλα το email μου Αν θυμάμαι καλά όταν στέλνεις ένα email με μη επίσημο τρόπο μπορείς να ορίσεις να φαίνεται ότι θες στο από που έρχεται το email. Η Φωτογραφία που φάνηκε ήταν δικιά σου γιατί την πρόσθεσε ο email client σου αφού αναγνώρισε το email. Για καλό και για κακό να άλλαζες και password.
chrikalo Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, apostolos22 είπε Αν θυμάμαι καλά όταν στέλνεις ένα email με μη επίσημο τρόπο μπορείς να ορίσεις να φαίνεται ότι θες στο από που έρχεται το email. Η Φωτογραφία που φάνηκε ήταν δικιά σου γιατί την πρόσθεσε ο email client σου αφού αναγνώρισε το email. Για καλό και για κακό να άλλαζες και password. Ευχαριστώ πολύ! Εννοείται άλλαξα password. Πιο πολύ η απορία μου είχε να κάνει με το αν υπάρχει περίπτωση να φαίνεται ότι "στέλνω" και σε άλλο κόσμο τέτοια mail, αν είναι πιο "σοβαρό" δηλαδή. Αν είναι απλά μια στις τόσες να παίρνω ένα τέτοιο μήνυμα οκ, δεν έχω θέμα
micos000 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Στα απεσταλμένα σου έχεις τίποτα περίεργο; Σε ποιον mail server έχεις τα email σου; Προσπάθησε να δεις πως μπορείς να δεις το αρχικό μήνυμα π.χ στο gmail αν σε ένα email πατήσεις στις τρεις τελίτσες πάνω δεξιά στο email και πατήσεις "Προβολή αρχικού" μπορείς να δεις στο "Από" τον πραγματικό αποστολέα.
Nabuko Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Στο email σου δεν έχει επιλογή να δεις την πρόσφατη δραστηριότητα? Να δεις αν υπάρχουν και άλλα ip που συνδέονται εκεί
chrikalo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ο λογαριασμός είναι Hotmail.com αλλά επειδή πλέον χρησιμοποιώ κυρίως το Gmail έχω κατεβασμένη την εφαρμογή αυτή στο κινητό και έχω σύνδεσει και τους 2 λογαριασμούς. Πάλευα να βρω αυτό με το αρχικό μήνυμα που λέει παραπάνω ο micos000 αλλά δε το είχε σαν επιλογή. Και λέω ας το ανοίξω από τον browser. Και ανοίγοντας το ονλινε κανονικά από το outlook, δε φαίνομαι εγώ ο αποστολέας ούτε σαν όνομα ούτε σαν email. . Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2021 από chrikalo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα